putovanje bez partnera

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
Da li je za vas uobičajeno da ako ste u dugoj vezi ili braku odete nekad sami na putovanje? produženi vikend..ili more..bilo šta što ne uključuje vašeg partnera da tih nekoliko dana provede sa vama? ili smatrate da su putovanja sa društvom ili samostalna putovanja rezervisana samo za osobe koje su slobodnog statusa?
hvala i pozz

Ako je zajednički odmor, pa svako ide na svoju stranu, onda je bzvz
Zaposleni idu i na službena putovanja, ljudi sa decom gledaju da ako imaju više komada, onda jedan komad izvuku iz grada, ako ne ide u školu...zavisi od obaveza...

Inače ono par, pa svako na svoju stranu, bez obaveza....kako se dogovorite.

eto ti si bar izneo sopstveno mišljenje za razliku od ovog koste koji piše opšte stvari: ako oboma odgovara..pa tako se može na svaku temu odgovoriti sa tom izjavom..tebi hvala..
nisi napisao zašto? ali svejedno hvala javno iznešenom mišljenju na temi..
moze u sitna crevca do sutra da se raspravlja,svi trazimo partnera usput dok imamo drustvo i svako kad tad ode na svoju stranu,ne zanima me ko je ostao sam ili zadrzao svoje tripove kako su prijatelji ispred partnera,nisu jer postaje potencijalni supruznik sa kojim se imaju deca i sve vise odaveza i zajednickog vremena koje sami izaberemo kao bolje u odnosu na kafenisanje sa drustvom,sa kojim sve vreme vrtimo price o trazenju partnera ili desavanjima koje se vrte oko njih,a redje sa partnerom o drustvu,svakom kome treba lufta od partnera ne bih savetovao da ulazi u vezu,ja s takvom osobom ne bih bio jer je nestabilna i nepouzdana,da ne ulazim u letnje seme i kombinacije

Ako je zajednički odmor, pa svako ide na svoju stranu, onda je bzvz
Zaposleni idu i na službena putovanja, ljudi sa decom gledaju da ako imaju više komada, onda jedan komad izvuku iz grada, ako ne ide u školu...zavisi od obaveza...

Inače ono par, pa svako na svoju stranu, bez obaveza....kako se dogovorite.

nisam uopšte uzela u obzir službena putovanja..podrazumeva se da niko ne vodi partnera ili decu na službena putovanja..jer tad ne bi bila službena već privatna..
da li ti nekad putuješ negde bez partnerke ako je imaš? ili kakvo mišljenje imaš o tome kada bi ona rekla da putuje na vikend negde da se odmori?

- - - - - - - - - -

Да, то је моје размишљање и лични став. :per:

ne vidim da si napisao: praktikujem to ili ne praktikujem..vidim isključivo asocijacije na švaleraciju da imaš..ali ne i tvoje opredeljenje.

Па кад сам био у вези, ишао са везом, али углавном сам лети слободан, па сам ишао у безуспешне покушаје швалерације по далеким морима.

Нисам се баш нашао у таквој ситуацији, па да се двоумим.

Ипак, пуна подршка у идеји да сама идеш на Златибор, без дечка и дамо нађеш пастува који ће ти помоћи да се ослободиш стреса.

Вратићеш се дечку као препорођена и волећеш га још више!

moze u sitna crevca do sutra da se raspravlja,svi trazimo partnera usput dok imamo drustvo i svako kad tad ode na svoju stranu,ne zanima me ko je ostao sam ili zadrzao svoje tripove kako su prijatelji ispred partnera,nisu jer postaje potencijalni supruznik sa kojim se imaju deca i sve vise odaveza i zajednickog vremena koje sami izaberemo kao bolje u odnosu na kafenisanje sa drustvom,sa kojim sve vreme vrtimo price o trazenju partnera ili desavanjima koje se vrte oko njih,a redje sa partnerom o drustvu,svakom kome treba lufta od partnera ne bih savetovao da ulazi u vezu,ja s takvom osobom ne bih bio jer je nestabilna i nepouzdana,da ne ulazim u letnje seme i kombinacije
razumem tvoj stav..nego evo naprimer starije žene kao moja majka ili neke komšinice idu preko leta nedelju dana u banju..muževi im ne idu sa njima. da li to znači da je pojam odlaska bez partnera negde ok samo ako si baba ili deda? dok si mlađi to se i ne razmatra? i zašto kad ostare onda ljudi nemaju problem da puste svog partnera od 70godina da ide u banju? a kad je taj partner imao 25godina to je recimo neprihvatljivo?

