Da li ste romanticna dusa?Kako po vama izgleda jedno romanticno vece?????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da je muvas dva dana dok joj ne ubacis jezikskrbina:Sta tacno smatras pod romantikom
Mene zanima sta ti smatras romantikom. :wink:skrbina:Sta tacno smatras pod romantikom
Ponavljam....Sta ti smatras romantikom????????skrbina:Pa ne znam bas.Ne volim romantiku tipa vecera uz svece,to je vec ofucano.
Nancy:romantika....zasto svi ponavljate da je to isfurano...fazon moze da se isfura, al romantika ne treba da bude fora nego nesto iskreno...to je isto kao kad bi rekli da je prava ljubav "isfurana", ili da je heteroseksualnost "isfurana", kao sad je moderno da budem lezbejka...svi to rade? pa mislim... ako vam je romantika samo nesto sto ces moci da ispricas svima kako ti je decko divan, onda je to jadno...to je bas pacenicki
Jao,divni ste oboje!snake:Nancy:romantika....zasto svi ponavljate da je to isfurano...fazon moze da se isfura, al romantika ne treba da bude fora nego nesto iskreno...to je isto kao kad bi rekli da je prava ljubav "isfurana", ili da je heteroseksualnost "isfurana", kao sad je moderno da budem lezbejka...svi to rade? pa mislim... ako vam je romantika samo nesto sto ces moci da ispricas svima kako ti je decko divan, onda je to jadno...to je bas pacenicki
Nency, zenim te 8)
Romantika treba da bude i jeste deo ljubavi, zaljubljenosti. Ko ne bi "pao" pred zvezdanim nebom, predivnim recima devojke ili momka, nekim posebnim mestom stvorenim kao samo za vas dvoje. Sta bi bila ljubav bez toga?
Ako se sve svede na izlazak istog dana na ista mesta, zezanje... kako bi onda definisali ljubav?
Romantika mozda moze i da pomogne da neka veza uspe. Na taj nacin pokazujete da vam je zaista stalo do osobe sa kojom ste...
snaja:Meni romantika bas i nije nesto...
fizio:Da li ste romanticna dusa?Kako po vama izgleda jedno romanticno vece?????