Putovanja

kolika ce stoka biti neko uglavnom vise zavisi od sloja nego od nacionalnosti, tako da generalno neces videti bogate i obrazovane koji dolaze od gde god vec da prave probleme.

po meni su u proseku najgori divljaci koje sam videla do sada bili englezi, tacno vidis kad su iz nekog niskog sloja, ponasaju se ko stoka, krecu se u velikim grupama, komuniciraju vise zvucima nego jezikom i vecito spavaju pijani i ispovracani po ulicama, to ako prezive odmor.

rusi su uzasno glasni i vole da se napijaju u grupama, ali nisu taj nivo kao englezi, bar za mene ili sam mozda naviknuta na takve prizore iz istocne evrope, kako to vidi neko spolja ne znam. a pakistanci i ostali vole kad se napiju da spopadaju zene na ulicama i da drkaju na javnim mestima, pa moras nogom na njih. i tako...amerikanci se isto deru kad pricaju i uzasno privlace paznju u grupama, ali su generalno naivni i najlakse zrtve za prefrigane domacine koji bi da im izbiju pare iz dzepa :lol:

Ja nijednog pijanog mudzosa ne vido na uici al zato rusa, engleza i narocito poljaka nagledah se.

E ti poljaci su posebna prica, najveca su stoka od evropljana ubedljivo

kolika ce stoka biti neko uglavnom vise zavisi od sloja nego od nacionalnosti, tako da generalno neces videti bogate i obrazovane koji dolaze od gde god vec da prave probleme.

po meni su u proseku najgori divljaci koje sam videla do sada bili englezi, tacno vidis kad su iz nekog niskog sloja, ponasaju se ko stoka, krecu se u velikim grupama, komuniciraju vise zvucima nego jezikom i vecito spavaju pijani i ispovracani po ulicama, to ako prezive odmor.

rusi su uzasno glasni i vole da se napijaju u grupama, ali nisu taj nivo kao englezi, bar za mene ili sam mozda naviknuta na takve prizore iz istocne evrope, kako to vidi neko spolja ne znam. a pakistanci i ostali vole kad se napiju da spopadaju zene na ulicama i da drkaju na javnim mestima, pa moras nogom na njih. i tako...amerikanci se isto deru kad pricaju i uzasno privlace paznju u grupama, ali su generalno naivni i najlakse zrtve za prefrigane domacine koji bi da im izbiju pare iz dzepa :lol:

ameri su siroti neobrazovani pa su mnogo laka meta za sve i jako se lako napale na sve sto vide :lol: mukice sve mozes da im uvalis, ko deca
ali recimo vecinski su mirni turisti, fini, cak i oni iz selendri nisu losi...barem moje iskustvo
po klubovima ne znam, niti idem niti radim niti drzim, pa se ogradjujem za taj deo
pricam o smestaju ponasnaju u gradu i odnos sa okolinom

cek cek...polako...to sto su se ovi iz severne afrike zeznuli to je drugo
ja pricam o malo pametnije odigranim potezima i iskoriscavanja para od nafte, a to su katar dubai emirati....taj deo...em su postali bolja meka za biznis od svajcarske i dr, jer su potegli mudre poteze i privukli ih....em su pokupovali po svetu sve i svasta od velikih korporacija....

Pa Katar, Emirati i Dubai se razvijaju pod patronatom Amerike.
Ameri, Svajcarci i ostali zapadni jahaci Apokalipse su stare kajle, nece nikakvo trenutno koriscenje naftnih resursa Arape dovesti do nekakve pobede.
Kljuc svake pobede je proizvodnja, serijska...
Probaj da se setis bilo kog proizvoda koji je stigao sa bliskog Istoka...gotovo nemoguca misija.
Sa druge strane, svakodnevni zivot nam je postao sve zavisniji od proizvoda sa Zapada. ;)

...ako bi me neko pitao da odaberem jedan let do kraja ugovora i da radim samo taj let ja bih rekla Moskva.
...naravno da ima budala svuda ali kada imas ne znam, 350 ljudi jedne nacije a oni se svi ponasaju slicno ja to nekako vidim kao mentalitet
...inace, mi smo divni divni putnici...ja mnogo radim Australiju, nasih ima mnogo na letovima konekcije, jedan problem nismo imali...najcesce i ne znas da su nasi, vrlo fini ljudi...
...probleme ces najcesce da vidis sa nacijama za koje nikad ne bi rekao...ja ne smem i necu da kazem ali neka bude da nesto bas i ne volim UK letove...a zasto:lol:
ok postujem tvje iskustvo i misljenje, necemo se ubedjivati, lepo j sto imas lepo iskustvo....

ah da uk...pa ko sto rekoh vecina kuka na njih i ruse :lol: dobro evo ti na uk samo

de nisi vido :( pa ti cak i kad zive negde jedva docekaju da dodju u evropu da se raspuste, missim konkretno se nagledah pijanih saudijaca mladjanih. ja sam imala vise situacija sa pijanim pakistancima, i nije se po njih lepo zavrsilo. jos sam bila i politicki nekorektna :sad2: al missim...ne pipaj me, nisam fina kad mi neko ugrozava teritorijalni integritet i suverenitet :neutral:

de nisi vido :( pa ti cak i kad zive negde jedva docekaju da dodju u evropu da se raspuste, missim konkretno se nagledah pijanih saudijaca mladjanih. ja sam imala vise situacija sa pijanim pakistancima, i nije se po njih lepo zavrsilo. jos sam bila i politicki nekorektna :sad2: al missim...ne pipaj me, nisam fina kad mi neko ugrozava teritorijalni integritet i suverenitet :neutral:

Dizvines oni pipaju i kad su trezni, jer misle da su sve zapadne zene qurve.

