Путовање кроз време

Poruka
7.101
Шта мислите да ли је ово могуће? Ја искрено не верујем у тако нешто, међутим, нађох неке занимљиве снимке које бих ставио под лупу. Можда сте гледали онај снимак у Чаплиновом ''Циркусу'' из 1928. када се појављује жена која прича на мобилном. Ево још један занимљив снимак и слика сата који је наводно нађен у Кини:

1.jpg

Наводно, иза сата пише "Swiss" мада не бих ја у ово веровао. Снимци су ми уверљивији.

Жена из Чаплиновог ''Циркуса''. Пошто неће 2 снимка да прихвати :confused:

Вероватно је тема била, ал' ме мрзи да тражим.

Poslednja izmena:
Ako je moguće - to bi značilo da je budućnost unapred odredjena, što je dijametralna suprotnost mojim ubedjenjima. Dakle, ne verujem.
Osim ako ne govorimo o neograničenom broju "paralelnih" budućnosti u koje je moguće putovati. :mrgreen:

Pa naravno da je budućnost određena, zapravo vrijeme ne postoji, makar ne akako ga zamišljamo. ne postoje nikakve uporedne budućnosti, postoji jedna jedina budućnost i postoji plan koji neizostavno vodi njenom ostvarenju. Ali zaista postoji mogućnost premjestiti nekoga ili nešto kroz vrijeme bez međudogađaja. To se radi pomoću nekakvih mašina ali meni ništo nije bilo jasno. Kad se vraćaš u prošle živote nema nikakvih problema da odeš dokle ti je volja, mešutim kad ideš u buduće živote poslije smrti bi trebao da se nađeš u novom životu ali se nađeš ispred sive zavjese i dva čuvara koji ti sigurno neće dozvoliti priolaz, jer sljedeći svijet nije isti ovaj svijet i nežćeš se više rađati u ovakvim tijelima kaod anas. Zato nema ni prolaza. istina ja sam uspio zbuniti stražare i ući u taj svijet, ali je on drugačiji od onoga svijeta u koji će mnogi otići poslije talasa promjene. Valjda oni koji ne odu naći će se u ovom svijetu, nijesam to najbolje razumio.

:think:
Veruješ da postoji jedan jedini unapred odredjeni oblik budućnosti, ili ih postoji više?
Ako ih je više, kako znaš da ćeš otputovati baš u taj koji ćeš doživeti u nekom periodu svog života, a ne u neku alternativnu budućnost?

Pa ne nestaje svemir, a ni ti prestankom rada tijela. Prelaziš u sljedeće tijelo.

Verujem da postoji trilion različitih univerzuma.

Zaista neznam koliko svemirova (kreacija) ima ali sam vidio ogromaqn broj. U ovom našem svemiru postoji još 6-7, neki vele čak 12 uporednih svemirova koji se svi pročimaju tu su jedan u drugome, ali su nama skriveni zbog nesavršenosti naših umnih i fizičkih tijela.

:think:
Da li je to onda putovanje kroz vreme ili kroz različite univerzume? :)

Vrijeme zapravo ne postoji već slijed događaja.

Poslednja izmena:
Formice, čuo sam da su Vidovita Zorka i Kleopatra (mislim na "nekrunisanu kraljicu medju prorocima" :mrgreen: ) izgubile inspiraciju u poslednje vreme.
Probaj da kontaktiraš producente, verovatno su u potrazi za mladim talentima. Pretpostavljam da honorar nije loš.
A možeš probati i u redakciji trećeg oka i zone sumraka, možda primaju honorarne autore.
:lol:

Formice, čuo sam da su Vidovita Zorka i Kleopatra (mislim na "nekrunisanu kraljicu medju prorocima" :mrgreen: ) izgubile inspiraciju u poslednje vreme.
Probaj da kontaktiraš producente, verovatno su u potrazi za mladim talentima. Pretpostavljam da honorar nije loš.
A možeš probati i u redakciji trećeg oka i zone sumraka, možda primaju honorarne autore.
:lol:

Nijesui razumio. ne trebam ja nikakve poslove, naročito ne pare, iako su mi naroćito potrebne, potrebno je da vi nešto naučite. Dolazi vrijeme promjena i pokušajte otvoriti svijast kako bi kroz promjene prošli kako treba. Ja ću biti na iniji promjena, ne prelazim u novi sviojet, niti se vraćam u stari, prilično sumotna perspektiva, ali mi je važno da ne trčim za vama po liniji promjena. Kad se to desi sačuvajte prisebnost, ne obrćite pažnju na čudno okruženje i sačekajte da se sjećanje vrati, tad vam više niko nije potreban jer ćete znati đe trebate ići i što činiti. Ja moram pokupiti još nekoliko njih koji su zbunjeni i to je to. Uglavnom sam se dogovorio sa njima đe da se nalaze da bih ih lakše našao.

