Putin radio kao taksista: "Nije mi prijatno da govorim o tome"

Storage Temptation

Elita
Banovan
Poruka
21.197
Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je da je devedesetih godina prošlog veka morao da radi kao taksista.

U insertu dokumentarnog filma "Nova istorija" koji je prikazan na televiziji "Rusija 24" govori se o teškoj ekonomskoj situaciji u kojoj se Rusija nalazila poslednje decenije prošlog veka.

Veliki broj visoko kvalifikovanih stručnjaka - naučnika, admirala, obaveštajaca – radili su kao fizički radnici.

"Nekad sam morao da radim i kao taksista. Nije mi prijatno da govorim o tome, na žalost, ali i toga je bilo", prisećao se Putin.

Podsetimo, on je u drugom dokumentarnom filmu iz 2018. godine ispričao da je bio spreman da radi i kao taksista, kada je napustio gradsku administraciju Sankt Peterburga, nakon što je Anatolij Sobčak izgubio izbore za gradonačelnika.

8936EBA7-83D1-4888-9B8D-0BA3291D194A.jpeg

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=12&dd=12&nav_category=78&nav_id=2071995

"Vova" je konačno našao nešto u skladu s svojim kapacitetima!
A to je vozač za pametnije od sebe.
Aksios!

KGB thug možda je radio kao taksista špijun da oslušne volju naroda ne verujem da je šoferisao jer nije imao leba da jede

КГБ је био укинут декретом председника Јељцина.

Многи честити Кагебеовци су тада морали да продају своје медаље за две киле киселог купуса.

To ga u neku ruku čini baš boljim predsjednikom jer je bio jednom jedan od onih kojima vlada. Npr u Hrvatskoj Andrej Plenković i Zoran Milanović su djeca partijskih funkcionira kojima je sve serviramo i koji nikada nisu imali doticaja s širokim narodnim masama.

Nego da se vratimo malo u prošlost, poznata je Putinova izjava " Moskva više nikada neće šutjeti" koja se pripisuje događajima iz 1989- e u DDR-u di se tada nalazio Putin. Navodno Moskva nije odgovorila na Putinovu poruku o tome što mu je činiti neposredno pred pad režima u istočnom Berlinu. Nije mi baš jasno što je Putin tražio od Moskve, jeli imao ovlasti za to, što bi on uradio i da mu je odgovoreno🤔

Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je da je devedesetih godina prošlog veka morao da radi kao taksista.

U insertu dokumentarnog filma "Nova istorija" koji je prikazan na televiziji "Rusija 24" govori se o teškoj ekonomskoj situaciji u kojoj se Rusija nalazila poslednje decenije prošlog veka.

Veliki broj visoko kvalifikovanih stručnjaka - naučnika, admirala, obaveštajaca – radili su kao fizički radnici.

"Nekad sam morao da radim i kao taksista. Nije mi prijatno da govorim o tome, na žalost, ali i toga je bilo", prisećao se Putin.

Podsetimo, on je u drugom dokumentarnom filmu iz 2018. godine ispričao da je bio spreman da radi i kao taksista, kada je napustio gradsku administraciju Sankt Peterburga, nakon što je Anatolij Sobčak izgubio izbore za gradonačelnika.

Pogledajte prilog 1065829

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=12&dd=12&nav_category=78&nav_id=2071995

Aksios!

https://www.aquaphor.ru/

a otvori se za ruski život
pij vodu kao čovek
manje štetnih elemenata - blagostanje za telo
to može samo Rus
Amerikancu plaćaš za sranje

Koga briga za Klutina, kad je Amerika stala iza Srba.

https://www.novosti.rs/vesti/politika/1065287/vasingtonu-srbija-glavni-partner-balkanu

KOLIKO su naši sunarodnici aktivni u političkom životu SAD?

- Imamo tri kandidata za senatora u Arizoni, za zamenika guvernera u Merilendu, za Kongres u NJu DŽersiju. Na lokalnom nivou imamo više Srba izabranih u gradske odbore, skupštine država Ilinois, Severna Indijana. Deset Srba je izabrano za sudije.

SRPSKI GLASOVI​

AMERIKANCI sve više shvataju koliko su glasači našeg porekla važni za njihove interese. Zato, uveren je Kesić, čekuju da Srbija i RS budu prisutne za stolom kada se rešavaju problemi.

OMG 😱 what on earth is this

@gmijic

tako i za Kaspersky antivirus nećeš naći hvalospeve Zapada, u Americi ga Microsoft proglasio ilegalnim a posle nekoliko pitanja ruske kompanije oko bezbednosti sistema.

Sa druge strane Kaspersky uopšte ne brine oko zarade jer su ljudi prepoznali kvalitet.

Poslednji par rukava su domaći Proleteri koji kupe polovan auto i krš kompjuter "sve za 'iljadu evra, kuj ga ebe, kotrlja"
Pa kukaju kako Kaspersky "usporava povoljnu konfiguraciju" a što je krš živi i van aktuelnih standarda - nema vete, eve ga desktop radi...

:kafa:

Aksios!
Radio kao Taxi-sta, terenac
Beležio gde fuxe odsedaju
Smaračina

Aksios!
BAR SE NIJE TRPO U SUPAK KAO TI

Back