- Poruka
- 202.062
Da li si nekad jeo sarmu u Hrvatskoj? Recimo, kako kiseli kupus jedan dalmatinac? Kako sarmu mota zagorka, šta misliš? Vidim iskustvo na sve strane vrca.Da, sarma je prekomplikovano jelo da bi je spremao bilo ko zapadno od Drine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si nekad jeo sarmu u Hrvatskoj? Recimo, kako kiseli kupus jedan dalmatinac? Kako sarmu mota zagorka, šta misliš? Vidim iskustvo na sve strane vrca.Da, sarma je prekomplikovano jelo da bi je spremao bilo ko zapadno od Drine.

Isti članak.Ne znam da je Bajden otvorio logor za decu, ali Putin jeste
https://www.blic.rs/vesti/svet/uzas...ce-okupatori-su-je-zvali-decja-celija/rf5hpx5
Lubinec, koji je predstavio niz izveštaja o navodnom mučenju, rekao je da su uslovi bili gori nego na mestima zatočeništva koja su otkrivena u drugim oslobođenim oblastima. Lubinec nije pružio dokaze za svoje tvrdnje.
Da su me ubili ja ne bih mogao nikako ni da pišem.da su "tebe" ubili ne bi tako piskarao...
A za to si u pravu.Zaključujemo da je rusko dušebrižništvo o američkim indijacima Fejk
Aha. Rekli su. A mi smo budale pa se primamo na ratnu propagandu...Ne znam da je Bajden otvorio logor za decu, ali Putin jeste
https://www.blic.rs/vesti/svet/uzas...ce-okupatori-su-je-zvali-decja-celija/rf5hpx5
I to je moguće. Mada mudri ljudi se ne raduju previše kad ti je za vratom ranjeni medved.Znači opet su im stvari na frontu krenule loše.
Dokrajčićemo mi njegaI to je moguće. Mada mudri ljudi se ne raduju previše kad ti je za vratom ranjeni medved.
Ne. Tako si ga ranio.Dokrajčićemo mi njega
Šotgan u glavu čuda radi na likvidaciji međeda
Kad ti je za vratom svakako bolje da je ranjen.I to je moguće. Mada mudri ljudi se ne raduju previše kad ti je za vratom ranjeni medved.
Vi Rusi ste u recesiji, a slobodni svet beleži privredni rast.Ne. Tako si ga ranio.
A ti što bi da dokrajiče Putina, ne znam šta čekaju.
U stvari znam. Treba da uvezu dovoljno jaja za tako nešto. Kriza.
A vi Ukrajinci biste mogli da prekinete sa genocidom pa se Rusi možda smiluju na vas.Vi Rusi ste u recesiji, a slobodni svet beleži privredni rast.
Izgleda da vas bog kažnjava za dečije logore
Ne. Ranjeni medved te ne juri ako ne misli da te okonča.Kad ti je za vratom svakako bolje da je ranjen.
Pa to ti kažem, gde Hrvat može da napravi sarmu.Da li si nekad jeo sarmu u Hrvatskoj? Recimo, kako kiseli kupus jedan dalmatinac? Kako sarmu mota zagorka, šta misliš? Vidim iskustvo na sve strane vrca.![]()
Bi li objasnio u čemu je kvaka?Hrvati i sarme.![]()

U Hrvatskoj se sarme jedu svake zime. Ti kao da si pao s Marsa.Da li si nekad jeo sarmu u Hrvatskoj? Recimo, kako kiseli kupus jedan dalmatinac? Kako sarmu mota zagorka, šta misliš? Vidim iskustvo na sve strane vrca.![]()

Imaju ali ne kisele kupus toliko koliko mi u Srbiji. Niti im je isti kupus. Nemaj upodvarak, ni sarmu kao tradicionalno jelo, ali ti bi nekako da nategneš da je i to hrvatsko. Jbga, nije.Pa to ti kažem, gde Hrvat može da napravi sarmu.
Oni uopšte nemaju kiseli kupus. A ni mleveno meso.
Kojoj Hrvatskoj? U Dalmacije ih skoro niko ne jede, ne znaju za sarme. Kad sam pitao drugaricu iz Zagorja jednom prilikom za podvarak, pojma nije imama o čemu ja to. Ni kupus ne kisele.U Hrvatskoj se sarme jedu svake zime. Ti kao da si pao s Marsa.![]()
Otprilike kao kad neko mudro kupi Podvarkin ajvar. U tome je kvaka.Bi li objasnio u čemu je kvaka?![]()
Jesi li ti upgl?!Kojoj Hrvatskoj? U Dalmacije ih skoro niko ne jede, ne znaju za sarme. Kad sam pitao drugaricu iz Zagorja jednom prilikom za podvarak, pojma nije imama o čemu ja to. Ni kupus ne kisele.
U Dalmaciji su sarme tradicionalno zimsko jelo. Jedu se svake zime.
I kupus se kiseli svake godine.Upgl? Hajde da nam i to ne kvarite, molim te. Pustu ti šatrovački nama koji to umeme. Hvala.Jesi li ti upgl?!U Dalmaciji su sarme tradicionalno zimsko jelo. Jedu se svake zime.
I kupus se kiseli svake godine.
Alo lupetalo! Blamiraš se. Većina ljudi u Dalmaciji redovito kuha i jede sarme. Zašto pišeš o nećemu o čemu nemaš pojma???? Samo se brukaš bezveze.Upgl? Hajde da nam i to ne kvarite, molim te. Pustu ti šatrovački nama koji to umeme. Hvala.
U Dalmaciji retko ko zna i pravi sarme. Tradicija sarmi je vezana za oblasti koje su bile pod turcima, ali vi taj deo nemate u povijesti, jer vaše knjige i sećanja idu od kraja 20. veka.
Bitno je da nemam pojma, ako ti je lakše. Ali i to znaš kao što znaš šatrovački. Toliko o brukanju.Alo lupetalo! Blamiraš se. Većina ljudi u Dalmaciji redovito kuha i jede sarme. Zašto pišeš o nećemu o čemu nemaš pojma???? Samo se brukaš bezveze.![]()
Plaše se generali Putina baš kao ti Vučića.Putin može te generale da uceni životima njihove dece.
Pa nemaš pojma. Ne znam što si se uhvatio tumačenja nečega o čemu ništa ne znaš. Ja kad ne znam, ne tvrdim da znam. Toliko o brukanju.Bitno je da nemam pojma, ako ti je lakše. Ali i to znaš kao što znaš šatrovački. Toliko o brukanju.