Edmund
Iskusan
- Poruka
- 6.922
7?Quizz pitanje: ( poslednje za večeras )
Koliko ima braće Daltona?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7?Quizz pitanje: ( poslednje za večeras )
Znam! cetri! Onaj najmanji je najljuci!Quizz pitanje: ( poslednje za večeras )
Devojka Flaša Gordona zove se DejlLusipojma nemamm
Quiz pitanje:
Ko je forumaš sa najdužim stažom, osim Ivana, naravno?
znaci odgovorio sam tacno za flashaDevojka Flaša Gordona zove se Dejl
Quizz pitanje:
Koja je reka najduža na svetu
Ako se dobro secam geografije tad je vazilo da je to sliv Misuri-Misisipi. Ali svasta se promenilo u medjuvremenu pa i definicija duzine reka.Devojka Flaša Gordona zove se Dejl
Quizz pitanje:
Koja je reka najduža na svetu
Nije. Pas je.QUIZZZ pitanje: Da li je Pluton planeta?
TiQUIZZZ pitanje: Ko je poslednji poslao pitanje?
Nisam, majke mi!
zeleni macak (ili zelena macka) jeste ta tigrasta, a razlog je da kad je u zelenoj travi takoreci je nevidljiv. Pa je zato zelen.Quizz pitanje: zašto starije generacije sive, tigraste mačke nazivaju zelenim?
( mnogo puta sam ovo čula )![]()
Probudi se mače u njima, prisete se majke i žele da osete sigurnost i ljubav.QUIZZZ pitanje: Zasto macke 'mese' sapama kad ih mazimo i kad predu?
Mesenje sapama je najveci izraz ljubavi i poverenja macke prema coveku - tacno - nasledjeno iz doba macinstvaProbudi se mače u njima, prisete se majke i žele da osete sigurnost i ljubav.![]()
Dobro pitanje. Ali, zna se da bebe znaju da plivaju.Quizz pitanje:
Zašto jedino ljudi uče da plivaju, za razliku od ostalih životinja. Koje, možda, ne vole vodu ali neće potonuti kao sekire.
Odustajem od prehodnog pitanja... Cross-out
evo novog pitanja, ono prethodno je bilo filozofsko
Quizz Pitanje: Zasto mi mora da uzimamo vitamin C a macke i psi ne moraju?
da probam. iza ledjaajde idemo dalje
quizzz , gde se sakrije senka kada nema sunca
nijeda probam. iza ledja![]()
nisam cuo za slanu cokoladu, ali pretpostavljam da se koristi za pravljenje slanih kolaca za koje sam cuo da postojequizzz
dali se slana čokolada jede
cccc ma slana čokolada ona bre od pola kilenisam cuo za slanu cokoladu, ali pretpostavljam da se koristi za pravljenje slanih kolaca za koje sam cuo da postoje![]()
Pokazan srednji prst iskazuje poziv na sexcccc ma slana čokolada ona bre od pola kile
quizzz
dali pokazan srednji prst iskazuje poziv na ljubav