Путовање кроз време

Kako to da niko , ama bas niko ne pomenu da je u Svilajncu osetio tako nesto? Ili u Maloj Krsni? Sve neki Londoni, Becevi i paris=zi...jbte..ispade da niko nikada nije ziveo u Srbiji u prethodnom zivotu? :rotf:

Nisam zivela u Srbiji u prethodnom zivotu, ali jesam u ovom. Energiju svako mesto ima, bilo da je istorijski znacajno ili ne. Nisam nikad bila u Svilajncu ili Maloj Krsni (niti sam cula). Od kada sam u Kanadi cela Evropa mi drugacije izgleda, pa i Srbija.

Spomenula sam Beč jer je tamo avion sleteo, posle tek u Beogradu.

Mogu ti reci kakav sam utisak imala u Bgd, ako te zanima. Meni to nije bilo toliko iznenadjujice jer znam istoriju mogu da povezem sa stvarnim dogadjanjima.

То је и Хитлер говорио...само мало другачије....

Sta je Hitler govorio? Drzao je mnogo govora, sigurna sam da sam bar jednom rekla nesto sto i on... To ne znaci da govorim isto sto i on generalno ili da podrzavam coveka.

Na primer Hitler kaze: gladan sam, hocu sad nesto da jedem! Sada! Odmah!!!
~ ko da smo rodjaci ~

U proslim zivotima sam bila Jevrejka. Hitler sigurno vise ne postoji, cak ni kao dusa.

A jesam ja to blesava ili je nestao ceo podforum sa astralnom projekcijom?Jel ga sredjuju ili?

Ne na žalost!
Na temi Obaveštenja kaže naša moderatorica:

postovani korisnici, zelimo jos jednom da vas podsetimo na pravilnik foruma krstarice

Šta je zabranjeno?
sadržaji koji su u vezi sa okultizmom, misticizmom, nadrimedicinom, sektaštvom, vradžbinama, bajanjem, ritualima, astralnom projekcijom, prizivanjem duhova i demona, magijama, proricanjem sudbine, i slični sadržaji kojima se želi postići navodno natprirodno ili vantelesno iskustvo, ili kojima se manipuliše ljudskom podsvešću.

tako da vas molimo da ubuduce ne postavljate takve teme, jer ce iste biti obrisane.​

Verovatno se ovim pravilom samo želi sprečiti ono što sam podvukao i boldovao, ali kao i uvek, kada se umeša sila zakona, dobijamo situaciju da se upala zanoktice na malom prstu leve ruke leči sekirom, tako da se odseče ruka u ramenu, za svaki slučaj.
Voleo bih da mogu verujem, da ovo nema veze sa sveopšim divljanjem nove inkvizicije, koje u Srbiji uzima zamah, zajedno sa krizom i nemaštinom.

Sa jedne strane, po ovom pravilu bi isto tako trebalo obrisati sve teme sa Misterija osim možda kafane, koja bi svakako došla na udar nekog sličnog pravila.
Sa druge strane, navedena manipulacija je danas toliko rasprostranjena, da je ima na svakom koraku i svaki zreo zdrav čovek danas se nosi sa njom isto kao i sa virusom prehlade, tako da primena jednog takvog pravilceta podseća na pandura koji u opštem saobraćajnom haosu npr. Beograda od svih prekršitelja saobraćjnh propisa kažnjava Baba Maru, jer nije imala katadiopter na zembilju kad je išla na pijacu.

Ajmo Mico kazna, ali morao sam da reagujem.

M.

Poslednja izmena:
То је и Хитлер говорио...само мало другачије....

Ne Hitler je govorio sasvim drugačije, on je istrijebljivao rase i narode, a htio je manipulisati prirodnim odabirom. Ja govorim o lijenim i neodgovornim ljudima koji upropašćavaju svoje živote. Čovjek ima obavezu da bude čovjek. Ne postaje se čovjek time što se ima odgovornost nad tuđim životima ili što se posjeduju velika bogatstva, niti će čovjek biti manje čovjek ukoliko ne upravlja tuđim životima ili je bez materijalnih bogastava. I jedni i drugi su ljudi ukoliko su postigli zrelost da dobiju to zvanje. Samo rađanje u ljuskom tijelu nije garancija da je to stvorenje čovjek. biti čovjek je izvanredno prosto ali mnogima nedostižno. Od 10 božijih zapovijesti, ako odbacimo onih 5 koje se odnopse na crkvu a koje koriste za manipulaciju ljudima, preostalih 5 zapovjesti se odnose ne čovjeka. Koliko ljudi znmaš da zadovoljavaju tih pet uslova?

