*Ljudmila*
Domaćin
- Poruka
- 3.269
@ Manje zlo, političari su tu da rade u našem interesu a ne da mi vaspitavamo decu na njihovom primeru. Neki to očigledno ne razumeju ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ Manje zlo, političari su tu da rade u našem interesu a ne da mi vaspitavamo decu na njihovom primeru. Neki to očigledno ne razumeju ...
Pa evo ako je naslov teme : "Putin negira glasine o novom braku" a vec postoje dokazi da je u vezi sa tom djevojkom onda je covjek - LAZOV !@ Manje zlo, političari su tu da rade u našem interesu a ne da mi vaspitavamo decu na njihovom primeru. Neki to očigledno ne razumeju ...
Ova tema je definitivno zaslužila da bude lepljiva. Časti mi Putinove.
Pa evo ako je naslov teme : "Putin negira glasine o novom braku" a vec postoje dokazi da je u vezi sa tom djevojkom onda je covjek - LAZOV !
QUOTE]
Jok reci ce razvalio sam tu devojku, extra je riba, ozenio bih se njom ali ova ruzna Ljudmila mi smeta! Koji si ti mozak. A ako cemo koji je politicar lazov, onda ovih drugih ne bi bilo.
MANJE ZLO i VECE ZLOPa evo ako je naslov teme : "Putin negira glasine o novom braku" a vec postoje dokazi da je u vezi sa tom djevojkom onda je covjek - LAZOV !
QUOTE]
Jok reci ce razvalio sam tu devojku, extra je riba, ozenio bih se njom ali ova ruzna Ljudmila mi smeta! Koji si ti mozak. A ako cemo koji je politicar lazov, onda ovih drugih ne bi bilo.
pa i tvoj nick govori mnogo. Kad za zlo mozesh da kazesh "manje zlo"
A Ljudmila je zgodna kolegica sa foruma a ti je nazivash ruzxnom
Rusija je velika zemlja sa preko 100 MILIJARDERA (dolarskih) od danas - forbsova lista.Путин је извео Русију из беде у коју је јељцин увео, чак су му и из Њујорк тајмса одали признање као политичару године, земља која је грцала у дуговима сада има неколико стотина милијарди долара девиизниох резерви, камо среће да и ми имамо неког таквог политичара, па макар се понашао и као Путин у приватном животу.
Najbogatiji Rus je od danas DERIPASKA OLEG i njegov RUSAL.
Posten covjek, a?
Za 10 godina stvorio bogatstvo koje se na zapadu stiche decenijama - Ako ne i stotinama godina.
Путин је извео Русију из беде у коју је јељцин увео, чак су му и из Њујорк тајмса одали признање као политичару године, земља која је грцала у дуговима сада има неколико стотина милијарди долара девиизниох резерви, камо среће да и ми имамо неког таквог политичара, па макар се понашао и као Путин у приватном животу.
mislim da sam isto to rekao, samo u drugacijoj formi u postu iznad.Pa imamo mi takvih koji se privatno ponašaju kao Putin kol'ko hoćeš, imamo i one koji zamišljaju da je Srbija Rusija, a sad što nemamo nekog da nas izvuče iz bede... pa ne može se sve imati![]()
Па тај се накрао за време Јељцина, а што се Путина тиче он је натерао тајкуне да раде за државу и грађане, а што се тиче запада, па и капитал данашњих богаташа има исто тако прљаве корене, само што се то тамо одиграло много раније, а у Русији се одиграло за време Јељцина, али то је неминовност у току стцварања економске елите. Пример ти је Црна гора, која је такође легло лопова који су се заједно са Милом уздигли на прљавим пословима и шверцу, мада ни нас, као и већи део земаља у транзицији то није заобишло.Posten covjek, a?
Za 10 godina stvorio bogatstvo koje se na zapadu stiche decenijama - Ako ne i stotinama godina.
Drzava je omogucila LOPOVIMA poput Deripaske, Abramobicha i ostalih da kradu drzavna dobra zemlje i drzave Rusije i tako ih stvorila bogatasima.Па тај се накрао за време Јељцина, а што се Путина тиче он је натерао тајкуне да раде за државу и грађане, а што се тиче запада, па и капитал данашњих богаташа има исто тако прљаве корене, само што се то тамо одиграло много раније, а у Русији се одиграло за време Јељцина, али то је неминовност у току стцварања економске елите. Пример ти је Црна гора, која је такође легло лопова који су се заједно са Милом уздигли на прљавим пословима и шверцу, мада ни нас, као и већи део земаља у транзицији то није заобишло.
Sto mislis da je u Srbiji drugacije.. Dafine, neki harmonikashi sa Kosova, Mishkovici..i ostala sorta?
Sposobni?![]()
![]()
![]()