hypnotoad
Elita
- Poruka
- 19.224
Ne znam koliko je sigurno ici tamo... pogotovo sama devojka.
Razmisli dobro, da ne bude da te niko nije upozorio.
Razmisli dobro, da ne bude da te niko nije upozorio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima.Putujem drugog oktobra sama u Egipat! Ide li mozda jos neko toga dana ,zapravo tog datuma..![]()

Caooo ljudi jel moze neko nesto da mi objasni u vezi nasih pasosa i bezviznog rezima ....dacu primer : bio sam preko sa nasim pasosom 1 mesec i vracam se u srbiju ,nakon koliko vremena mogu opet da napustim srbiju ...dali moram mesec dana da sedim u srbiji ili mogu za vreme onih 3 meseca da ulazim i izlazim koliko hocu puta
tnx drugari
Zato je jako bitno da recimo 1.1. udješ na barem 1 dan u EU kako bi započeo period od 6 meseci a onda opet recimo 1.7 i opet započeo period od 6 meseci tako da pokrivaš celu godinu. Ima malo matematike ali je sve bolje nego da te hapse, osuđuju, kažnjavaju i proteruju zbog jednog dana. 

Ne čitaš šta sam ti napisao, imaš pravo unutar EU da boraviš 90 dana unutar 6 meseci, ni dana više inače te hapse i udaraju zabranu. Tih 90 dana možeš odjednom da ispucaš neprekidnim boravkom a možeš i povremenim boravkom da razvzčeš na 6 meseci. Ako ispucaš 90 dana odma, onda moraš ostatak da sediš u Srbiji dok ne prođe 6 meseci pa onda opet startuješ seansu. Kapiš? Boravak ti se računa od prvog ulaska u Eu, tada ti startuje period od 6 meseci.
Znači tebi je preostalo još 2 meseca (vodi računa, 90 dana nije isto što i 3 meseca)
..ne trezim muza to vec imam, zenu isto ne trazim,,, vec drustvoTražiš muža ili ženu?![]()
Ne, 90 dana u EU pa 90 dana van, pa tek onda opet 90 dana u EU.e sada...da li to znaci u godini dana dozvoljeno je dva puta po 90 dana? godina dana ,kalendarska?
ako je tako onda ja mogu uci u zemlju negde sredinom treceg meseca i izaci krajem devetog meseca?
Ne, 90 dana u EU pa 90 dana van, pa tek onda opet 90 dana u EU.
Ne, 90 dana u EU pa 90 dana van, pa tek onda opet 90 dana u EU.
Ne lupetaj gluposti, idi pročitaj zakon. Gore sam objasnio potanko.