Kojot
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
tuširanje - ujutru ili uveče ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
i jedno i drugo ;PKojot:tuširanje - ujutru ili uveče ?
moras da se istusiras ujutru jer si se oznojio tokom noci....a onda si radio,isao na fax motao se po busu...pa je normalno da se istusiras i pre ciste posteljine....a leti, licno imam potrebu da se istusiram i par puta na dan.....Kojot:tuširanje - ujutru ili uveče ?
to ti je kao da si pitao ~pranje zuba - ujutru ili uvece? :? pa oba, naravno...Kojot:tuširanje - ujutru ili uveče ?
ja se ne znojim tokom noci i zimi se tusiram samo jednom dnevno i ne smatram se prljavusom.ok leti nekoliko puta dnevno ali jednom smatram dovoljnoxpajamacax:moras da se istusiras ujutru jer si se oznojio tokom noci....a onda si radio,isao na fax motao se po busu...pa je normalno da se istusiras i pre ciste posteljine....a leti, licno imam potrebu da se istusiram i par puta na dan.....Kojot:tuširanje - ujutru ili uveče ?
iskreno,nekada me mrzi,pogotovo vikendom,zimi ako nigde ne idem.... :wink:
HeBePoBaTaH_:
Ja se uveče tuširam. Uveče se i brijem, zategnut sam previse ujutru . Tako svakodnevno, mada je pitanje šta je to ujutru. A i čemu sve ovo, kad sam na Ženskom ćošku. Žene se kupaju 2 puta dnevno, koliko ja znam. Kupanje me je sada asociralo na novu pidžamu, koja uopšte i nije pidžama, već majica i bermude (prodaje se kao pidž) ali mi se dopala jer je crna i ima nacrtanu pčelu - piše "Bzzzzzzzz". Bačkaje je skroz 8) I kupam se sa Milk&Honey, prvo safegard, pa m&h, pre toga se obrijem, koristim i bal. posle brijanja. Tako se ja kupam. I zube perem posle svakog jela, obavezno pred spavanje.
Kupaj se svakog dana, da bi nam Beograd bio čist i beo(Dule Radović)
inspirion:bitno je da radite pre sexa.Jer ako ne,onda.....
Postoji li gluplja tema? Verovatno da da, mada...Sta ti pravis,anketu? Statisticki zavod istrazuje higijenu gradjana.Izrazenu naravno brojcano.Kojot:tuširanje - ujutru ili uveče ?