Višnja V.
Poznat
- Poruka
- 9.793
Ko drugi ako, ne jedna velesila, moze oteti poluotok jednoj saveznici NATOa, a da NATO ne smije ni pisnut?![]()

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko drugi ako, ne jedna velesila, moze oteti poluotok jednoj saveznici NATOa, a da NATO ne smije ni pisnut?![]()
Bravo za Putina. I hvala su sto podrzava srpsku drzavu i srpsku vlast.
Neko ko druge zove primitivnim kozojebima na kraju sam ispade kozojeb.
Turcima svaka cast, dostojanstveno i ponosito se drze, gospodski sto bi se reklo bez lupetanja i brbljanja.
Putin je samo pokazao da je jedna primitivna nevaspitana i frustrirana budala.
grofa alias poznato lice alias najpoznatijiNeko ko druge zove primitivnim kozojebima na kraju sam ispade kozojeb.
Turcima svaka cast, dostojanstveno i ponosito se drze, gospodski sto bi se reklo bez lupetanja i brbljanja.
Putin je samo pokazao da je jedna primitivna nevaspitana i frustrirana budala.
Šta pisnuti, za mnoge članise NATO saveta Krim je pravedno završena stvar. Kako ono oceniše Francuzi, parafraziram: Na Krimu su ljudi srećni i zadovoljni, vratili se majčici Rusiji. "
Kada ce preplanuli da odgovara na nepripremljena pitanje cetiri sata?
Prvo, i na konferencijama za štampu u SAD zvaničnici odgovaraju na pitanja novinara koje izaberu, ne svih. To je iz čisto praktičnih razloga, jer ne mogu da stignu da odgovore na sva. Isto, samo u mnogo većem obimu važi i za ovu konferenciju![]()
Pa neće da im pruže priliku da Rusi saznaju da je taj S400 obična praćka. Nego ih puštaju da žive u zabludi.
Uostalom i sam Putin je izjavio kada su ispalili onu raketu sa podmornice kako" naša tehnika odlično radi". PA ZAR TO NISTE VEĆ ZNALI??????
Činjenica je da Ruska tehnika nije isprobana u realnim uslovima otvorenog rata.![]()
Haha. Pa izjavio je da "Turci hoce da lizu ono mesto Amerikancima".
Sramota me koliko je elokventan.
Neverujem da nigger ima dovoljno intelegencije da ucini nesto slicno tome.
A kako je to Americka tehnika isprobana osim u uslovima nad nemocnima..
Sto te sramota?, da nisi Rus.
U kojim ratnim uslovima je isproban S400. Čak i da je isproban koliko je protivnik bio ozbiljan. To su sve predpostavke da je on tako efikasan tek u praksi treba da se isproba na ozbiljnom protivniku.
Zalećete se vi mnogo.
Владимир Путин политички лидер изузетне компетенције, мудрости и јаке воље, и да у свету нема себи равног
Та оријентално челобитије је депласирано и помало одвратно.
Теби се баш свиђа, а?
Ako to kaže Kadirov, naravno da mi se sviđa!A evo malo reakcija i sa zapada:
ТРАМП ЗАХВАЛАН ПУТИНУ: Велика је част добити комплимент од Путина!
Претендент за кандидата Републиканске странке на председничким изборима у САД Доналд Трамп изјавио је да је почаствован због комплимената које му је упутио руски председник Владимир Путин.
– Увек је велика част добити леп комплимент од човека који је изузетно поштован и у својој земљи и у иностранству – рекао је Трамп током митинга у Охају.
Трамп је навео да се увек залагао за боље односе САД и Русије.
– Увек сам веровао да Русија и САД треба заједно да се боре против тероризма и да утичу на опоравак мира у свету, да не помињем трговину и све друге бенефиције које проистичу из узајамног поштовања – казао је Трамп, пренео је Спутњик.
Putin je jedan od retkih mafijasa koji je uspeo da se domogne predsed icke fotelje. A novinari koji su mu postavili nezgodna pitanja verovatno vise nisu ni u zivotu
- - - - - - - - - -
Cim ga idiot tramp podrzava znae koliko je sati
Ako to kaže Kadirov, naravno da mi se sviđa!A evo malo reakcija i sa zapada:
ТРАМП ЗАХВАЛАН ПУТИНУ: Велика је част добити комплимент од Путина!
Претендент за кандидата Републиканске странке на председничким изборима у САД Доналд Трамп изјавио је да је почаствован због комплимената које му је упутио руски председник Владимир Путин.
– Увек је велика част добити леп комплимент од човека који је изузетно поштован и у својој земљи и у иностранству – рекао је Трамп током митинга у Охају.
Трамп је навео да се увек залагао за боље односе САД и Русије.
– Увек сам веровао да Русија и САД треба заједно да се боре против тероризма и да утичу на опоравак мира у свету, да не помињем трговину и све друге бенефиције које проистичу из узајамног поштовања – казао је Трамп, пренео је Спутњик.