Da li je za vas uobičajeno da ako ste u dugoj vezi ili braku odete nekad sami na putovanje? produženi vikend..ili more..bilo šta što ne uključuje vašeg partnera da tih nekoliko dana provede sa vama? ili smatrate da su putovanja sa društvom ili samostalna putovanja rezervisana samo za osobe koje su slobodnog statusa?
hvala i pozz

Da li je za vas uobičajeno da ako ste u dugoj vezi ili braku odete nekad sami na putovanje?

Jeste.

..................

produženi vikend..ili more..bilo šta što ne uključuje vašeg partnera da tih nekoliko dana provede sa vama?

i produženi vikend, more, planina, selo, banja, lov, pecanje,

...................

ili smatrate da su putovanja sa društvom ili samostalna putovanja rezervisana samo za osobe koje su slobodnog statusa?

Ne smatram.

...................

hvala i pozz

molim, pozz i tebi

i sve ovo ti džaba ako nema onog što sam prvi put napisao, ako razumeš :cmok:

Па кад сам био у вези, ишао са везом, али углавном сам лети слободан, па сам ишао у безуспешне покушаје швалерације по далеким морима.

Нисам се баш нашао у таквој ситуацији, па да се двоумим.

Ипак, пуна подршка у идеји да сама идеш на Златибор, без дечка и дамо нађеш пастува који ће ти помоћи да се ослободиш стреса.

Вратићеш се дечку као препорођена и волећеш га још више!

nisam temu otvorila uopšte radi toga što planiram sad neko putovanje bez dečka..ali inspiraciju uvek pronađem u okolini..
da je moja lična nedoumica..moj slučaj..tako bih i napisala..
i ne sviđa mi se zlatibor uopšte..na zlatiboru nema ništa osim onog jadnog jezera u centru gde poneki voze pedalinu..zlatibor je za penzionere ili ljude sa malom decom..mada su ga preorijentisali pa ispada neko mesto zabave sa nabudženim cenama koje ne odražavaju realan kvalitet..

razumem tvoj stav..nego evo naprimer starije žene kao moja majka ili neke komšinice idu preko leta nedelju dana u banju..muževi im ne idu sa njima. da li to znači da je pojam odlaska bez partnera negde ok samo ako si baba ili deda? dok si mlađi to se i ne razmatra? i zašto kad ostare onda ljudi nemaju problem da puste svog partnera od 70godina da ide u banju? a kad je taj partner imao 25godina to je recimo neprihvatljivo?
kapiram ja da vecini sledi isti penzoski period ali opet se radujem kad vidim stare parove da se drze za ruku ili poljube redje,oduvek su mi se gadile pomisli ljubljenja za slavu i novu godinu samo,prosto jedino ispravno je da dvoje izgrade svoj neporusivi svet i da nece naci izgovor da sami idu bilo gde

Da li je za vas uobičajeno da ako ste u dugoj vezi ili braku odete nekad sami na putovanje?

Jeste.

..................

produženi vikend..ili more..bilo šta što ne uključuje vašeg partnera da tih nekoliko dana provede sa vama?

i produženi vikend, more, planina, selo, banja, lov, pecanje,

...................

ili smatrate da su putovanja sa društvom ili samostalna putovanja rezervisana samo za osobe koje su slobodnog statusa?

Ne smatram.

...................

hvala i pozz

molim, pozz i tebi

i sve ovo ti džaba ako nema onog što sam prvi put napisao, ako razumeš :cmok:
eto vidiš da možeš i konkretno iz sopstvenog ugla da odgovoriš..ne samo mehanički..
dakle..isti pravila važe i za tvoju partnerku?

nisam uopšte uzela u obzir službena putovanja..podrazumeva se da niko ne vodi partnera ili decu na službena putovanja..jer tad ne bi bila službena već privatna..
da li ti nekad putuješ negde bez partnerke ako je imaš? ili kakvo mišljenje imaš o tome kada bi ona rekla da putuje na vikend negde da se odmori?