Да нема нас са ограниченим интелектом, ви "паметни" би морали да помрете јер не би имао ко да вас брани,храни и прави...седи, један!

Eto vidiš, upravo je to govorio Hitler :)

Следећи пут кад почнеш да баљезгаш на тему чији је живот вредан а чији није, прочитај у историји за пети основне, како су се звали људи који су заступали такве идеје...

Opet ograničenje. Oslobodi se straha.

Следећи пут кад почнеш да баљезгаш на тему чији је живот вредан а чији није, прочитај у историји за пети основне, како су се звали људи који су заступали такве идеје...

:) Ljudi u strahu često ne shvataju ko im je neprijatelj :)

Poslednja izmena:
Ja? Da se bojim necega?...malko sam mator za strah...samo mi ide na zivac kada neko , bilo ko pocne da mrsomudi o tome sta je vrednost necijeg zivota i da li je bio ili je jos uvek pijanac...
Znam za necine roditelje koji su bili zgubidani i lenjivci, a cija su deca ili potomci bili mnogo vredni i pametni ljudi....znaci li to da su njihovi zivoti bili manje ili vise vredni od nekih drugih?
Sta je to po cemu ces ti,tako pametan i intelektom nadmocan da odlucis o mojoj ulozi u razvitku sveta i po cemu ces vrednovati ko je vazniji u svetu: crnci i talibani ili prosecan amerikanac.
To o cemu tu mrsis se zove zacetak misli o "visoj rasi"...otud moje poredjenje sa Hitlerom.....

Ja? Da se bojim necega?...malko sam mator za strah...samo mi ide na zivac kada neko , bilo ko pocne da mrsomudi o tome sta je vrednost necijeg zivota i da li je bio ili je jos uvek pijanac...
Znam za necine roditelje koji su bili zgubidani i lenjivci, a cija su deca ili potomci bili mnogo vredni i pametni ljudi....znaci li to da su njihovi zivoti bili manje ili vise vredni od nekih drugih?
Sta je to po cemu ces ti,tako pametan i intelektom nadmocan da odlucis o mojoj ulozi u razvitku sveta i po cemu ces vrednovati ko je vazniji u svetu: crnci i talibani ili prosecan amerikanac.
To o cemu tu mrsis se zove zacetak misli o "visoj rasi"...otud moje poredjenje sa Hitlerom.....

Ti si u pravu. Niko ne treba da sudi, neka brine o sebi. Nekom je tesko da kaze izvini, zao mi je, pogresio sam. Neko ne moze to sebi ni da prizna.

Ipak lepse je da se stoji malo dalje od tebe jer mnogo vices i prozivas druge da prozivaju.

Just my 2c

Opet me nijesi razumio, ne procijenjujem ja ništo. Ja samo kažem da postoje ljudi koji se nijesu izgradili i da oni upropašćavaju svoj život a da to nema nikakve veze sa uspješnošču kako se obično smatra. Nije ništo grdno reći da su neki ljudi zaslužniji za dobrobit ljdi od drugih pa time i vrijedniji od onih koji ni sebi samima ne mogu donijeti dobro.

Svi se ljudi boje samo neki taj strah razumiju , neki ne. pazi svako živi svoj život i samo je za njega odgovoran. Mi zaista nemamo nikakve veze sa eventualnim značajnim ili beznačajnim svojim pretcima ili potomcima, osim što smo povezani mehanizmom razmnožavanja, ali je to povezano s a tijelom ali ne i sa našom suštinom i prirodom. Ja naravno nemam nikakve veze sa svojim roditeljima osim što su obezbijedili tijelo da ja u njega uđem, kao što nemam nikakve veze sa svojom đecom osim što sam im obezbijedio tijelo da uđu u njega. Svakako porodični odnosi i svi drugi socijalni odnopsi u ljudskim društvima neobično su važni za razvoj čovjeka za savladavanje lekcija i sticanje iskustava, ali se najčešće više nikad sa njima ne srećemo u budućim životima, osim ako imamo obavezu vraćanja karmičkih dugova, a to nikako ne valja. Sad nije ni čudno kad Isus kaže da trebaš odbaciti i oca i majku i đecu i svakog jer imaš samo njega zar ne :)

Poslednja izmena:

Back