ПУТИН - НЕ БЛЕФИРА

Strela:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4311784&postcount=45
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4311822&postcount=47
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4311842&postcount=49

За повраћање, паранормална искуства, хипнозу и остало, потражите други подфорум и тему...
Можете рецимо и на ЉиС...

Pa veličina organa nije za LJiS već za politiku obzirom koliko populacije želi da budemo jedinstveni u svetu! To je dakle POLITIČKO PITANJE!
Odavno znamo da nam je ekonomija u čabru, da su nas oplevili za privredni preporod, pa inflacija, pa Jezda i Dafina pre inflacije, pa kradja deviza šatro "staaaraaa devizna štednja", pa bombardovanje NATO-a koji 1996 dao za tri penzije pred izbore (Milutinović Šešelj).

Treba odnekud početi i samim tim - prioritet muške populacije postaje političko pitanje.
Ako srce Srbije tj Šumadija ima poroblem - šta je sa ostalim organima (kad nam srce ne valja)???

И ПОСЛЕ МЕНЕ - ЈА !
c026.gif

jomini:
A najjače je ovo slikanje u džudo kimonu. Gledao sam jednom kako je posetio neki džudo klub u Moskvi i kao pokazuje šta ume. Nije loš čikica, nema priče. Ipak nije ni bucko, pa mu se može. Ali oni sparing partneri se ODVALIŠE od simuliranja padova... Kako jednog Putin dotakne ovaj se prevrće i pada kao gromom pogođen... :D

"...сликање у џудо кимону..." :roll: :lol:

Е Јомини... Знање ти није јача страна. :lol:
Ајд научи нешто, кад си већ неки модератор:

PRVAK LENJINGRADA U DŽUDOU

Međutim, u njegovu fizičku kondiciju ne treba sumnjati! Vladimir Putin je nosilac crnog pojasa u sambou i džudou. Od ranog detinjstva, ali i danas - kimono je deo njegovog života. To je jedna od malobrojnih tema iz života o kojoj je novi predsednik Rusije pristao da govori u knjizi "U prvom licu", štampanoj u malom tiražu, podeljenoj u uskom krugu, pred izbore:

- Sportom sam počeo da se bavim sa deset godina, kad sam shvatio da prgavi karakter nije dovoljan da bih u dvorištu i školi bio prvi. Krenuo sam na boks, slomili su mi nos i to je bio kraj. upisao sam se u sekciju samboa koji je tada bio popularan. Trenirao sam od jutra do sutra i, zahvaljujući treneru, izvukao se iz lošeg društva. Onda je naš klub, lenjingradski "Trud", prešao na džudo i tek u tom sportu sam sebe u potpunosti našao. Džudo je filozofija, on me je naučio da uvažavam protivnika, da se uzdržavam, da se borim... Tu nema mesta za slabe! Lomili smo ruke, noge, išli na šampionate. Već 1976. sam postao prvak Lenjingrada. I dan-danas pamtim treninge oko jezera, neprospavane noći, nekoliko teških šampionskih borbi. Ljudi sa kojima sam tada trenirao i danas su moji drugovi.

Jedan od njih je i Sergej Roldugin, muzičar, koji se rado seća momačkih dana... Kad su umeli i da se potuku. Jednom im je na ulici prišla grupa podnapitih studenata i kako im se nije dopao Volođin (Putinov - prim. autora) odgovor na postavljeno pitanje, sevnule su pesnice.

- Ne sećam se detalja - priča Roldugin - samo pamtim da su mi pred očima proletele nečije noge! Pa Volođa je bio prvak Lenjingrada u džudou!

Back