PUTINIZAM SRBOBRANITELJA

F096_USAsmiley.jpg

a to cete vi da gadjate nekog?

ti, strelan i tvoj pop u paketu? :lol:

Vođa organizacije „Naši“ Ivan Ivanović govori
... štitimo srpske interese u Srbiji -

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
da nije možda hteo da kaže RUSKE interese?

Mi smo pravoslavni ljudi, hrišćani.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
da, i do 45te ste bili pravoslavci DOK VAS RUSI NISU OKRENULI PROTIV PRAVOSLAVLJA, ŠTO STE VI JEDVA DOČEKALI, i naravno, POTPUNO OPRAVDALI UKAZANO "POVERENJE"
kakav je ovo narod?
rado ste zamenili ikonu titovom slikom a krsnu slavu 29tim novembrom
prestali ste da krštavate decu jer ste raskrstili sa "nazadnom"ideologijom

evo opet 45te na pomolu
rusi će da nas "brane" a za uzvrat će dobiti sve što požele jer srbi su još ostali da verujuu "svetu pravoslavnu rusiju" dok su drugi NA VREME ZBRISALI U SLOBODU

Pa u ovom trenutku izmedju Rusa i Amera mi nemamo izbora.
Ja razumem da ima idiota koji su opsesivno vezani za Rusiju ali ne vidim po chemu je to argument da se bude protiv Rusije?
Da Amerikanci ne vode anti-srpsku politiku i da nam se interesi poklapaju i ja bi bio za to da budemo uz njih,ali kad ti neko zeli loshe,zeli da na sliu odcepi deo tvoje zemlje morash da budesh teshko poremetjen pa da takvog podrzavash na ushtrb nekog ko iz ma kog razloga bar za sada to ne dozvoljava.
Neshto drugo nema logike.

Ne doživljavam Kosovo kao deo moje zemlje, naprotiv. ( svaki narod ima pravo na samoopredeljenje )
Daleko od toga da treba da objavimo rat Rusiji, ali Rusija ima svoje interese i nastupa u skaldu sa njima.
Ruska politika je imperijalistička isto kao i politika USA. Možda će napraviti frku oko Kosova, ne znam koliko će postići, svakako će Srbija morati da se revanšira za uložen trud, bez obzira na rezultate.

Ne doživljavam Kosovo kao deo moje zemlje, naprotiv. ( svaki narod ima pravo na samoopredeljenje )
Daleko od toga da treba da objavimo rat Rusiji, ali Rusija ima svoje interese i nastupa u skaldu sa njima.
Ruska politika je imperijalistička isto kao i politika USA. Možda će napraviti frku oko Kosova, ne znam koliko će postići, svakako će Srbija morati da se revanšira za uložen trud, bez obzira na rezultate.
Pa da ali Rusija bar neshto nudi za uzvrat a Ameri uzimaju i ne nude nishta.
Rachunica je jasna.
A ako svi imaju pravo na samoopredeljenje to bi znachilo da i Srbi imaju tamo gde su vetjina,a to se neshto bash i ne poshtuje..znachi bilo bi lepo,i ja verujem da bi 90% stanovnishtva Srbije podrzalo nezavisnost onih teritorija gde su trenutno Albanci vetjina(ma koliko to bila istorijska nepravda) ali samo ako bi se isto pravo omogutjilo i za Srbe tamo gde su oni vetjina.Kada se to vetj zabranjuje,isti tretman,od strane te iste Amerike nema druge nego da branish teritorijalni integritet jedino kako mozesh a to je preko Rusije.

.

A Srbi u Republici Srpskoj.
A oni proterani iz Krajine.
I oni u Crnoj Gori.
A Baski, Katalonci, Korzikanci, Rusi u Ukrajini, Kazahstanu, Abhazi, Oseti, Čečeni, Irci u Severnoj Irskoj, Albanci u Makedoniji.....................................................
Jer je to pravo univerzalno kad kažeš svaki, ili ima neka odredba gde piše za Srbe ne važi.

a kako rusi vide rešenje problema?
za podelu je kasno a to je bilo jedino realno, da se sačuva bar deo teritorije
to što idemo na sve ili ništa, dobićemo "ništa" ili Bejrut na srpskoj teritoriji
pa ko bi poželeo da živi u tim uslovima?

