Vidim da su mnogi posetili i obisli Minhen,
pa me zanima, u kakvom ste smestaju bili?
Koliko ste bili udaljeni od centra?
aj da ti reknem kako smo mi
gledali hostele prvo, sa 8 ljudi u sobi traze 20-25e po osobi dnevno
uzas
privatne sobe u hostelima od 30 pa na vise e po osobi dnevno, uzas
onda smo gledali airbnb, sajt za izdavanje stanova i soba na dan, i nasli sobe za dvoje idu od 45e dnevno za oboje pa na vise (cena je za sobu pa sad zavisi kolko prima osoba, mi gledali dvokrevetne)
pravo ti kazem istih cena su bile i one blize centru i one na periferiji (ono bas u centru je nenormlano skupo nema potrebe to uzimati kad je dobar prevoz)....nama je bio cilj da ne predje 50e dnevno jer nema potrebe, imas opcju da podesis opseg cena
i tako smo gledali onda po uredjenosti sobe i po preporukama posetioca i nasli jedan par, delovalo cisto, miran kraj
sve je ispalo super, stvarno je fina soba bila, miran kraj, bracni lezaj, upotreba kompletne kuhinje, ves masine, kupatila, uvek tople vode, naselje sa niskim zgradama i kucama miran tih super se spava, tu je metro odmah, u centru si za deset minuta
kupili za nedelju dana kartu za prevoz, vazi za sve prevoze (metro, voz, tranvaj, bus) dobar je prevoz svuda stizes vrlo brzo de god da ides
u frankfurtu smo isti sajt isto soba na periferiji, al tamo smo bili samo dva dana nama dosta isli smo tako namerno
u berlinu smo isti sajt ista fora soba, ovo je siri centar, ista cena, ali opet moras prevozom do nekih delova jer je rastakano sve sto hocemo da vidimo
u fuseno smo u hostelu bili privatna soba, tamo nema bas ponude za sobe, ima exkluzivnih hotela i samo tri hostela, pa mora ranije barem mesec dana u sezoni da se rezervise
mislim tako ti je kod svih metropola, i da uzmes u centru najskuplje opet ti ne gine idenje u razne delove grada ako oces da vidis neke stvari, pa ja licno ne vidim pentu u bacanju para na smestaj u najskupljim zonama
u svakom slucaju preporucujem sajt, ulogujes se traze se podaci, pa citas utiske gostiju, gledas slike soba/stanova
vise se ispalti od hostela sto se nemacke tice, jer za iste pare dobijes privatnost