Rekla sam da necu, ali ipak moram...
Da, na primer, ko zna engleski i voli da se udubljuje u recepte:
http://www.rachaelray.com/recipe.php?recipe_id=88
(za one koji ne znaju pojasnjenje - imam utisak da je pomesala sve sto je imala u kuhinji, slaninu, secer, vanilu, jaja, cimet, orasce, tost hleb, kornfleks, so, pa je za to spremila preliv od likera, secera i jagoda, borovnica, malina, kupina, i to jos nisu svi sastojci

)
Gledala sam emisiju kad je pripremala ovaj recept, mislila sam da ce na kraju da kaze da se sali i ono "ne pokusavajte kod kuce"

, ali C. Publika tapse svom snagom. Pa me potsetilo na Carevo novo odelo, ono kad niko caru ne sme da kaze...
Naravno, znamo da u kulinarstvu postoje "cudne" kombinacije. Opet, kad se takva kombinacija predstavlja publici, potrebna su pojasnjenja onog koji priprema.
Takodje, pojasnjenje iz cije nacionalne kuhinje potice doticno jelo, ili bilo kakav izvor, razlog koji ce nas dovesti do uzroka kombinovanja slanine sa zutim secerom i borovnicama, uz pecene przenice sa vanilom....
Drugo - ne dopadaju mi se primeri tipa - jelo za vas i vaseg psa, dve muve jednim udarcem. C.
Trece, ovo:
Jeste, te supe stavlja u sve! Bilo bi bolje da koristi bujon koji je sama spremila, a da obavesti publiku da moze i taj u tetrapaku... Nije mi jasno.
Cetvrto - publici povremeno deli neki cips (marketing), za koji stalno naglasava da je "zdrav"...
... itd.