Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Molim, ako neko zna, da mi objasni šta znači stavka "Zajedničko potrošačko učešće" na računima za struju? Šta time plaćamo, odnosno u čemu učestvujemo?
Ne bih znala da objasnim iz perpeskitve nekoga ko je na vlasti, ali iz perspektive građanke ove jadne države(koju su presisali decenijama) objašnjenje je-pljačka, koja je tek počela, a uzeće maha.
Molim, ako neko zna, da mi objasni šta znači stavka "Zajedničko potrošačko učešće" na računima za struju? Šta time plaćamo, odnosno u čemu učestvujemo?
Davno je to Profesor M.Zec lepo objasnio..."kad oni prave komplikovane racune ,angazovana snaga ,merno mesto ,zona ....Znaci da oni nesto mute".kilovat treba da ima svoju cenu i kraj. Kao litar benzina, tona uglja i ostali energenti. Ja uvek pomislim kako taj racun da objasnis baki na Staroj Planini?