Putin je 100% u pravu kada kaže da su dosadašnji gospodari čovečanstva gotovi

...ako pisite onda pisite...u Turskoj ima pravoslavaca znam jer,
imao sam prijatelja Kurda u CH ciji je otac bio pravoslavni svestenik...
Znaci, nije 100%, sto i nije upitno jer u Turskoj je djelovao Dz.Rumi,
koji prevazilazi konfesionalnost a 2006. god. je bila godina Rumija...
Pripadnost religijska i nacionalna je licno posjednistvo ili opredjeljenje
a o tome se ne raspravlja osim ako je sastavni dio profesije jer,
tada se ne proizvoljeva...

Današnja Turska 100% muslimanska, prije 900 godina bila 100% pravoslavna. To Zapad zna i sukladno tome se i ponaša.
moguce je cak da je vatikan izmislio islam samo da napakosti istoku, citali smo neki navodno bivsi r-katolicki svestenik
a da je vas croate zadojio mrznjom prema nama, to znamo, i zato vam i prastamo, niste vi krivi, nego rim, i vatikan

pa, da, i negativna reklama je opet reklama
Ovako su su i Rimljani preventivno djelovali...prešli bi Dunav, Rajnu ili Hadrijanov zid u Britaniji privremeno okupirali nekih 200km od rimske granice, sve temeljito popalili, opljačkali, ukrali stoku i žito, odveli sve što uhvate u roblje, te se uredno povuku i sljedećih 20 godina taj im je sektor granice bio miran.

Postoji čak 7 rimskih vojnih ekspedicija preko Share, po kojima su bili izbili najdalje čak do današnjeg Senegala, rijeKe Niger, jezera Čad, pa čak su za Nerona mislim rimske legije došle do izvora rijeke Nil.
Zanimljivo je da su čak bili prodrli za vrijeme Augusta sve do današnjeg Sjevernog Jemena, ali su se morali povući zbog katastrofalno loše logistike. Sad zamisli da su malko više pozornosti posvetili ovome osvajaju, danas Islam ne bi postojao.

Po najnovijim arheološkim istraživanja rimske legije su bile stacionirane u nekim južnim indijski lučkim gradovima, te su uživali nekakakvo načelo eksteritorijalnosti, poput Hong Konga, Macao ili Goe 1500 godina kasnije. A u Muzirisu je čak bio izgrađen, pazi sada Augustov hram.

Čak su i prema Partima i Sasadinima primjenjivali isti poučak, pa su nekoliko puta opustošili cijelu Mezopotamiju, zakođer zapalili im glavni grad Ktezifont čak pet puta, zamisli 5 puta hahah.

.

Poslednja izmena:
O da! I ti nastavi gledati samo laži ruske strane i bojim se da ćeš se jednog dana duboko razočarati u svog Putina. Rusija je kroz istoriju dobro lagala isključivo samu sebe.

Za razliku od tebe koji Lažima pokušavaš steći ne znam šta, ja sam napisao samo istorijske činjenice koje nažalost ne odgovaraju rusofilima
Ништа ти ниси написао.
Тачне чињенице у погрешном контексту се зову заблуде.

Back