Putin potpisao Zakon o zabrani pušenja

Srborus

Poznat
Poruka
8.219
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/369430/Putin-potpisao-Zakon-o-zabrani-pusenja
Putin potpisao Zakon o zabrani pušenja

Tanjug | 25. 02. 2013. - 11:21h | Komentara: 23

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je Zakon o zabrani pušenja na javnim mestima u Rusiji od juna, saopšteno je danas iz Kremlja.

Prema tom zakonu, pušenje je zabranjeno u restoranima, kaficima, vozovima i drugim mestima i stupiće na snagu u dve faze, prenela je agencija AFP.

Od 1. juna pušenje u Rusiji biće nezakonito u gradskom prevozu, na železničkim i autobuskim stanicama, u liftovima, administrativnim zgradama i u svim zdravstvenim i obrazovnim prostorijama.

Od juna 2014. godine, zabrana će biti proširena na brodove, vozove, železničke perone, hotele, kafice, restorane što će značiti veliku promenu načina života mnogih Rusa.

Zakon će, takođe, zabraniti reklamiranje duvanskih proizvoda i da duvanske kompanije sponzorišu razne događaje.

Oko 40 odsto odraslih u Rusiji su pušači, a vlasti priznaju da je njihov propust da preduzmu čvrste akcije po tom pitanju pretvorio pušenje u veliki zdravstveni problem.

Zakon je usvojio donji dom Državne dume 12. februara, a gornji dom - Federacija Saveta 20. februara.

Big Tobbaco industrija najviše atakuje pravoslavne slovenske narode i to nije nikakva teorija zavere, dokaz za to je činjenica da im je Rusija drugo najvažnije tržište na svetu iako je po broju stanovnika Rusija tek deveta najmnogoljudnija zemlja (čak i maleni Bangladeš ima više stanovnika nego Rusija), drugi dokaz je ovo:
http://online.wsj.com/article/SB100...ject=RUSSMOKE20121016&articleTabs=interactive
Kao što možete videti najviše cigareta po glavi stanovnika se ****** u Srbiji, Bugarskoj, Grčkoj, Rusiji, Ukrajini, BiH i Belorusiji :(

Konačno da i ja pohvalim Putina! Odlična odluka.
Sad se nameće pitanje šta će da puše ovi što su za Putina a puše cigare :D
Они што су за Путина воде здрав ментални и физички живот тако да вероватно не пуше за разлику од лењих депресиваца који су за ЕУ? Моје неко лично мишљење је да пушење итекако има везе са депресијом.
Него,
Шта ће да пуше аутономаши кад се укине Аутономна покрајина на северу Србије?

To je tvoj vlažan san. Nemoj meni da ga podmećeš :D

Чему толика мржња? Мрзиш Србе, националисте и Србију уопште, зар не?
А просипаш неку ЕУ идеологију толеранције и правде што је смешно у односу на то какав си уопште.

Они што су за Путина воде здрав ментални и физички живот тако да вероватно не пуше за разлику од лењих депресиваца који су за ЕУ? Моје неко лично мишљење је да пушење итекако има везе са депресијом.
Него,
Шта ће да пуше аутономаши кад се укине Аутономна покрајина на северу Србије?

Puše, puše, putinovi pulini, to su zadrigle komunjare-rusisti kojima su cigare i alkohol jedino uživanje u životu.
Ukinuće se, samo sutra :hahaha:

- - - - - - - - - -

Izvini molim te, ali ti si taj koji je otpoceo na tu stranu, ja sam samo primetio te vase bojbodjanske homoerotske snove.

Ja sam počeo o ovima koji su hetero ali maštaju da stave putina u usta. A mene isključivo žene privlače. Izvini ako sam te time razočarao :D

- - - - - - - - - -

Чему толика мржња? Мрзиш Србе, националисте и Србију уопште, зар не?
А просипаш неку ЕУ идеологију толеранције и правде што је смешно у односу на то какав си уопште.

Otkud ti to? Ja mrzim samo maloumnike i seljačine :D

Puše, puše, putinovi pulini, to su zadrigle komunjare-rusisti kojima su cigare i alkohol jedino uživanje u životu.

- - - - - - - - - -

Ja sam počeo o ovima koji su hetero ali maštaju da stave putina u usta. A mene isključivo žene privlače. Izvini ako sam te time razočarao :D

- - - - - - - - - -

a oni sanjaju putlera..:hahaha:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Еве, ја никад нисам уживао у дувану, а што се еколошких цигара тиче искључиво волим да девојке користе моју велику и дебелу цигару, а Путиновац сам окорели.

Полако, али сигурно укинућемо ту антидржавну и антисрпску творевину.

Еве, ја никад нисам уживао у дувану, а што се еколошких цигара тиче искључиво волим да девојке користе моју велику и дебелу цигару, а Путиновац сам окорели.

ponudi bokici,poznavaocu,putyinovki i ostalim *******ima tvoju debelu cigaru..neka puse domace

a oni sanjaju putlera..:hahaha:

A sad kad je došlo do pušenja, oni ustuknuli :rotf:

- - - - - - - - - -

Полако, али сигурно укинућемо ту антидржавну и антисрпску творевину.

Ti si jedan od retkih. A ako si sitan čovek, onda ti i cigara deluje veliko :hahaha:

A sad kad je došlo do pušenja, oni ustuknuli :rotf:

- - - - - - - - - -

Ti si jedan od retkih. A ako si sitan čovek, onda ti i cigara deluje veliko :hahaha:

Krupan u svakom pogledu. :per:

- - - - - - - - - -

ponudi bokici,poznavaocu,putyinovki i ostalim *******ima tvoju debelu cigaru..neka puse domace

Теби и Махонију само пушење и цигаре у устима и то какве цигаре, дебеле и велике. :per:

П.С. Како вас није срамота да се спуштате овако ниско. Мислим, контам ја да ви волите цигаре, али што је ниско ниско је, за сваког нормалног човека и људско биће уопште.

Са друге стране, они који су за Српско-Руску Империју су све сами квалитетни људи и људске величине!!! Немају они тако болесне и ниске жеље као неки.

Krupan u svakom pogledu. :per:

- - - - - - - - - -

Теби и Махонију само пушење и цигаре у устима и то какве цигаре, дебеле и велике. :per:

П.С. Како вас није срамота да се спуштате овако ниско. Мислим, контам ја да ви волите цигаре, али што је ниско ниско је, за сваког нормалног човека и људско биће уопште.

Са друге стране, они који су за Српско-Руску Империју су све сами квалитетни људи и људске величине!!! Немају они тако болесне и ниске жеље као неки.

Bokice, jesi li nastelovao onog konja napokon?

Back