Puzzle

• Začetnik teme Začetnik teme SDK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jednostavno moj neki predlog ti je da odneses to kod nekog stakloresca nalepis trakom sastavis nekako i odneses kod njega i oni ti postave to izmedju dva stakla ili ti urame i to je to...

Za tako nesto sam cuo odnosno znam da su tako ljudi radili, cak sta vise i video sam jednom prilikom, odlicno izgleda

nabavi karton velicine slike namazi ga oho lepkom i zalepi na njega , i onda moze tako da ostane a moze i da tako odneses kod stakloresca i uramis!

Najbolji predlog.
Tako smo i mi svoje 3 uramili.

Ako su mnogo velike ( tipa mojih - oko 9000 komada )mozes zalepiti i na neku tanju sperplocu ( cula sam da neki lepe i na deblje platno), a za ove manje dovoljan je cvrsci karton.

Kasnije mozes da stavis izmedju dva stakla mada ce i jedno biti dosta:)

Ja imam na zidu pet uramljenih puzzle-a, zavisi kog su ti kvaliteta te puzzle... Ja sam uz svoje dobijao i neku smesu koju razmutiš sa vodom i njom premažeš kompletnu sliku, ona dobije određen sjaj, štiti je od prašine, a i zalepi je... Što se tiče ideje s kartonom, mislim da to nije baš najsjanija ideja, jer tako slagalica gubi na kvalitetu... Ako već nemaš tu smesu za premazivanje, mislim da je najbolje da selotejpom zalep se zadnje strane i odneseš na uramljivanje, a što se tiče stakla, ja mislim da lepše izgleda puzzla bez njega...

Nema razlike.
Koristi se tanak karton i ni na koji nacin to ne kvari celokupni izgled konacnog dela.

Imam 3 komada uramljeno i jos tri koja sam prodala...
Naravno izgledace lose ako se nestrucno uradi...

Ja sam uradio sliku svoje devojke i mene u jednoj stampariji u Pancevu. Supeeeer izgleda. Samo doneses sliku na cd-u ili flash-u i za jedan dan je gotova.
Ja sam uzeo A3 format od 120 delova. Nije mnogo velika ali moze bilo koja slika da se stavi. Imaju i manju od 60 delova.
Super je sto imaju ram u koji se slaze i lako moze da se urami. Bas je cool jer je tako reseno uramljivanje. :klap:

Back