jel zna neko da li neka kompanija pusta ispod 21 god...ako zna neka odgovori veoma mi je bitno...???hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evropljani definitivno nisu za brod,to je ipak posao za azijate.
Pozdrav svima,
mene zanima par informacija sto se tice posla na brodu.
Dobila sam posao assistent stateroom stewardess preko agencije employment, za carnival brod,
pa me zanima da li ima neko iz licnog iskustva da mi kaze koju rec vise o tome, kao i kakvi su uslovi na brodu, koliko je tesko za rad, koliko brzo mogu da napredujem, takodje i sta se nosi od stvari kada se krece, kakve su uniforme, ali i da li kosa mora da bude vezana s obzirom da imam tetovazu na vratu koja se maloo vidi ako mi je podignuta kosa...
naravno, ako neko ima jos nesto pametno na tu temu, bila bih veoma zahvalna !
hvala unapred Pozz
interesuje me da li je neko cuo za kompaniju Crystal. ako jeste,interesuje me kakva je?
Moj rodjak je isao da radi na brodu koji je plovio Pacifikom... i vratio se kao popisan. Prvo sto su im uradili,uzeli im pasose,kao da su neki zlocinci...a posle ih rasporedili na radne zadatke i u male,smrdljive sobe,kabine,tako da nisu videli belog dana...a plovili pored bogznakakvih luksuznih ostrva ... Sta znam,moguce je da se i nije snasao,ali takvo je iskustvo imala cela ekipa mladica iz Evrope. Ne voli elita sirotinju,tako da,ako neko misli da ce radom na brodu da se provede ,zeznuo se.
Pozdrav svima,ja sam se registrovao i usao u ovu grupu da bih nekako dosao do informacije,sanse bilo cega sto bi mi omogucilo rad na nekom od kruzera,brodova i sl.Znam dosta ljudi koji rade na brodovima prekookeanskim i svakakvim,ali iz nije mi jasno kojih razloga nikako ne daju informacije kako su se tu zaposlili,kako su dosli do te..da kazem sanse,90%njih je ne obrazovano koji znaju tri do cetri reci engleskog i to iz filmova,tako da bih evo i ja bio zahvalan izuzetno kada bih mi neko ozbiljno rekao kako bih,gde,preko koga itd mogao da konkurisem za takav posao.hvala u svakom slucaju
ko ti je rekao da radnik na kruzeru ne moze da izadje napolje?? da li si ti to radio i na kruzeru pa znas ili pricas gluposti?? Nemoj da lazes narod