qq :)

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.341
Kinez došao kod lekara, oni mu izvadili ovo iz...

Lekari iz kineske pokrajine Hubei uspeli su da izvade čitav konopac za preskakanje iz mokraćne cevi i bešike sredovečnog koji ga je to ubacio zbog seksualnog zadovoljstva.

453664_jumpropeurethra-foto-privatna-arhiva_ff.jpg

Urolog iz grada Jučang, kojem kineski mediji navode samo prezime Dong, kaže da je operacija buila izuzetno komplikovana pošto je konopac bio 1,1 metar dugačak i 4,4 milimetra debeo, a još je uz to imao i čvorove.

Na ultrazvučnom snimku vidi se kako kako konopac za skakanje viri deset centimetara iz muškarčevog penisa, što je uživo bila slika koju lekari teško da ćer ikada moći da zaborave.

Pacijent, star 40-ak godina, nije uz svu volju uspeo sam da izvuče konopac napolje, pa se obratio lekarima koji su mu rekli da je operacija neophodna jer bi naglim povlačenjem mogao da izazove krvarenje i infekciju.

Doktor Dong je kratko prokomentarisao to što je čovek uradio kao apsurdno.

Lekari iz kineske pokrajine Hubei uspeli su da izvade čitav konopac za preskakanje iz mokraćne cevi i bešike sredovečnog koji ga je to ubacio zbog seksualnog zadovoljstva.

Urolog iz grada Jučang, kojem kineski mediji navode samo prezime Dong, kaže da je operacija buila izuzetno komplikovana pošto je konopac bio 1,1 metar dugačak i 4,4 milimetra debeo, a još je uz to imao i čvorove.

Na ultrazvučnom snimku vidi se kako kako konopac za skakanje viri deset centimetara iz muškarčevog penisa, što je uživo bila slika koju lekari teško da ćer ikada moći da zaborave.

Pacijent, star 40-ak godina, nije uz svu volju uspeo sam da izvuče konopac napolje, pa se obratio lekarima koji su mu rekli da je operacija neophodna jer bi naglim povlačenjem mogao da izazove krvarenje i infekciju.

ludak kineske vrste

Citao sam da je jedan ugurao jegulju, zivu napominjem, u anus. Problem je nastao kada je jegulja pocela da progrize put do slobode.

Cudni ti Kinezi, a ubij me ako kapiram kakvo mu je ovo seksualno uzivanje.

72563_10201480806253709_1074318958_n.jpg

Citao sam da je jedan ugurao jegulju, zivu napominjem, u anus. Problem je nastao kada je jegulja pocela da progrize put do slobode.

Cudni ti Kinezi, a ubij me ako kapiram kakvo mu je ovo seksualno uzivanje.

Postoje priče koje se prošire sa dežurstava medicinskih radnika, a geografska odrednica-Srbija.....
Tako da ne bih ja sve uvrnutosti kosookima pripisivala.......

bio jedan clanak u nekoj novini skupina urologa ginekologa i srugih lekara sta sve vade ljudima iz anusa, penisa, vagina, nije za poverovati i ne moze covek da shvati kako je to moguce

Mozda neka orijentalna metoda za povecanje penisa.

- - - - - - - - - -

Doduse neuspela ili pogresno praktikovana.

Eto , pa vi idite na jogu i kundalini. A da vam tamo predaju neki priuceni. Samo da bi bile orijentalne.

Back