Путин наредио пролећну регрутацију, од 1. априла позиви за 147.000 људи

Aha, kada i ako padne 56. grad po veličini u Ukrajini, sve je gotovo
to je rekao zeleni ako ne pobede u kljucnom istocnom gradu, misleci na bahmut, ...
(AP) — Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy warned Tuesday that unless his nation wins a drawn-out battle in a key eastern city, Russia could begin building international support for a deal that could require Ukraine to make unacceptable compromises.
a kako tebi ovo zvuci? ili ovo:
“Our society will push me to have compromise with them.”
drustvo, ukre bi da se nagode, a on ih gurao u smrt sve do sada? ja mislim da nece biti u mogucnosti da pravi kompromise, nece ga biti u ukrajini

Poslednja izmena:
Pametni Rusi pobegoše iz tog Putkovog ruskog sveta ostala mahom boranija koja će biti žrtvovana zarad opstanka trovača na vlasti to je jedino bitno njemu da ne izgubi taj glupi rat
Da li si svestan da rat uopšte nije glup, baš naprotiv, to što se tebi ne sviđa nikog ne obavezuje ni na šta.

Путин наредио пролећну регрутацију, од 1. априла позиви за 147.000 људи

МОСКВА – Руски председник Владимир Путин потписао је указ о пролећној регрутацији, која почиње 1. априла и траје до 15. јула, а обухваћено је 147.000 људи.

„Спровести регрутацију држављана Руске Федерације старости од 18 до 27 година, који нису у резерви, а који испуњавају услове за регрутацију, у периоду од 1. априла до 15. јула 2023. године, у броју од 147.000 људи”, наводи се у уредби, преноси ТАС С.
Током јесени 2022. године, укупно 120.000 људи је у Русији позвано у војну службу, а 134.500 људи је регрутовано прошлог пролећа, преноси Танјуг.

У просеку, око 130.000 људи је регрутовано у сваком року у последњих неколико година, наводи руска агенција.
https://www.politika.rs/scc/clanak/545525/putin-regrutacija-potpisati
Путине црно ти се пише, не помаже ни Вагнер више. Не може са Украјином већ годину дана, а као прва супер сила у свемиру и шире....
У Москви ће поново да буде јуриш на аеродрум....
ikzvor ti je do moga...

Back