R.I.P

Meni je zao sto je umro (iako ga nikad nisam cenila kao glumca) em jer je prerano, em jer je ovako delovao kao ok covek, ali su mi ljudi strahovito licemerni. Dok je bio ziv, na svakom clanku su komentari mahom bili negativni, uvredljivi i odvratni na konto njega i njegove glume, a sad kad je umro, svi pisu o njemu kao o nekoj glumackoj legendi. Ocigledno treba da umres da bi se pisalo lepo o tebi.

Meni je zao sto je umro (iako ga nikad nisam cenila kao glumca) em jer je prerano, em jer je ovako delovao kao ok covek, ali su mi ljudi strahovito licemerni. Dok je bio ziv, na svakom clanku su komentari mahom bili negativni, uvredljivi i odvratni na konto njega i njegove glume, a sad kad je umro, svi pisu o njemu kao o nekoj glumackoj legendi. Ocigledno treba da umres da bi se pisalo lepo o tebi.

Е, да, то је то.

Nelsan Ellis
NelsonEllisLafayette-619-386.jpg

Zasto ga nisi cenila?

Ma mogu da pisu sta hoce, on bez akademije je glumeo bolje nego neko sa akademijom o tome nema rasprave.

Ako nazivas dobrim glumcem nekog ko konstantno maltene glumi sebe, onda ok. Ne zelim ruzno da pisem o coveku koji je preminuo, ali velicati njegovu glumu govori samo o tvom nepoznavanju iste. On se smucao po slj emisijama i televizijama jer ga evidentno nisu smatrali dovoljno kvalitetnim za bolje. Ne kazem da su svi glumci sa akademije bolji od njega ili kao on, ali kao sto rekoh glorifikovati njegov tzv talenat je smesno. On je bio zanimljiv kao pojava i prosto jer je na simpatican nacin docarao ljude iz njegovog kraja, ali po meni to je sve.

da recimo rikne danas ona bezvredna Andzelina od gladi jer ne jede nista imali bi 10000 tema po medijima a kad odape top 10 glumica istorije kinematografije nikom nista

ljudi su jebeni needukovani retardi

da recimo rikne danas ona bezvredna Andzelina od gladi jer ne jede nista imali bi 10000 tema po medijima a kad odape top 10 glumica istorije kinematografije nikom nista

ljudi su jebeni needukovani retardi
Ne znam sto te to cudi..Ja sam recimo bila sokirana sto kada je preminuo Alan Rikman ( u otprilike su isto vreme umrli) vise se pisalo o muzu Celine Dion nego o njemu...Meni je tek to bilo sramotno, kao i cinjenica da su mahom svi povezivali Alana samo sa Hari Poterom, kao da mu je to jedina uloga.

U moru odlazecih velicina nekako se promakla vest o smrti ove legende. Nisam ga nesto voleo u pocetku, vazda je neke magarce tumacio, ali se covek izgradio vremenom i pokazao kao kul glumac i sad mi je bas zao...R.I.P.

Bill Paxton
96b788bab36d7db8024e7758bf0fc9c4--fort-worth-texas-texas-usa.jpg

Prvo je bio vodja pankera koje je Arnold pokokao u Terminatoru. Onda, truper iz Aliena 2, pa zatim i detektiv pomocnik Dejva Glovera u Predatoru 2. Zeznuo je obe franshize. Motao se i po kabini Apola 13 sa Tom Henksom. Vrzmao se na Titaniku, bezao od Tornada, kao i od metaka u Istinitim Lazima. Glumeo dnovinara konkurenta Dzejka Gilenhola koji je kamerom lovio snimke saobracajki u Nocnim Hronikama. Ubedljiv, realniji u tumacenju zajebanosti sveta sa svojom otkacenoscu vise nego bilo ko ko nateze s ozbiljnoscu svoje glume, a brilijantno ozbiljan u svakog situaciji. Zbogom, Bill, bio si sjajan.Hvala.

Poslednja izmena:

Back