Putin i Tramp rešiće pitanje Kosova

• Začetnik teme Začetnik teme Bren
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ако Путин и Трамп у својим разговорима у данима који долазе једном помену Косово, то ће бити невероватно. Камоли да уговоре неко решење.

Ти људи имају далеко важније теме да о њима разговарају. Косово је микрочестица у односима САД и Русије.

Ако Путин и Трамп у својим разговорима у данима који долазе једном помену Косово, то ће бити невероватно. Камоли да уговоре неко решење.

Ти људи имају далеко важније теме да о њима разговарају. Косово је микрочестица у односима САД и Русије.

Laz,obicna laz.Srbija je centar kosova i univerzuma.Sve se vrti oko kosova i Srbije.....izdajnik! izdajnik!!!

odlično ako je vest tačna.....i treba izbaciti ove evropske goovnare iz priče o daljoj sudbini Kosova i Metohije jer se kroz vekove dokazalo da su zakleti neprijatelji Srba i Srbije.....zbog izdajničke politike nato dos pešadije sadašnja vlast je u šah mat poziciji i nije u mogućnosti da bilo šta promeni u našu korist.....ovako stvar se diže na viši nivo i verujem da će gospodin Presednik Vladimir Putin učiniti da se situacija odvija povoljnije po nas.....a šta će tramp reći iskreno zabole me patka.....ipak su šiptari šiptarčine i uz to crna mrlja evropskog kontinenta....naravno ako je vest tačna....

Косово је одлична монетица за ситно поткусуривање.

Ок, само ми је мало то Србенде запарало уши.

To su Srbi koji misle da se citav svet bavi njima i da su uvek u centru cetvorodimenzionalnog geopolitickog saha. Da bi to bio moras krenuti u rat, slati vojsku a mi to ne radimo vec dugo.

- - - - - - - - - -

A naslov je isti ko u Informeru, svi postaju Informer i Vucicevic izgleda od medija.

To su Srbi koji misle da se citav svet bavi njima i da su uvek u centru cetvorodimenzionalnog geopolitickog saha. Da bi to bio moras krenuti u rat, slati vojsku a mi to ne radimo vec dugo.

- - - - - - - - - -

A naslov je isti ko u Informeru, svi postaju Informer i Vucicevic izgleda od medija.

За мене је Србенда одувек био патриота, човек домаћин, онај стамени човек са шајкачом, овако како си ти рекао звучало је као увреда.

Што се осталог тиче, до сад је већ требало да схватимо да смо сувише мали да бисмо били центар било чега.

Монета за поткусуривање у одређеним приликама, да, као што сам већ и рекла.

Teško da ti možeš znati o čemu njih dvojica pričati.I meni je žao.

Dobro, al ti i sam vidis da je ovo tip Informer vesti koji vodja plasira i upecao si se. Kosovo odavno nije tema velikih osim u krugu Mogerini i Vesa Micela, dakle EU i neki 50 izaslanik stejt departmenta se time bave povremeno.

I naravno vodja nalaze medijima u Srbiji da sakriju koliko je sporedno Kosovo trenutno samo da bi stavio sebe u centar svega.

Poslednja izmena:
odlično ako je vest tačna.....i treba izbaciti ove evropske goovnare iz priče o daljoj sudbini Kosova i Metohije jer se kroz vekove dokazalo da su zakleti neprijatelji Srba i Srbije.....zbog izdajničke politike nato dos pešadije sadašnja vlast je u šah mat poziciji i nije u mogućnosti da bilo šta promeni u našu korist.....ovako stvar se diže na viši nivo i verujem da će gospodin Presednik Vladimir Putin učiniti da se situacija odvija povoljnije po nas.....a šta će tramp reći iskreno zabole me patka.....ipak su šiptari šiptarčine i uz to crna mrlja evropskog kontinenta....naravno ako je vest tačna....

apsolutno, ne bih se tu čak ni trampa odrekao, po nas 'najbolji' američki predsednik još od buša starijeg

Poslednja izmena od moderatora:
Хах.....Трамп не сме ништа да проговори без допуштења "Дубоке државе" а камоли да ОН одлучи о нечем крупнијем.

Јеси то читао у Печату? Шта је следеће, да нам објасниш да у политици нема љубави већ само голи интерес. :lol:

Шта је поента твоје реплике ? Нисам разумео иронију.

Па да пишеш тако нека глупа општа места која си покупио у српским медијима. Читав свет кука на Трампа, не знају шта ће следеће да изведе, а ти и даље фураш ту јефтину причу о дубокој држави и Трампу фикусу јер вам овај није вратио Косово као што су Лазански и Драган Ј Вучићевић обећали.

Па да пишеш тако нека глупа општа места која си покупио у српским медијима. Читав свет кука на Трампа, не знају шта ће следеће да изведе, а ти и даље фураш ту јефтину причу о дубокој држави и Трампу фикусу јер вам овај није вратио Косово као што су Лазански и Драган Ј Вучићевић обећали.

Аха. А овај.....јел ти 'оћеш да кажеш.....да у Америци одлуке доноси и спроводи Трампова администрација, сама, на своју руку ?

Back