mali hrvat
Aktivan član
- Poruka
- 1.636
Da je vama dosao Kol 92 videli bi tek sta je cirkus. Zaboravio si vanvremenski hit Sanjice Trumbic.
Pa Kol je nešto napravio. A Putin???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je vama dosao Kol 92 videli bi tek sta je cirkus. Zaboravio si vanvremenski hit Sanjice Trumbic.
Nemojte ljudi neka ostane tema o Putinu , nemojte da nasedate na komsije koji provociraju![]()
i Putin Srpski govori bolje od naseg Krala 
Hvala Miti sto je imo muda da pita sestru jel sme da se otvori prozor posto je prdno od srece

Tebra 100k ljudi!

Nemojte ljudi neka ostane tema o Putinu , nemojte da nasedate na komsije koji provociraju![]()
Хајдук је српски клуб!!!

I 1 200 autobusa...
Brale...da je s tim krenuti na Kosovo...stigli bi do Drača...
....

Protokol nije to nalagao...a i zna kako je opasno u Srbiji stajati na otvorenom...
...
Било је ту и више од 100 000 људи.Ajmo osrednji racun
1) 125 000 sendvica x 100 din = 12 500 000 Dinara
2) 125 000 flasica vode x 50 din = 6 250 000 Dinara
3) Koliko moze kostati prosecna autobuska karta od mesta X u Srbiji do Beograda ? - NPR neka je ma ajmo uzeti neki minimum 500 din, ako uzmes i one blize i one dalje lokacije
1200 x 50 sedecih mesta = 6 000 karata x 500 din = 300 000 Din
Dakle lupam, ali brat bratu negde 20 000 000 iliti slovima Dvadeset miliona dinara potrošiše na Vučkov teferić
Ima li neko bolji racun?
...
Било је ту и више од 100 000 људи.
Било је ту и више од 100 000 људи.
Машала
Odličan ti račun...za pretškolsko..
Masalah Turcine!

Pazi sada. Ovaj levo ovde tvrdi da su Rusi na čelu sa Putinom namestili izbore u SAD. Zamisli koliko je car Putin kada je od moćne vele sile SAD, napravio bananu državu pod kontrolom Rusije. To je istorisjki preokret u ljudskoj civilizaciji, kud ćeš više od toga, apolutni gospodar sveta
Аријевац бре, какав Турчин... Виђе ли ми nick!
Ova dvojica imaju face kao da su na nekom sprovodu... šta ih je toliko deprimiralo? Mrzi me da ih slušam.
Nemojte mene da grdite zbog ove slike
![]()

Ova dvojica imaju face kao da su na nekom sprovodu... šta ih je toliko deprimiralo? Mrzi me da ih slušam.

Nemojte mene da grdite zbog ove slike
![]()