quotes

Jedino obgrljivanje bivstvovanja s tvoje strane koje cenim je ono gde se pominju mač i devica

a ima nešto u tome, pazi ovo:

The Philosopher (čitati samo crvenkasta slova)

Izgleda da vi što astronomski ločete umete da čitate izmedju redova

Robert Langdon te pozdravio

ahahahhahahah

:rotf: :rotf:

@tema

nesto random

“Civilization is more and more a race between education and
catastrophe.”

“There is one thing more powerful than all the
armies of the world, and that is an idea whose time
has come.”

“The biggest obstacle to learning something new is the belief
that you already know it.”

and many more

Radite kao da vam novac nije potreban.
Volite kao da vam niko nikad nije naneo bol.
Igrajte kao da vas niko ne gleda.
Pevajte kao da vas niko ne cuje.
Zivite kao da je Raj na Zemlji.

Mogu čak reći i da sam se par puta nasmejao, sam od sebe, a ona me za tren začudjeno gledala, pa prihvatala taj isti smeh, dok su se zidovi i memorija oko nas, i u nama, tresli. To je veoma bitno. Zidovi i memorija. Mene su ovi i ovakvi zidovi podsećali na previše toga.

Ona je počela da se smeje. I ja sa njom. Kiša, prokleta kiša, opet je nestala iz mog uma. Osećao sam se budjavo, srećno, srećno uglavnom, a i ona je bila tu, drug, prijatelj, dah nade da čovečanstvo ne čine samo prosečne komšije i rodjaci, prijatelji i sunarodnici, da iza zavese postoji saksija sa kaktusom koji ubada.

Ničeg novog u njegovom svetu. Bio je lepuškast, pomalo ciničan mladić, bez iskre duha u sebi, ali isto tako dobar paravan za ono što je ličilo na život. Izlasci, ispijanje pića u kafiću ponekad. Dobar paravan, kako rekoh.

Prodjoh Cvetni trg, pravo do SKC-a, do knjižare, večnog utočišta bolesnih duša. Ušao sam i počeo da razgledam naslove. Nijedan nisam uspevao da pročitam.

Kadu sam napunio vodom. Ugasio sam svet.

Na ovom svetu, ima nebrojeno mnogo onih - pametnijih od mene; slavnijih od mene; boljih, saosećajnijih, konciznijih, sa više iskustva - od mene. Mnogo onih koji su prepešačili čitave meridijane. Izvozali čitave krugove. Proživeli gomilu rastanaka.

Ima i snažnijih od mene, o da. I onih sa većim komadom bluda u pantalonama. Ima, naravno, i mnogo onih gorih od mene, ali u njih ne želim da pogledam, niti želim da ih znam. Moj mrak su naselili ovi prvi

vrlo je neukusno

za mene su stvari odavno izgubile ukus

Ovo je dobro...

Profesor engleskog jezika je na tabli napisao:

"woman without her man is nothing"

i tražio od ucenika da stave interpunkcijske znakove.

Decaci su napisali: "woman, without her man, is nothing".

Devojke su napisale: "woman! without her, man is nothing"

Back