Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
То је и Хитлер говорио...само мало другачије....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to da niko , ama bas niko ne pomenu da je u Svilajncu osetio tako nesto? Ili u Maloj Krsni? Sve neki Londoni, Becevi i paris=zi...jbte..ispade da niko nikada nije ziveo u Srbiji u prethodnom zivotu?![]()
A jesam ja to blesava ili je nestao ceo podforum sa astralnom projekcijom?Jel ga sredjuju ili?
postovani korisnici, zelimo jos jednom da vas podsetimo na pravilnik foruma krstarice
Šta je zabranjeno?
sadržaji koji su u vezi sa okultizmom, misticizmom, nadrimedicinom, sektaštvom, vradžbinama, bajanjem, ritualima, astralnom projekcijom, prizivanjem duhova i demona, magijama, proricanjem sudbine, i slični sadržaji kojima se želi postići navodno natprirodno ili vantelesno iskustvo, ili kojima se manipuliše ljudskom podsvešću.
tako da vas molimo da ubuduce ne postavljate takve teme, jer ce iste biti obrisane.
Да нема нас са ограниченим интелектом, ви "паметни" би морали да помрете јер не би имао ко да вас брани,храни и прави...седи, један!
Следећи пут кад почнеш да баљезгаш на тему чији је живот вредан а чији није, прочитај у историји за пети основне, како су се звали људи који су заступали такве идеје...
Следећи пут кад почнеш да баљезгаш на тему чији је живот вредан а чији није, прочитај у историји за пети основне, како су се звали људи који су заступали такве идеје...
Ja? Da se bojim necega?...malko sam mator za strah...samo mi ide na zivac kada neko , bilo ko pocne da mrsomudi o tome sta je vrednost necijeg zivota i da li je bio ili je jos uvek pijanac...
Znam za necine roditelje koji su bili zgubidani i lenjivci, a cija su deca ili potomci bili mnogo vredni i pametni ljudi....znaci li to da su njihovi zivoti bili manje ili vise vredni od nekih drugih?
Sta je to po cemu ces ti,tako pametan i intelektom nadmocan da odlucis o mojoj ulozi u razvitku sveta i po cemu ces vrednovati ko je vazniji u svetu: crnci i talibani ili prosecan amerikanac.
To o cemu tu mrsis se zove zacetak misli o "visoj rasi"...otud moje poredjenje sa Hitlerom.....
Ja? Da se bojim necega?...malko sam mator za strah...samo mi ide na zivac kada neko , bilo ko pocne da mrsomudi o tome sta je vrednost necijeg zivota i da li je bio ili je jos uvek pijanac...
Znam za necine roditelje koji su bili zgubidani i lenjivci, a cija su deca ili potomci bili mnogo vredni i pametni ljudi....znaci li to da su njihovi zivoti bili manje ili vise vredni od nekih drugih?
Sta je to po cemu ces ti,tako pametan i intelektom nadmocan da odlucis o mojoj ulozi u razvitku sveta i po cemu ces vrednovati ko je vazniji u svetu: crnci i talibani ili prosecan amerikanac.
To o cemu tu mrsis se zove zacetak misli o "visoj rasi"...otud moje poredjenje sa Hitlerom.....