A Srbi u Republici Srpskoj.
A oni proterani iz Krajine.
I oni u Crnoj Gori.
A Baski, Katalonci, Korzikanci, Rusi u Ukrajini, Kazahstanu, Abhazi, Oseti, Čečeni, Irci u Severnoj Irskoj, Albanci u Makedoniji.....................................................
Jer je to pravo univerzalno kad kažeš svaki, ili ima neka odredba gde piše za Srbe ne važi.

Srbi u RSK nisu potisali Z4, sada bi imali republiku...
Republika Srpska i dalje postoji, i tamo su većinsko stanovništvo Srbi.... Pre će doći do otcepljenja nego do novog rata
U Crnoj Gori se ponajviše bune zbog SPC, izmanipulisani.... Kada bi tražili autonomiju, što nisu, Crna Gora bi bila obavezna da se time pozabavi...
Albanci nikada nisu imali autonomiju u Makedoniji, dok je Kosovo bilo autonomna pokrajna, dok Milošević autonomiju nije ukinuo....
Ostali primeri su možda povezani sa slučajem, ali okolnosti nikako nisu iste, te je besmisleno da ih komentarišem.

Republika Srpska i dalje postoji, i tamo su većinsko stanovništvo Srbi.... Pre će doći do otcepljenja nego do novog rata
.

Pa nek dođe do otcepljenja istog trenutka kad i Kosovo.
Istovremeno će se prekršiti međunarodno pravo, vladali bi isti aršini i niko se ne bi bunio.
Ali nije to u pitanju.......
Zna se šta je međunarodno pravo, pravo na samoopredeljenje po UN itd., a nemaju ga ni Srbi na u BiH
ni Albanci na Kosovu. Ali jednima se ne dozvoljava, čak im se ukida svaki vid autonomije, a drugi se potstiču.

Srbi imaju Republiku Srpsku, time je problem donekle rešen...
Albanci su imali AP, pa im je oduzeta autonomija....
offtopic jbg
Pa nije bash tako.
Albanci i kad su imali autonomiju trazili su nezavisnost..josh od Prizrenske lige,pa 45.,pa 68., pa 81.
Nije njima okidach za nezavisnost bilo ukidanje autonomije.
Po toj logici Srbi u Krajini bi imali pravo na nezavisnost onog dana kada im je ukinuta konstitutivnost u hrvatskom ustavu.
RS nije chak ni AP i to shto postoji nije isto shto i nezavisna drzava u odnosu na BiH.
Ti meshash autonomiju sa teznjom sa secesionizmom-Srbi je u Hrvatskoj nikada nisu imali,pa kad su izgubili i ona malo prava shto su imali opet su kao fol"opravdano najureni".U RS isto.Jedino su Albanci imali autonomiju a ni ona im nije bila dovoljna.

Nešto nisam zapazila ljubav prema Bušu (apsurdno je!), a kad se Putin spomene forum doživi kolektivni orgazam.

samo teski retard moze da postavi ovakvo pitanje.

ljubavi prema busu nema shodno tome sto zemlja kojom on presedava vodi izrazito antisrpsku politiku zadnjih 20 godina. ubijaju nas sankcijama, bombama, uranijumom, proteruju nam narod, okupiraju zemlju, postavljaju marionetske vlade i ti se pitas sto ih ne volimo?

obe strane se "kruto drže" svojih principa, bez namere da popuste
ovde neće biti pobednika
jer, obe strane su u pravu naročito kad NISU U PRAVU

Срби кажу, малте не оно, као да цитирају Драинца.
И, онда, где у томе још има простора да се попусти? Практично дају све - сем "столице" у УН.

Албанци кажу: "независност или ништа".

И где би то они требало да попусте, и како?

А ако они попусте, није ли то већ оно што и сад имамо? КиМ, формално у саставу Србије.

И, зар неће то, онда, бити у оном стилу:

"где сте били - нигде, шта сте радили - ништа".. То јест, да - ствари неће ни бити заправо решене, ко зна још колико

(Да је и формално важно, посебна је прича, али и не за овај топик)

da bi mu u životu bilo najvažnije to što je SRBIN.

Или да би сматрао то неком врстом прљавштине или мане на себи која се чисти једино на тај начин што се пљује и гази по њој. У чему је разлика бити јарац на једној страни брвна, или јарац (коза) на супротној?

Лично питање: Да ли си Српкиња?

Back