Daisy 82
Primećen član
- Poruka
 - 894

Al sam glupa, to je 135 eura po osobi.
E pa deru!![]()
I ja se zaletila, mislila za oboje

Moraće da se zadovolji samo sa mnom za rođendan, ništa masaža i doručak u krevet, jedino ako on plaća
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al sam glupa, to je 135 eura po osobi.
E pa deru!![]()

...malopre kazem muzu da bi bas mogli da odemo,kad se prolepsa vreme...a on ce meni...a koliko to kosta
bem ti romantiku![]()
Prava romantika su mesec i zvezde, a nas dvoje na ćebencetu na plaži.
Ja to doživela, ali ne od mm. On je operisan od romantike....![]()

Ma znam...mogla bih do sutra da nabrajam milion boljih i romantičnijih mesta koja su dostupna za te novce...al' nekako mi se čini da je najromantičnije bez ijednog dinara...
Čim ja moram da plaćam, tu mi ništa nije romantično...

Pa ne mora tu , napravite romanticni vikend negde drugo ....za 270 evra ....mozete u hajatu da budete 2 dana .

Mislim Prag, ogroman grad, pun istorije i ljepote, može li se porediti sa etno selom.

Ma ovi naši hotelijeri su stvarno nerelalni, šta oni misle gdje mi živimo i kakav nam je standard
Evo baš nešto razmišljam traže 270 evra za dvoje, za jedan vikend u etno selu (eventualno može se skoknuti do Bijeljine, ali opet ništa posebno) a za te pare dvije osobe mogu da otputuju na 4 dana u Prag.
I da li je sad to realnoMislim Prag, ogroman grad, pun istorije i ljepote, može li se porediti sa etno selom.
Ono stvarno jeste lijepo, ali nema potrebe odsjedati tamo, dovoljna je i jednodnevna posjeta.
A i inače skoro sam negdje čitala da naši moraju poraditi na snižavanju cijena jer su noćenja skuplja nego u mnogim evropskim centrima.
Iskreno ja ni za Hajat ne bi dala tolike pare![]()
Iskreno ja ni za Hajat ne bi dala tolike pare![]()
 tuga, nemaju dovoljan broj putnika 

i ta mi agencija baš odgovara zbog polaska iz Novog Sada, sve ostale idu iz Beograda a tamo nemam gdje da ostavim kola 10 dana 

Cekaj Daisy , kad bi ti to isla ?
Mozda mogu da pomognem za kola ako se ne poklopis sa mojim odlaskom.
Koji je takodje poceo da se ljulja jer smo poceli da spustamo cene na papir a ekipa sa kojom treba da putujemo pocela da se zgleda medjusobom.
Hteli ste u Prag za uskrs e pa to kosta.
Vise nego sto su ocekivali izgleda.
Trulo mi da ih ispalim, a ide mi se ocu da crknem .
Nisam pametna sta da radim.

Upamtili me ljudi još od prošle godine, a gdje i ne bi ta se organizacija ne zaboravlja