Putin kao Tito

Broz za sve vrijeme svoje vladavine nije izašao iz zapadnog anusa, radio je SVE na štetu Srba.
Od Kraljevine je napravio komunističkog Frankenštajna koji se raspao sam od sebe.

Putin je od komunističke propasti napravio svemirsku silu, zapad mu puže pred nogama, a čini SVE za boljitak ruskog naroda.

Putin i Broz nemaju baš ništa zajedničko.
Upravo OBRNUTO!

Pogresno je porediti Tita i Putina, ali je veoma umesno porrditi Vucica i Putina.

Vucic = Putin. Jedina razlika je u tome sto Putin jos nije izasao u javnost sa nakarminisanim usnama ko' Zorana Ministarka.
Sve ostalo slicno 1/1, plus obadvojica sizofreni lazovi...

Pre neki dan se setim onog cuvenog "Manifesta Jedine Rusije" i grandioznih obecanja:

8e6a45f3c2dc114e6830ee49240ff69a-thumb_720.jpg

Obecali ljudi duplo jevtiniju struju u 2004. godini.
2002. je 1 kWh kostao RUR 0,63 - danas Moskovljani 1 kWh placaju RUR 5,38.

Od 2005. godine svaki gradjanin ce dobiti svoj deo od prodaje prirodnih resursa.
Ja jos nisam sreo nikoga ko je te pare dobio.

I tako dalje...
2017. Rusija ce postati lider u svetskoj politici i ekonomiji!!! Ni manje ni vise.
Ovako nesto moze samo tesko bolestan covek da odvali.

Dozivotni predsednik Rusije, zbogom demokratijo u Rusiji.....

Tita niste podnosili zbog toga, a Bacusku?
Putin nije moj predsednik i od njega direktno ne zavisi stanje u našem društvu, prema tome zabole me kakvo će uređenje vladati u Rusiji koja uzgred nikada i nije bila demokratska niti će biti. To bi bilo kao kad bih zamerao nekom emiru što u njegovom emiratu ne vlada demokratija ili što se u nekom ljudožderskom plemenu ne poštuju ljudska prava. Neoliberalne budalaštine.

Poslednja izmena:
Putin je samo deo ruskog kleptokratskog, lopovskog, burzoaznog, antisovjetskog, uzurpatorskog, pseudodemokratskog,
liberalnog, pseudoreligioznog, kosmopolitskog i nadnacionalnog sistema vlasti. Klasican demagog koji stalno nesto obecava, a sam zna da nece prstom mrdnuti.

• Podržavam
Reactions: MJK
putin je ostvario ogroman napredak ali je sada doslo do stagnacije ,sto je i normalno kad covek predugo vlada i sistem se ne osvezava i ne obnavlja ,postane rigidan i neinovativan. sada putin preti da potre sve ono dobro sto je napravio.
kakvo je tvoje misljenje o nikolaju starikovu??

Back