Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Охо-хо.........ДЕСЕТИ ДЕЦЕМБАР, ЗНАЧИ!!!!!!!
a sto tebe to zanima?
zar nisi ogorcen na srbe van srbije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Охо-хо.........ДЕСЕТИ ДЕЦЕМБАР, ЗНАЧИ!!!!!!!
A onda pasoše u ruke pa na izbore u Hrvatsku...red je da i Hrvatska ima jednog srpskog presjednika...Ofanziva braćo....
Mogu da shvatim da deca puse, da piju, da se drogiraju, ali da sede na ladnom betonu, e to ne mogu da shvatim..
Ja upravo imam pozitivno mišljenje i želim tebi i svima tamo sve najlepše. Nisam sklon kockanju, a to ne preporučujem ni drugima. Meni je po volji da ne izgubite i ono što sad imate. Martić je hteo državu u državi i šta sad ima? Ništa! O tome vam ja pričam.Neso, bez uvrede ili bilo sta licno, ali ne mogu da shvatim da tako imas negativno miesljenje o srbima u bosni.. Zasto mislis tako i zasto imas te odnose,,, ajd dok je SDS bio na vlasti pa i razumio bi, ali sad mi bas nisi po malo jasan.. sto je najgore, sticem utisak da tebi nije bas po volji sto Republika Srpska uopste postoji..
Ja sam očekivao da ćeš smisliti nešto pametnije.А шта си ти очекивао од комуњаре?!
А шта им је овако остало, ни месна заједница.
Možda Kosovo ipak bude neki konfederalni oblik,Kad mogu sipci mogu i oni nema tu razlike ,inace bosna nije normalna drzava.
Da mjesna zajednica DespotovacMZ je mesna zajednica ili?
Sta ce ti izvor, imas dogadjaje, analiziraj.............. ali objektivno na osnovu cinjenica......ebes licne zelje................![]()
pa imamo ne kazem al nisu bas iza vec par iljada kilometara ,mislim bili su i oni na licu mesta al zbrisali hebiga ,kao i sa Kosova :???:Објективно, кад може Косово, што не би могла и Српска. Имамо Русе иза себе. Само треба имати (што неко рече) mooooda.![]()
Ne, nemamo Ruse, pobegli su s vojskom davno. To je bila jedna od prvih Putinovih odluka. Zašto bi inače i podržali secesiju RS kad su principijelno protiv takvih poteza. Što se mooda tiče, većina cyber patrijota bi pobegla pod krevet na prasak petarde komšijske dece. Srećna okolnost je što Nova godina nije baš svaki dan.Објективно, кад може Косово, што не би могла и Српска. Имамо Русе иза себе. Само треба имати (што неко рече) mooooda.![]()
Pa upravo to i radiš. Znači, ako sam ti nekoliko puta ponovio da sa SK nisam imao ništa i ti to i dalje ponavljeaš, to se onda zove ...kako?Сине, ала ти пишеш-бришеш, ни сма не знаш шта хоћеш и онда поврх свега ја треба смислим нешто паметније у вези тебе?!
Па нисам ја чаробњак а ни Стаљин па да те лажем да си баш потаман.
Martić bi sad bio i tim zadovoljan, ali to više nije u ponudi.А шта им је овако остало, ни месна заједница.