Save_Our_Souls
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu čak reći i da sam se par puta nasmejao, sam od sebe, a ona me za tren začudjeno gledala, pa prihvatala taj isti smeh, dok su se zidovi i memorija oko nas, i u nama, tresli. To je veoma bitno. Zidovi i memorija. Mene su ovi i ovakvi zidovi podsećali na previše toga.
Ona je počela da se smeje. I ja sa njom. Kiša, prokleta kiša, opet je nestala iz mog uma. Osećao sam se budjavo, srećno, srećno uglavnom, a i ona je bila tu, drug, prijatelj, dah nade da čovečanstvo ne čine samo prosečne komšije i rodjaci, prijatelji i sunarodnici, da iza zavese postoji saksija sa kaktusom koji ubada.
Ničeg novog u njegovom svetu. Bio je lepuškast, pomalo ciničan mladić, bez iskre duha u sebi, ali isto tako dobar paravan za ono što je ličilo na život. Izlasci, ispijanje pića u kafiću ponekad. Dobar paravan, kako rekoh.
Prodjoh Cvetni trg, pravo do SKC-a, do knjižare, večnog utočišta bolesnih duša. Ušao sam i počeo da razgledam naslove. Nijedan nisam uspevao da pročitam.
Kadu sam napunio vodom. Ugasio sam svet.
Na ovom svetu, ima nebrojeno mnogo onih - pametnijih od mene; slavnijih od mene; boljih, saosećajnijih, konciznijih, sa više iskustva - od mene. Mnogo onih koji su prepešačili čitave meridijane. Izvozali čitave krugove. Proživeli gomilu rastanaka.
Ima i snažnijih od mene, o da. I onih sa većim komadom bluda u pantalonama. Ima, naravno, i mnogo onih gorih od mene, ali u njih ne želim da pogledam, niti želim da ih znam. Moj mrak su naselili ovi prvi
Srpska narodna:
Ne j.ebe lep, nego uporan.
J.ebe Tiger Woods.
Bas je promanijaci se ne računaju