R o m a n t i k a

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad_LupimLupim:
Romantika znachi od obicnih stvari napraviti nesto sto ce se pamtiti.
upravo tako...na zalost,moram se sloziti s tobom da je romantika danas postala istrcana,iz razloga shto je drugi ne shvataju,a i danas se uopshte ochigledno ne treba truditi oko neke devojke(zashto bi kada ga tamo cheka neka koja se sama nudi),a kamoli biti romantichan...

Dovla:
Ne bih se slozio da se ljubav svodi na sex :?:?:?
ne, ne, ne ....nisam to htela da kazem.....
nego, pre je romantika bila mnooogo drugacija, kada je i poljubac bio IJAOOOOOOO....a sada je sex odmah prve noci normalna pojava, mnogo je manje osoba koje drze do sebe, morala, mnogo manje postuju sebe......ako me sada razumete......

ebem ti forum kad ne mogu da pricam, da lepo objasnim sta hocu da kazem!!! :D

naancy90:
ne, ne, ne ....nisam to htela da kazem.....
nego, pre je romantika bila mnooogo drugacija, kada je i poljubac bio IJAOOOOOOO....a sada je sex odmah prve noci normalna pojava, mnogo je manje osoba koje drze do sebe, morala, mnogo manje postuju sebe......ako me sada razumete......

ebem ti forum kad ne mogu da pricam, da lepo objasnim sta hocu da kazem!!! :D
Pa dobro donkle si u pravu, samo sto je i ranije bilo seksa ali se o tome nije smelo pricati pa se i nije znalo toliko... danas svi otvoreno pricaju o tome pa izgleda kao da se tu nesto drasticno promenilo... jeste se promenilo ali ne bas u tolikim razmerama kao sto izgleda... to je sto se tice seksa a sto se tice romantike to se definitivno promenilo i to mnogo vise nego sto izgleda... ;)

p.s. i ja mrzim kad ne mogu verbalno da objasnim neke stvari ;)

ma to smo mi, ljudi, bre odrasli pa nam se sad sve tako cini. naravno da izgleda tako kad si stariji 3-4 god i odjedanput ti sex nije "jeste radili ono" i tabu, nego "kako je bilo sinoc..."i to..

to sto je sex sada nama deo svakodnevnice, ne znaci da romantika ne postoji. a to sto se tice tih cura oko kojih ne moras da se trudis i koje ti se daju...njih je bilo i tad, i bice ih jos dugo verovatno..tako da romantika ne zavisi od njih skoro uopste.

i naanc, razumem sta si htela da kazes.
a sa lupijem se opet slazem, samo sam malo protiv smrzavanja na klupici(rekla nam je peta)
aj pa tako
:mrgreen:

Senka_91:
Romantika je kad te decko izvuce iz kuce po kisi (za koju zna da je obozavas....) i odvede u prirodu,pored reke,a onda ti na gitari odsvira i odpeva (a zna prelepo da peva) tvoju omiljenu pesmu..........

jao pamtim i ja jedan romantican dan po kisi.... :-P

steta...nemam sad vremena da pisem :-?

Eto,danas me Lupi sa busa sachekao sa crvenom ruzhom (koju sam ja sheprtlja,zaboravila kod njega :roll: ) i poklonom za osmi mart i za rodjendan..i proveli smo dan prilichno..hm...romantichno... :p ali to je vec offtopic... :mrgreen: Samo morala sam da ga pohvalim da je mnooogo romantichan i da me je iznenadio i obradovao..jako! :)

38.gif

Back