~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
a to cete vi da gadjate nekog?
ti, strelan i tvoj pop u paketu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa da ali Rusija bar neshto nudi za uzvrat a Ameri uzimaju i ne nude nishta.Ne doživljavam Kosovo kao deo moje zemlje, naprotiv. ( svaki narod ima pravo na samoopredeljenje )
Daleko od toga da treba da objavimo rat Rusiji, ali Rusija ima svoje interese i nastupa u skaldu sa njima.
Ruska politika je imperijalistička isto kao i politika USA. Možda će napraviti frku oko Kosova, ne znam koliko će postići, svakako će Srbija morati da se revanšira za uložen trud, bez obzira na rezultate.
Ne doživljavam Kosovo kao deo moje zemlje, naprotiv. ( svaki narod ima pravo na samoopredeljenje )
.
A Srbi u Republici Srpskoj.
A oni proterani iz Krajine.
I oni u Crnoj Gori.
A Baski, Katalonci, Korzikanci, Rusi u Ukrajini, Kazahstanu, Abhazi, Oseti, Čečeni, Irci u Severnoj Irskoj, Albanci u Makedoniji.....................................................
Jer je to pravo univerzalno kad kažeš svaki, ili ima neka odredba gde piše za Srbe ne važi.
Republika Srpska i dalje postoji, i tamo su većinsko stanovništvo Srbi.... Pre će doći do otcepljenja nego do novog rata
.
A sto je kasno?
pa ko još spominje podelu?
Pa nije bash tako.Srbi imaju Republiku Srpsku, time je problem donekle rešen...
Albanci su imali AP, pa im je oduzeta autonomija....
offtopic jbg
Nešto nisam zapazila ljubav prema Bušu (apsurdno je!), a kad se Putin spomene forum doživi kolektivni orgazam.
oni traže sve a mi ne dajemo ništa
Како то мислиш - "ми не дајемо ништа"?
П. С.
Паде ми на памет Рака Драинац:
"...Дао бих све, а ништа немам..."
obe strane se "kruto drže" svojih principa, bez namere da popuste
ovde neće biti pobednika
jer, obe strane su u pravu naročito kad NISU U PRAVU
da bi mu u životu bilo najvažnije to što je SRBIN.