pvc

mislim da ih stavljaju da bi dobile na samopouzdanju... neke imaju kompleks zbog malih grudi.... neke su nezadovoljne same sobom pa rade razne operacije...
ja sam protiv toga, svaka zena je lepa na svoj nacin, cemu silikoni, lepse je prirodno....
ne bih sebi to priustila, a i nemam potrebe za tim :brus:

ne bih
protiv sam svih silikonskih varijanti na telu jer prave identican kalup osobe
sve lice jedna na drugu bez obzira koliko kubika su ubacile
zene gube svoju individualnost i skoro kod svih stoji ko piletu sise
pile izvini :zag: :lol:
opravdavam samo u slucaju telesnih nedostatka uzrokovanih operacijom kojim su odstranjene prirodne
meni su ljudi lepi zato sto razliciti, a ne zato sto lice jedni na druge
lep mi je i orlovski nos i spicasta brada i tanke usne
samo ispod svega navedenog ne treba da izbijaju kompleksi, nego osobe koje to nose
kompleksi su ono sto je ruzno, a ne male sise ili tanke usne

interesuje me šta žene misle o pvc dojkama (za bukvaliste silikonske grudi)...
da li bi ste priuštile sebi jedne...?

ja sam imao pvc patos ali mora tu opasno da se pazi kad se premestaju stvari
malo se zakaci i odma se izgrebe ili pocepa sad imam laminat
a jedan drugar je sam postavljao u kujnu i kaze mi tri puta sam usisivao pre nego sto sam ga postavio i evo gle kamence ispod
i nervira se odakle to kamence
ono se i ne primecuje tolko ali ima sigurno da se napravi rupa

У само једној варијанти сам за то, ако је баш баш баш равна као даска и ако то њој прави проблем, јер може свака овде да виче не када има бар слабију тројку, а да видим шта би причале да није тако..

pa za sada sam zadovoljna. mislim, ne bi mi smetalo da su malo vece ali ok su;) e sad, bas ako se otrombolje, mooooooozda bih se usudila, ali mislim da tada to zaista ne bi imalo smisla. u globalu sam protiv plasticne hirurgije

- - - - - - - - - -

moja drugarica je posla dojenja ostala sa dve visece kese. znaci, strasno izgleda. mnogo je to ubilo u pojam. stavila silikone ali onako, u njenoj prirodnoj velicini, tj, samo popunila te tve visece kese da lice na sise. to razumem.

Ne , pored onoliko zdravstvenih problema u Srbiji i kancerogenih i prekancerogenih stanja dojki, izivljavati se na tako vaznom organu kod zene...auhh...
Nemam nista protiv onih koji misle drugacije, volja im...

Nije to plastika nego silikon :mrgreen: koji je mekan i nije los osecaj za :per:

Ako vec ima - moze ali ako nema i ima male (.)(.) ne bi joj trazio to osim ako sama ne zeli zbog mene :lol:

У том случају требале би да пораде на мозгу.. хахаха.. то им је критично у том случају, а не дупе или сиса..

Nesto drugo je problem.
Nesavesni lekari, bez trunke etike, gramzivi na novac, koji pristaju da udovoljavaju svakakvim zeljama.

Neki face lifting cu sigurno raditi (samo ne znam koji) kad mi dodje vreme, ali i tu treba stati kada pocnu da te izdaju dekolte i ruke.

Nesto drugo je problem.
Nesavesni lekari, bez trunke etike, gramzivi na novac, koji pristaju da udovoljavaju svakakvim zeljama.

Neki face lifting cu sigurno raditi (samo ne znam koji) kad mi dodje vreme, ali i tu treba stati kada pocnu da te izdaju dekolte i ruke.

Нису они грамзиви, нит је проблем у њима, то је све добровољно, и шта дође му неко он треба да му каже "е. није ти потребно", ок, одлучила си, дошла си, он одради, сви срећни.. Па није он задужен за то да тебе одвраћа, свако има разлог због ког долази.

Нису они грамзиви, нит је проблем у њима, то је све добровољно, и шта дође му неко он треба да му каже "е. није ти потребно", ок, одлучила си, дошла си, он одради, сви срећни.. Па није он задужен за то да тебе одвраћа, свако има разлог због ког долази.

Racunam da bi trebali biti vece estete .
Pa secas se nase pevaljke kolike je balone imala? Posle kaze ima problema sa kicmom, pa gde nece.
Nema etike, samo lova. Na tv se hvale pojedini kako cesto odbiju pacijente sa nerealnim zahtevima, a nakaza mali milion.

Racunam da bi trebali biti vece estete .
Pa secas se nase pevaljke kolike je balone imala? Posle kaze ima problema sa kicmom, pa gde nece.
Nema etike, samo lova. Na tv se hvale pojedini kako cesto odbiju pacijente sa nerealnim zahtevima, a nakaza mali milion.

Ozbiljne klinike pruzaju i psihijatrijsku pomoc pre estetske hirurgije, tj. odredjenih zahvata. Po meni trebalo bi to da bude obavezno.

e ima zena kojima sise ko debele muske, onako kesasto mlitavo opustene, i to jedna veca od druge, katastrofa neka....u tom slucaju razumem intervenciju, kontam da nije lako to prihvatiti tek tako...ili posle operacija, ako je odsecena cela dojka,unakazena sta god...ali znam savrseno normalne osobe, sa normalnim grudma koje su jednostavno htele da imaju sisurine i onda ih...kupile....a to je bas nekako...mek :neutral: u tom slucaju bolje da je dala za psihijatra neg za sisu.

Волела би да су моје мало веће, али мислим да не би стављала силиконе, онда сисе некако стоје у месту и види се да су вештачке, а овако ландарају без грудњака па то изгледа еротичније. А немам ни пара за њих :zcepanje:

Back