R.I.P

Val Kilmer 31.12.1959 - 1.04.2025

1000032370.jpg

Nemam pojma sta si mislio konkretno gore u postu...ali ako budes pravio neki felini film,evo ideja za jednu scenu(ovo sam sanjao)...

...dakle shuma,puna jelki i borova...kao neka Ardenska suma...sve je pusto...nalazim se na nekom uzvisenju,u stvari to je vec planina,novembar na decembar,ona hladnoca,ali i bistrina koju donose hladna zimska jutra...penjem se na to uzvisenje...sada je vec zaravan,u sredini je neko ogromno vestacko zabetonirano jezero,kao recimo Palicko,duboko dva metra...dakle ta zaravan na uzvisenju,to jezero u sredini...a svuda okolo je suma...ja gledam u jezero u kome se odvija trka konja,jezero je napunjeno,dakle nije prazno...dzokeji su uronjeni do pola pasa...a konji malo malo pa izrone njusku kako bi udahnuli vazduh.U jednom trenutku prilazi mi Val Kilmer(!) i izjavljuje - Ne brini,tako su istrenirani da se trkaju! ...i mi nastavljamo u tisini da gledamo trku ...

UMRO POZNATI GLUMAC U 41. GODINI Izgubio bitku sa opakom bolešću​

Glumom je veoma rano počeo da se bavi

2295315

Glumac Devin Harjes preminuo je u bolnici u Njujorku nakon borbe s teškom bolešću.

Glumac je izgubio životnu bitku sa karcinomom, ostavivši bogatu i vrlo rano prekinutu karijeru, prenosi Hollywood Reporter.

Harjes je rođen u Teksasu a sa glumom je vrlo rano počeo da se bavi pojavivši se na pozorišnim daskama da bi se kasnije preselio u njujork gde je ostvario zapažene televizijske uloge

Publiku je osvojio ulogom boksera Džeka Dempsija u hvaljenoj HBO seriji Boardwalk Empire. Gledali smo ga i u popularnim serijama poput Gotham, Orange is the New Black, Daredevil, Elementary, Blue Bloods, FBI i Manifest, gde je uvek donosio snažne i autentične interpretacije.

Nakon tužne vesti koja je obišla svet i rastužila njegove fanove, oglasila se njegova porodica istakavši da je Devin bio posvećen borilačkim veštinama i zdravom načinu života, te da je mnogo vremena provodio u teretani, što ga je, kako navode, oblikovalo i kao čoveka i kao umetnika. Iza sebe je ostavio roditelje, sestru, bivšu suprugu i brojne rođake

Devin Harjes ostaće upamćen kao glumac posvećen svom zanatu i čovek koji je živeo strastveno isto kao što je bio posvećen umetnosti.

Alo/ Telegraf

Poznati crnogorski pozorišni, televizijski i filmski Momčilo Momo Pićurić preminuo je u 79. godini. Biće sahranjen na Novom groblju u Podgorici u 15 sati.

Momcilo-Momo-Picuric-HD-1024x576.png

Njegova smrt potresla je kolege i javnost, a posebno emotivnom porukom oglasio se Mima Karadžić.

vecna ti slava

Back