ameri su siroti neobrazovani pa su mnogo laka meta za sve i jako se lako napale na sve sto vide :lol: mukice sve mozes da im uvalis, ko deca
ali recimo vecinski su mirni turisti, fini, cak i oni iz selendri nisu losi...barem moje iskustvo
po klubovima ne znam, niti idem niti radim niti drzim, pa se ogradjujem za taj deo
pricam o smestaju ponasnaju u gradu i odnos sa okolinom
to da i ja stekoh utisak da su uglavnom korektni, i manje se zale i kukaju od engleza, koji su uvek u fazonu nesto mi ne valja...nema dana da ne sednes u restoran ili gde god vec da ti se nece zaliti ono da je temperatura piva pola stepena niza od dozvoljene ili tako neka glupost. missim :))))

- - - - - - - - - -

Dizvines oni pipaju i kad su trezni, jer misle da su sve zapadne zene qurve.
ne pipaju kad su trezni jer tad znaju da ne smeju. al kad se opiju yebe im se.

Pa Katar, Emirati i Dubai se razvijaju pod patronatom Amerike.
Ameri, Svajcarci i ostali zapadni jahaci Apokalipse su stare kajle, nece nikakvo trenutno koriscenje naftnih resursa Arape dovesti do nekakve pobede.
Kljuc svake pobede je proizvodnja, serijska...
Probaj da se setis bilo kog proizvoda koji je stigao sa bliskog Istoka...gotovo nemoguca misija.
Sa druge strane, svakodnevni zivot nam je postao sve zavisniji od proizvoda sa Zapada. ;)
vise mislim da je kljuc uspeha tamo de su pare, kao svajcarska recimo....obrt para pranje banke, porezi... na tu stranu....oni sada rade slicnu stvar al sa novim idejama ....

ko ce zavladati dal oni il zutaci pitanje je, ima tu klackalice, sad ko povuce pametnije poteze u buducnosti
a ameri ce se polako ugasiti sa tom moci, sto je i prirodno, uvek imas smenu vlasti tj mocnika u svetu

to da i ja stekoh utisak da su uglavnom korektni, i manje se zale i kukaju od engleza, koji su uvek u fazonu nesto mi ne valja...nema dana da ne sednes u restoran ili gde god vec da ti se nece zaliti ono da je temperatura piva pola stepena niza od dozvoljene ili tako neka glupost. missim :))))

Ameri su velika deca, sve im cudno i zanimljivo i mnogo su tupavi, vade novcanik cim im se kaze, bas su nekako kao kakve ovce.

Amerikanke kao turisti , pogotovo ove mladje generacije po klubovima ? Haha
Mozak ? Misaona imenica za njih
Ko nije pitao taj nije ni khm ....Plastične od 16 te godine već uveliko ...Sesi , njuška itd...Msm nemam ništa protiv toga , ali samo se mislim kad pre majkumu sa 16 ima silikone

uf oni su gadni kad izadju iz svoje dzamahirije to je tacno....od kresanja dece, kurvi, preko alkohola droge i svacega
ali se to manje vidi ovako u dnevnoj gradskoj varijanti, to je vise za nocnu smenu

Pa baš tako ...Ja kažem da su poprilično nepristojni ( govorim o procentu ) ...Ima dobrih ljudi , daleko od toga , obrazovanih i to sve ...ali procentualno da su te grupacije najgore , prema mom iskustvu jesu .

Ислам је религија мира, а муслимани слатки и толерантни људи...
images

Исламисти запалили Лондон 2011.
images

images

images

images

Amerikanke kao turisti , pogotovo ove mladje generacije po klubovima ? Haha
Mozak ? Misaona imenica za njih
Ko nije pitao taj nije ni khm ....Plastične od 16 te godine već uveliko ...Sesi , njuška itd...Msm nemam ništa protiv toga , ali samo se mislim kad pre majkumu sa 16 ima silikone

koliko su tupavi mukice :lol:
od njih se namlatis dobrih para....hebi ga sami su krivi sto nece da se obrazuju

za sve ove godine samo sam jednog obrazovanog amera srela, (obarazovanog u smislu neke geografske socioloske svesti politicke kulturoloske istoriske, da zna gde je doso sta gleda sta valja sta ne) i to nije cist amer nego pola madjar pola amer, ziveo po evropi, hrvatskoj madjarskoj i po americi....i shvata situacije i cita i prati...i opet nije cist amer pa ne ide bas u prilog njima :lol:
ovi cisti sto se bace na putovanje po eu jednom u zivotu, pa to budi bog s nama nista ne zna

koliko su tupavi mukice :lol:
od njih se namlatis dobrih para....hebi ga sami su krivi sto nece da se obrazuju

za sve ove godine samo sam jednog obrazovanog amera srela, (obarazovanog u smislu neke geografske socioloske svesti politicke kulturoloske istoriske, da zna gde je doso sta gleda sta valja sta ne) i to nije cist amer nego pola madjar pola amer, ziveo po evropi, hrvatskoj madjarskoj i po americi....i shvata situacije i cita i prati...i opet nije cist amer pa ne ide bas u prilog njima :lol:
ovi cisti sto se bace na putovanje po eu jednom u zivotu, pa to budi bog s nama nista ne zna

Kažem ti , ja sam fasciniram njihovom glupošću .
Bio sam par puta i tamo , ne znam šta bih rekao ...Sve to lepo u bogatijim krajevima , ali kada zadješ u one siromašne baš nije ni malo prijatno .Toliko o njihovoj ujednačenosti itd...
Mislim da ne mogu da ih uporedim ni sa jednom nacijom , daleko su ispred svih po bahanalijama ( barem u zemljama u kojima sam ja bio ) , kažem ti devojke su im na izvolte .

Back