PUTIN ČESTITAO BAJDENU: Spreman sam na saradnju i dijalog sa vama

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
https://www.novosti.rs/planeta/svet/945237/putin-cestitao-bajdenu-spreman-sam-saradnju-dijalog-vama

Русија се оградила од САД избора.

Председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин је послао телеграм председнику САД Бјадену и честитао победу .

Овим чином Русија се оградила од сталних спекулација да се меша у унтрашње односе САД и изборни процес .

Ове спекулације на основу којих је Бјаден и добио гласове су данас завршене .Русија се оградила и извукла своје име из муља Америке .

Шта можемо да очекујемо даље , веома је деликатно питање .

Русија се оградила од САД избора а унутрашњи немири у САД су тек почели .

Честитам и ја Америци почетак краја .

Шта можемо да очекујемо са новим председником Америке , вероватно нови рат у скорије време , али и унутрашњи сукоб у самој Америци .

Ако је либералним медијима толико битно што је Путин честитао , како ће да објасне противљење милиона Американаца према новом председнику

Изволите господо , Путин вас је признао , али милиони људи нису .

милиони Американаца су спремни свим силима да оспоре ову победу , спремни су да умру за своје идеје.

можда напаон САД схвати да њен проблем није Русија , него имају унутрашњи пороблем и поделу коју бише ни сам Бог више никада неће да састави .

У балканском контексту та честитка је заправо питање.. Хоћеш прво ти или да ја први дрмнем звончицу струјом

Ако је Америчким медијима толико битно да је Путин честитао , они опет одбијају да верују да постоји конкретан поблем унутрашњи .

може цео свет да честитиа Бајдену , али ако једн део народа Америке њега не жели као председника , он има велики проблем .

и не само он , него комплет држава .

Dejan Lučić ( Čovek koji sve zna )- Americi preti građanski rat, ako ne počne eksploataciju Sibira!
Америци људи предвиђају пропаст још од када је настала, а у стварању идеја и комбинацијама на којим основама би могао у Сједињеним државама почети грађански рат - само нам је машта граница.

Америци људи предвиђају пропаст још од када је настала, а у стварању идеја и комбинацијама на којим основама би могао у Сједињеним државама почети грађански рат - само нам је машта граница.

рат је одавно почео

https://www.novosti.rs/planeta/svet/945237/putin-cestitao-bajdenu-spreman-sam-saradnju-dijalog-vama

Русија се оградила од САД избора.

Председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин је послао телеграм председнику САД Бјадену и честитао победу .

Овим чином Русија се оградила од сталних спекулација да се меша у унтрашње односе САД и изборни процес .

Ове спекулације на основу којих је Бјаден и добио гласове су данас завршене .Русија се оградила и извукла своје име из муља Америке .

Шта можемо да очекујемо даље , веома је деликатно питање .

Русија се оградила од САД избора а унутрашњи немири у САД су тек почели .

Честитам и ја Америци почетак краја .

cekaj, pa zar se rusi nisu i ovog puta mesali u americke izbore?

cekaj, pa zar se rusi nisu i ovog puta mesali u americke izbore?

никада се нису мешали у било које изборе за разлику од САД .

Разједињене Америчке државе имају сопствени проблем , имају поделу у држави која је на рубу грађанског рата .

кокице у руке , филм је почео

Однос САД према Русији није био ни бољи , ни блажи за време Трампа или колега пре њега.

Однос Америке ће увек остати исти према спољној политици , са тим да ће Бајден да започне вероватно два рата ..можда и три , јер ће једна сигурно да убде у самој Америци

Back