Racionalno vs iracionalno = previse je fina, ne dize mi se na takve!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to sam i reko, samo kad bih te pitao koliko islistva ti imas, znas o cemu pricam, ja bih reko jedno 10 puta vise od tebe
volim ja teoreticare ali oni trebaju tek iskustva da pokupe a onda mogu da pricaju

Ne, svako moze da prica i napise svoje misljenje jer je ovo forum i diskusija a ne procenjivanje necije kompetentnosti da raspravlja na temu. A ti samim tim sto upadas u tu pricu da procenjujes necije iskustvo i odnos teorija/praksa, pokazujes da ne znas da diskutujes nego pokusavas da spustis nekog a sebe izdignes, a bez argumenata. Ako zelis da raspravljas o postu, citiraj, pa argumentovano obrazlozi sta smatras da nije istinito, pa mozemo ako zelis da diskutujemo.

A te opaske, "ti pricas sta si cula ja sam iskusan vuk", zadrzi za sebe, jer je ruzno javno to pisati...pa cak i da je istinito.

Ne, svako moze da prica i napise svoje misljenje jer je ovo forum i diskusija a ne procenjivanje necije kompetentnosti da raspravlja na temu. A ti samim tim sto upadas u tu pricu da procenjujes necije iskustvo i odnos teorija/praksa, pokazujes da ne znas da diskutujes nego pokusavas da spustis nekog a sebe izdignes, a bez argumenata. Ako zelis da raspravljas o postu, citiraj, pa argumentovano obrazlozi sta smatras da nije istinito, pa mozemo ako zelis da diskutujemo.

A te opaske, "ti pricas sta si cula ja sam iskusan vuk", zadrzi za sebe, jer je ruzno javno to pisati...pa cak i da je istinito.

nije mi bila namara da tebe spustim a jos manje sebe da uzdizem

smatram da ljudi ne bi trebali da pricaju na svakoj temi pogotovu ne na tim gde je potrebno iskustvo

to meni dodje ko neko ko nije vozio nikad auto objasnjava iskunom vozacu kako se vozi auto ako me razumes sta sam hteo reci

Prosli petak u gradu, izmedjuostalog izadjem sa kolegom iz kluba napolje da se malo rashladimo i tako, ulazimo u pricu...

Pitam ja njega...sta se desava izmedju tebe i Klaudije? Na sta ce on, nista!
Kako nista kada te guta pogledom, zgodna je, kuturna, pametna...? Kaze on...previse mi je dobra i mila...meni treba nesto droljasto...ono, prljavo...ona mi je previse nevina i ne mogu zamisliti da mi se na nju digne (izvinite na izrazu).
Ja :think:...!!!

Dodjem kuci i kontam...bem li ga...pored toga sto je njegov izbor ali i u pravu je :neutral:...

Sada ja kontam...njemu je 37, visoko skolovan, zgodan (Svabo)...visok, istreniran...moze da bira.

Decko trazi djevojku za vezu i brak...ali kontam se, zasto trazi fuficu kada mu za brak treba tako jedna fina djevojka kao gore pomenuta.
Shvatam ja njega da mu za na prvu treba malo hemije ali on nju u potpunosti diskvalifikuje...ne daje joj sansu, uopste.

Sta vi mislite o ovome?

Unaprijed zahvalan...

Pogresno si ti to shvatio. OK je to sto je ona fina u drustvu ali ako se ona toliko uzivela u tu ulogu pa on oseca da mora da bira reci i kada su sami potpuno ga razumem sto nisu zajedno.

Poslednja izmena:
...spermici, izvini o cemu ti pricas, a? Pa za musmarce tu nema zime...nema bioloshkog sata kao kod zena :(
On moze da laduje jos 10 godina ako hoce...ali tada ulazis u godine u kojima je djecu veoma tesko odgajati.

Posle neke 35 godine starosti kod muškarca opada kvaitet spermatozoida (javljaju se oštećenja u DNK), pa su šanse da dobije zdravo potomstvo sve manje i manje i manje i manje... Tako da i vama kuca biološki sat. :D Naravno, postoje muškarci koji i sa 80 mogu dobiti zdravo dete, ali je to retko.

Posle neke 35 godine starosti kod muškarca opada kvaitet spermatozoida (javljaju se oštećenja u DNK), pa su šanse da dobije zdravo potomstvo sve manje i manje i manje i manje... Tako da i vama kuca biološki sat. :D Naravno, postoje muškarci koji i sa 80 mogu dobiti zdravo dete, ali je to retko.

nije da nije tacno al kazu da sto su roditelji zreliji i obrazovaniji sve bolja deca ispadnu, kad je kraj kod muskarca kad pocinje da budu sve losiji kvalitet, sumnjam da je to danas do starosti vec do zdravog nacina zivota

Bokijev gariša je Švabo,a to su i genetski drukčiji ljudi,a i Boki se ne bi družio s nekim ko ima nizak IQ jer bi izostala dobra komunikacija...
Dakle-svi ste se ispromašivali...
Jednostavno,niste uzeli u obzir tu značajnu civilizacijsku razliku koja čini da mlad Švabo nije isto što mlad Balkanac! Posebno s IQ 150,recimo...
Hajd sad jovonanovo...
Ta devojka s kojom Švabo neće je korektna , pristojna i kako sam shvatio,lepa i zgodna damica...Znači obrasci ponašanja i mišljenja
u skladu s važečim moralom u Dojčland...
Ne, više, premladom Švabi to nije dovoljno!
Obrasci ponašanja na marginama društva+ lucidno i svakako drukčije pomalo iracionalno ponašanje (laži,konstrukcije izmišljanja,
umetničke sklonosti i kreacije,raskalašnost i nepredvidiva kapricioznost...itd...itd) daju ,poput začina i mirise i ukuse koji ga kao
egzotika privlače...
Lepa i dosadna ,stereotipna žena u kući i slićna švalerka u nekom obližnjem gradu mu nisu neka privlačna perspektiva.
Nije mu "srce zaigralo" za tim...:mrgreen:
Što se tiče civilizacijskih razlika-o tome bih molio ove dežurne srbske ksenofobe da se uzdrže...Bar tih desetak godina,koliko
se ovde drndao narod,u svakom pogledu kasnimo za Švabovima.Mladi pogotovu...I nisu uopšte isti!
Bokija pozdravlja Covi!:bye:

- - - - - - - - - -

Najbolje da se ozeni nekom sveticom i onda da je vara,jer to je majka i zena kja ne sluzi za perverziju. Fuj,fuj,fuj.

Izvini,iskrsao ti post dok sam kucao moj...
Dakle-to je to...:ok:

- - - - - - - - - -

Skroz smetnuo s uma da je Boki u Švici,a ne u Dojčland...
Važi šta sam napisao x koeficijent 1,3...:hahaha:

Al se ljudi frljaju sa kojeficijentima. Ja bas hocu neku prosecno inteligentnu, de ne umislja da je dama i perverznu.
Imam i čime da se frljam...:lol:A sklonost prosečnim ženskima,govori o strahu od onih veštičara u koje se ja i u ovim poznijim
godinama skoro zaljubljujem svakodnevno! Tačnije-oduševljavaju me pametne,elokventne i sklone umetnosti žemske...:per:

Back