- - - - - - - - - -
.

Sa klincima se menjaju stvari - da, išli smo odvojeno, ali sa detetom na par dana.
Dok smo se zabavljali, mnogo smo se zabavljali i sve, al smo išli zajedno. Nije bilo odvojenih letovana-zimovanja, ponekad na par dana je znala da ode sa drugaricama, ja sam takođe znao da odem sa drugarima, al to je sve bilo, kad ono drugo ima obaveze... ;)

kapiram ja da vecini sledi isti penzoski period ali opet se radujem kad vidim stare parove da se drze za ruku ili poljube redje,oduvek su mi se gadile pomisli ljubljenja za slavu i novu godinu samo,prosto jedino ispravno je da dvoje izgrade svoj neporusivi svet i da nece naci izgovor da sami idu bilo gde

slažem se..samo sam uočila da to pojava koja nije strana starijim ljudima..ne verujem da oni traže avanture..možda ni odmor od partnera..ali ako su 40godina u braku niko im ne bi zamerio ni da odu na taj neki odmor sa klubom penzionera bez partnera..neće biti da se baš tamo rastaču od sexa..i niko ni ne pomišlja na sex kada su takve priče u pitanju.

hvala i pozz
To pitaš... jer... š t a ... aj malo još kruži oko "roga" same stvari, kao što je rog od bika njegov glavni dio - nas zanima da li ti otvaraš temu zbog ovoga ili onoga... paradičega; i vidimo da imaš kao seksualni avatar, i ženska na njemu, i onda nas strašno zanima zašto si otvorila...

To pitaš... jer... š t a ... aj malo još kruži oko "roga" same stvari, kao što je rog od bika njegov glavni dio - nas zanima da li ti otvaraš temu zbog ovoga ili onoga... paradičega

kako mi se to glupo obraćaš? šta tebe ima da zanima zašto ja otvaram temu..možeš da odgovoriš ili ne..presudan nije razlog zašto je tem otvorena..malo se uživi u situaciju ako imaš partnerku..ili ako nemaš zamisli da imaš..ili jednostavno se priseti neke situacije ako si nekad imao partnerku..

- - - - - - - - - -

Sa klincima se menjaju stvari - da, išli smo odvojeno, ali sa detetom na par dana.
Dok smo se zabavljali, mnogo smo se zabavljali i sve, al smo išli zajedno. Nije bilo odvojenih letovana-zimovanja, ponekad na par dana je znala da ode sa drugaricama, ja sam takođe znao da odem sa drugarima, al to je sve bilo, kad ono drugo ima obaveze... ;)

da, uglavnom viđam da je ovo jedna klasična ustvari najčešća priča..letovanja i duži boravci-ne..eventualno dan-dva.

kako mi se to glupo obraćaš? šta tebe ima da zanima zašto ja otvaram temu..možeš da odgovoriš ili ne..presudan nije razlog zašto je tem otvorena..malo se uživi u situaciju ako imaš partnerku..ili ako nemaš zamisli da imaš..ili jednostavno se priseti neke situacije ako si nekad imao partnerku..
dobro, ja sam glup... A ti si pametna pa je važno da ti mi odgovorimo, damo odgovor, a ti nama ne daš objašnjenje pitanja... I da istovremeno bude i da imaš status zauzeta i da to nisi...

- - - - - - - - - -

Svaka budala bi, kao ti, voljela da ima jedan status a drugu istinu i dvije-tri istine o sebi pa mijenja po potrebi... ali postoji samo jedna... Ti si, ustvari... znači to ti je to.
Pošto pričaš da sam glup, evo da i ja tebi kažem da ja mislim da tvoja inteligencija nije tolika da bi mogla da mi se svidiš ni ako tražim brzi seks za jednom jedini-put dešavanje, a kamo li što drugo...

Poslednja izmena:

Back