Боб
Poznat
- Poruka
- 8.604
да у Америци одлуке доноси и спроводи Трампова администрација, сама, на своју руку ?
pa svakim danom sve više, bez sumnje, a negde i u našu korist, sa malo više sumnje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да у Америци одлуке доноси и спроводи Трампова администрација, сама, на своју руку ?
Krim Rusija, Kosovo priznanje. *******ija u transu![]()
Ti stvarno mislis da je Amerima vazniji Kosovo od Ukrajine.
![]()
E sad kad Putko i Trampara presecu tj. pocesu se o leva jajca bre
samo da zažmure na koji dan![]()
24 часа је довољно, после само фини гланц.
Па да пишеш тако нека глупа општа места која си покупио у српским медијима. Читав свет кука на Трампа, не знају шта ће следеће да изведе, а ти и даље фураш ту јефтину причу о дубокој држави и Трампу фикусу јер вам овај није вратио Косово као што су Лазански и Драган Ј Вучићевић обећали.
не да му дубока држава и Z.O.G.
kada bi prepustili kojim čudom da se balkanski narodi sami dogovore nislim da bi jedan razovor Prištine i Beograda od 2 minuta rešio sve probleme......naravno i sve bi bilo kao pre 99 pa još i mirno.....čuo sam od ljudi koji svakako bolje znaju od mene da je nekih 48h procena
kada bi prepustili kojim čudom da se balkanski narodi sami dogovore nislim da bi jedan razovor Prištine i Beograda od 2 minuta rešio sve probleme......naravno i sve bi bilo kao pre 99 pa još i mirno.....
Puk'o ti tramp.Teško da ti možeš znati o čemu njih dvojica pričati.I meni je žao.