Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.589
Ja sam počeo skoro da prakticiram, bolje se osećam posle tih vežbi. Mada sam čuo i žešće kritike Milica Zavetnica je izjavila za či gong ... da nije u skladu sa pravoslavljem, i jos neki lik sto je bio na tv je priča da je to mlaćenje prazne slame i da nema nikakve koristi od toga.
Da li još neko upraznjava Či gong ?
Qigong, tradicionalna borilačka veština u kombinaciji s meditacijom, ima za cilj iskorištavanje unutarnje energije ljudskog tela kako bi se postigla i fizička i mentalna harmonija.
Qigong vežbe, koje se sastoje od polaganih kružnih pokreta, mogu regulirati disanje i hipertenziju, pomažući ljudima svih generacija da održavaju svoje telo i um u formi, nose se sa svakodnevnim stresom i čuvaju svoje zdravlje.
Da li još neko upraznjava Či gong ?
Qigong, tradicionalna borilačka veština u kombinaciji s meditacijom, ima za cilj iskorištavanje unutarnje energije ljudskog tela kako bi se postigla i fizička i mentalna harmonija.
Qigong vežbe, koje se sastoje od polaganih kružnih pokreta, mogu regulirati disanje i hipertenziju, pomažući ljudima svih generacija da održavaju svoje telo i um u formi, nose se sa svakodnevnim stresom i čuvaju svoje zdravlje.