Put ka izlazu

[price o velikim ljubavima blbalbla su bash precenjene, ima bas gorih problema i situacija

- - - - - - - - - -

ali dobro pola sveta i umetnosti se zasniva na tome pa da ne kvarimo : ))

- - - - - - - - - -

ali :shhh: ima mnogo gorih stvari

Kako ste izasli iz vas najvece emotivne, mentalne krize do sada ?

Bez obzira sta je tu krizu prouzrokovalo....

Koliko vremena vam je trebalo,
i koji elementi su vam pomogli da se opet osecate "dobro" ? :)

Vreme.Samo vreme.Jedini faktor koji ponekad samo ublazava a ponekad zalecuje te emotivne i dusevne krize.Trpi,stisni zube i pusti da boli jer kroz to moras proci.Mozes da se opires i protivis tome koliko hoces.

Meni vecinom pomaze da kroz neki uspjeh sama sebi dokazem da ipak nesto mogu..

a u praksi to tako izgleda da mi je najlakse otici odtrcati svoju rundu ili napraviti jedan kolac :mrgreen:

hm da a za one vece stvari se malo teze pokrenuti :whistling:

radila sma sve sto sam mogla, ne bih li naterala sebe da "ne mislim"
i pustala da vreme tece
bogami, za neke krize su mi trebale godine, iz nekih nisam izasla ni posle 10, samo sma naucila da zivim sa njima

Ljubavne krize...:lol::mrgreen:
Pazi,kad sam bio klipan u pubertetu,bolelo me kad god neka nije tela...A bilo da neće...
Posle tele...Nema više krizeeee...:hahaha::rotf:
Sad je štos kad krenu u stampedo u mom pravcu!
Što reče Đokej Balašević:"Nije valjda da s krenule-bežmo! ! !":hahaha:

Poslednja izmena:
Meni vecinom pomaze da kroz neki uspjeh sama sebi dokazem da ipak nesto mogu..

a u praksi to tako izgleda da mi je najlakse otici odtrcati svoju rundu ili napraviti jedan kolac :mrgreen:

hm da a za one vece stvari se malo teze pokrenuti :whistling:

Hehe, daaaa, kuhinja moze da bude resenje za mnoge probleme...

U stvari, i iz najvecih kriza se vadi malo po malo ~~~

Popravljas sitnice..i onda u jednom trenutku - krene :p

dosta sam proučavao psihologiju, spiritualistiku, religiju, tajna učenja, parapsihologiju itd, sve to mi je puno, puno pomoglo da shvatim reči dr protića da ni jedan problem ne mogu rešiti već samo produbiti...

tema je ako se ne varam put ka izlazu a ne put ka bezizlazu....

podsetio bih na Tolstoja i ono njegovo čuveno da su sve srećne porodice srećne na isti način dok je svaka nesrećna nesrećna na svoj način...
o čemu se tu radi...
o tome da se ljubav prema sebi i drugima ispoljava uvek na isti način kroz brižnost, pažnju, poštovanje, razumevanje, prijateljstvo..
dok se egoizam ispoljava na zilione najrazličitijih načina od kojih se samo oni najinfantilniji mogu okarakterisati kao klasične psihičke bolesti iako su svi oblici egoizma u suštini psihička bolest....
elem egoistički shvaćen problem se može samo produbiti ako se čačka...
a ljubavlju se svaki egoizam može isterati...
to je ukratko i suština hrišćanstva i moderne psihologije za one koji su u njima tražili mudrost a ne predmete obožavanja...

seeker, ali šta je to ljubav? i šta se dešava sa ljubavlju kad ta druga strane nije zainteresovana, onda imaš samo sebe....
za neke je život jedna samotnjačka šetnja....

onda voliš sebe (u pozitivnom smislu tj. kroz samopoštovanje, prihvatanje sebe, osluškivanje sebe, pokušaj da pomalo razumeš sebe, brižnost i pažnju prema sebi...)....i tako sve dok ne shvatiš da isuviše voliš sebe da bi sebi upropaštavao život i traćio dragoceno vreme misleći na neku osobu koja nije zainteresovana za tebe....
dok ne shvatiš da je bolja samotnjačka šetnja nego šetnja u fiktivnom društvu nekog ko te ne vidi, ne oseća, ne poštuje i ne prihvata takvog kakav jesi...

uostalom ta druga strana je možda nezainteresovan najviše zato što si ti prejako pokazao da si zainteresovan, a ti si možda zainteresovan najviše zato što je ta neka osoba pokazala da je nezainteresoana...
egoizam u čoveku prezire one koji mu priznaju višu vrednost, a opsednut je onima koji ga umanjuju

Poslednja izmena:

To je kada kada pokušaš da ideš do centra Zemlje, ako se ne zaustaviš kad tad izlaziš na drugi kraj Zemljine površine. Slično je i sa umom, ako si u Paklu, idi dalje, ne posustaj, nema odmora, nema izbora, nema druge nade, jedino tako ćeš naći izlaz, samo ako izdržiš.

Ljubavne krize...:lol::mrgreen:
Pazi,kad sam bio klipan u pubertetu,bolelo me kad god neka nije tela...A bilo da neće...
Posle tele...Nema više krizeeee...:hahaha::rotf:
Sad je štos kad krenu u stampedo u mom pravcu!
Što reče Đokej Balašević:"Nije valjda da s krenule-bežmo! ! !":hahaha:

Muskarac kada muva zensku to lici na nesto. Radi se planski a moze da bude romantike i svasta nesto. Stekli smo vestinu zavodjenja tokom evolucije i usadilo nam se u gen. Morfoloski, one su tokom evolucije povukle svoju picu vise na unutra kako bi se manje videla i sakrila. Naravno, sa razlogom.

A kada zene pocnu da jure za tipom .... :eek: .... problem je tu obostran, nije korektno kriviti samo zensku celjad. Kosmicka Era stvara nove korelacije pa i mora dolaziti do parodije (zensko/musko, zensko (musko)/musko (musko/zensko))) . Ali dobro, to daje zivotu malo lepsi prizvuk, za one sa strane.

Nek su zive i zdrave. Jos samo da su srecne, ali jare i pare je poslovica stara.

Back