Uzgred probaj izaći iz tijele, nije teško koliko se čini (svaku noć i onako automatski to radiš), mada je potrebno imati malo hrabrosti i volje.

Poslednja izmena:
Pa u teoriji oscilirajuceg svemira, i proslost i buducnost su odredjeni i vec x puta dozivljeni, u svakoj novoj oscilaciji svemira.....

Po meni veoma razlozno, i veoma istinito.

Da odprilike tako nekako. zamisli moguće je prolaziti i između svemirova, naravno ako te ne uhvati nešto tamo koje je zaista nešto neviđeno u svemiru, čak neznam ni kao bih to nazvao jer stvorenje nije sigurno a moćnije je od svemira i u snazi i znanju i inteligenciji i nešto sasvim različito od svega drugoga. Iako mi ništo nažao nije učinio nebih volio sresti se sa njim ponovo.

Bez obzira što se nama čini da imamo slobodnu volju, koju zaista imamo ali bih prije rekao slobodnu ludost i glupost, mi se ponašamo tačno po zadatom planu. Valja imati na umu da ukupni svemir funkcioniše drugačije od našeg 3D svijeta, kod nas uzrok predhodi posljedici a u svemiru je obratno posljedica prijethodi uzroku. Jer na početku kreacije se zna što se treba postići pa se kreacija podešava tom cilju. napravi se plan koji neizoostavno dovodi do cilja i nema odstupanja niukom smislu od početka do kraja. zapravo se mogu dogoditi odstupanja, to može svako uraditi ali tada mora da popravlja mrešu veza koja je vrlo velika jer se treba imati na umu da je sve povezano sa svačim ne samo ljudi na primjer među sobom nego i sa svim bićima ne samo na zemlji i ne samo bićima nego i sa svakim kršom i ne samo mnjim nego i sa svakim atomom i dijelom atoma. Zamisli koliki te posao čeka da pola grama materije pomjeriš za pola milimetra mimo plana. to su godine i godine vrlo teškog posla koji niko mjesto tebe neće uraditi. Vjeruj mi da svako opdustane od tih gluposti.

Poslednja izmena:
Kad smo vec kod te teme,bas sam prije nekoliko mjeseci gledao zanimljivu emisiju o univerzumu i bas se pricalo o putovanju u PROSLOST i objasnili su to ovako i cini se najlogicnije.Prvo kada bi postojala neka kapsula namjenski napravljena na primjer iz 1900 i da stoji na istom mjestu do 2013,znaci logicno je da je ona postojala u svim vremenskim intervalima od 1900 do 2013,i sad bi se mi mogli vratiti u istu tu kapsulu u 1900. jer je ona tada postojala i hajde da kazemo da je "bila nezavisna od vremenske i prostorne konstante".Ali za buduucnost nemam sta da kazem ali mislim da ce nekada uspjeti stvoriti nesto za putovanje u buducnost.
PS.Fizicari nemojte zamjeriti ako sam se pogresno izjasnio sa nekoliko rijeci.

kaze,jedan putnik putovao,s tom tehnologijom,i uverio se da vreme nije linearno,vec u svakom trenu radijalno,sto znaci da postoje bezbroj paralelnih univerzuma...
ali sad dolazi lajbnicov momenat `zivimo u najboljem od svih svetova..` ..video je mnogo njih, a najgori su oni za koje bi vecina danas mislila da bi bili najbolji. npr. od svih univerzuma, u samo jednom
nije ubijen kenedi... sta je kenedi uradio potom. obelodanio je celom svetu mnogo za..bane tajne, ukljucujuci i onu o postojanju vanzemaljskog zivota. ali pogresio je, jer svet u to vreme nije bio spreman za
te vesti...nastalo je neko tesko depresivno rasulo u tom svetu,mnogo ushitovano zitije od tada pa ko zna za kad,mozda za sva vremena...to su, tzv. dekadentni , opadajuci univerzumi, sa jednom kobnom greskom koja ih zavrne od zvanicnog toka...zakljucak: neke stvari su morale da se dese tako kako su se desile, jer bi drugacije bilo hardcore...
moja teza bi kontam bila da je vreme blagosloveno energijom kreacije od pocetka do kraja, da ta energija podrzava i gaji sve, da ubraja i ispade (paralelne svetove), jer konstantno osvestuje svesno opredeljenje,odn.izbor...u svakom trenutku vremena,od pocetka do kraja.tako su pomireni teorija struna i teorija neodredjenosti postojanja cestica u zavisnosti od pogleda posmatraca.

Back