Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.495
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda dođi na stadion Hajduka sa srpskom zastavom.

Pa dobro... Jes veliki covek al ladno pa se skupilo... Nista tu nema za kritiku...
Evo Mita nije ni toliko doprineo...
Napravila USA, Albanci digli spomenik Biliju vi morate nedavno preminulom Busu senioru.
Ја долазим на руском тенку!
Buš senior je bio za Jugoslaviju, a vaš Putin nije napravio ništa. Putin je dobio na poklon NIS, pa imate najskuplji benzin u regionu, a gasovod vam nije napravio.
Ala ga priroda obdarila, moze da ga gurne u svaku kljucaonicu..
Hrvoje, volimo se sa braćom Rusima i sestrama Ruskinjama. Fuсk off !
Ovo je ono - "Moj si Beograd došao da zapi.avaš"
Meni svi ovi spinovi dosadni. Varijacije na temu.
Da ali to nije tema ...
Kako se lako palite . samo bi se svadjali ... tema je Putin i kontramiting sa najavljenih 70 000 a doslo 10 000![]()
Buš senior je bio za Jugoslaviju, a vaš Putin nije napravio ništa. Putin je dobio na poklon NIS, pa imate najskuplji benzin u regionu, a gasovod vam nije napravio.
- - - - - - - - - -
To ste već radili i niste bili uspješni. Džaba vam bili svi tenkovi, avioni, topovi, brodovi JNA kad nemate vojnike i oficire.
I posle mene Nataša Rostova optuži da od Srbije pravim debile. A to je realnost. Svakome ko živi u Srbiji jasno je da je to realnost.
Tema, ne tema. Ipak sve ovo nije normalno.
Pa i da je samo 10.000 ljudi doslo po ovoj zimi je mnogo. O tim brojevima Pule moze da sanja cak i u Moskvi.
Pa u saveznickom Minsku ga nikada ne bi docekalo toliko ljudi.
I od par desetina hiljada navatate jednu budalu i onda se maše ... ma mislim sve je to onako ljigavština teška.
I od par desetina hiljada navatate jednu budalu i onda se maše ... ma mislim sve je to onako ljigavština teška.
E ali ona fotka je autenticna, sad kako ti gledas na to... tj ono...
Koja crna zima , temperatura u plusu ceo dan ... ajde malo manje boruj za SNS.
Daj boze da je bilo iskrenih Rusofila bez sendvica i mleka ... daj boze da ih bilo 3000 onako spontano ... svi ostali sendvicari , maloumna masa iz SNS.
I ja sam dero Ruskinje u ondašnjem SSSR-u i na hrvatskom Jadranu. Vole one nas.

I šta sa tom fotkom? U čemu je poenta?
Mogao se tamo namerno nacrtati neko i evo to je to.
Tema, ne tema. Ipak sve ovo nije normalno.
Pa i da je samo 10.000 ljudi doslo po ovoj zimi je mnogo. O tim brojevima Pule moze da sanja cak i u Moskvi.
Pa u saveznickom Minsku ga nikada ne bi docekalo toliko ljudi.