Путин спрема поделу Немачке

Можете ли да не преносите овде баш сваки делиријум тременс сваког руског алкохоличара?
Немогуће.
Јер, то они РАЗУМЕЈУ тај осећај и потребно им је САЖИВЉАВАЊЕ с тим.
И зато толика количина глупости која се просипа широм Централне Отаџбинске Управе
 
1713883572763.png
 
Koliko ja vidim, jedini izvor opasnosti za Rusiju je Putin. On je agresor tako što je napao susednu suverenu državu. Njega niko nije dirao. Izvor opasnosti će nestati bukvalno istog momenta kad bude odlučio da se povuče iz tuđe države i gleda svoja posla u svojoj državi. Vrlo je jednostavno.
Kupi naocare da bolje vidis
 

PUTIN CEPA NEMAČKU NA POLA? U pitanju je opstanak

Izuzetno kratkovida i apsolutno neodgovorna politika aktuelnog nemačkog rukovodstva može vrlo brzo da se pretvori u početak zvanične rasprave za modernu Nemačku o potrebi podele zemlje na dva dela.
Ovo je izjavio poznati ruski ekonomista i specijalista u oblasti javne uprave Mihail Hazin na sastanku diskusionog kluba „Ulica Pravdi“.
Kako je objasnio ekspert, ovo pitanje podele Nemačke na DDR i SRN u svakom trenutku može da pokrene ruski predsednik Vladimir Putin na potpuno legalnim osnovama.
Stvar je u tome što je aktuelna nemačka vlada pre oko dve godine grubo prekršila odredbe ugovora o ujedinjenju ove dve zemlje u jednu jedinstvenu državu.
Reč je o aktu od 12. septembra 1990. godine, čiji su garanti bili SSSR, SAD, Velika Britanija i Francuska. Prema glavnoj klauzuli ovog ugovora, ujedinjena Nemačka je preuzela na sebe odgovornost da nikada više ne bude izvor opasnosti i pretnje Rusiji – u to vreme Sovjetskom Savezu.
Jer posle njenog raspada, odlukom UN, Rusija je priznata kao pravni naslednik SSSR-a, tada su obaveze Nemačke počele automatski da se šire i na našu sadašnju zemlju, objasnio je Hazin. Ali sadašnje nemačko rukovodstvo je još 2022. godine direktno prekršilo obećanje i počelo da preduzima akcije protiv Rusije.
Kako je primetio specijalista, Nemačka je danas aktivno uključena u suprotstavljanje RF kroz stalne isporuke raznih tehničkih sredstava koja se koriste na rusku štetu.
Ovo je veoma grubo kršenje sporazuma iz 1990. godine, što omogućava Putinu da postavi pitanje njegovog otkazivanja.

Ako se to dogodi, a ruski lider zaista odluči da iskoristi svoje apsolutno zakonsko pravo da ugovor o ujedinjenju Nemačke proglasi više nevažećim zbog njegovog kršenja od strane nemačke strane, onda ćemo se u potpunosti suočiti sa perspektivom podele ove zemlje na dva dela smatra Hazin.
Štaviše, kako je ekspert primetio, u februaru ove godine ovu ideju su u Rusiji već zvanično izneli predstavnici našeg parlamenta, posebno senatori sa Krima. To znači da Putin ovu inicijativu može iskoristiti kao formalni izgovor za početak rasprave o pitanju podele Nemačke na DDR i SRN.
Osim toga, smatra ekonomista, Rusija takođe može da polaže pravo na podelu same nemačke prestonice, Berlina, na dva dela, kao što je to bio slučaj od 1945. do 1989. godine. Istovremeno, na Rusiju bi trebalo da pređe i kontrola nad jednim od delova grada, kao i nad teritorijom DDR u njenim starim granicama, primetio je analitičar.
To je upravo cena koju današnja Nemačka rizikuje da plati za ponašanje svog rukovodstva u poslednjih nekoliko godina, primetio je Hazin. A u isto vreme, sve što Putin može danas da zahteva od ove zemlje, do njene podele na dva dela, uklopiće se u stroge okvire međunarodnog prava bez ikakvih ekscesa.
...
Istočni deo će da procveta sa jeftinim gasom pa da vidimo gde je bolje :super:
Kako ide posao u cirkusu? Koliko dobiješ rubalja? Jel imaš obezbeđen smeštaj. Hrana dobra a? Gowna od medjeda i to?
 

Back
Top