Put ka izlazu

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Kako ste izasli iz vas najvece emotivne, mentalne krize do sada ?

Bez obzira sta je tu krizu prouzrokovalo....

Koliko vremena vam je trebalo,
i koji elementi su vam pomogli da se opet osecate "dobro" ? :)

Dolaskom u dodir sa literaturom, oblast hermetizma.

i koji elementi su vam pomogli da se opet osecate "dobro" ?

Odmah nakon citanja prve knjige (Slavinski) imao sam arhetipski san. Samo od sebe doslo je do preokreta, do balansa nakon nekoliko godina. Meditacija, sa sve psiholoskim uvidom u unutrasnje ravni.

Mozda mesec dana, fizicki rad je tome doprineo, ali su posledice toga ostale, jedno vreme sam bio cak i aseksualan, potpuno hladan i uzdrzan. I dan danas je moja blaga ravnodusnost posledica toga.

To je za mene bila dobra trauma koja me ojacala samo.

[/B]

Ovo si dobro rekao :cmok2:
Ja sam ti doktor Pivalica . Nisi čitala Bakonja fra Brnu ?
Ubijedio i sebe i druge da boluje od stotinu neizliječivih bolesti . Po onom FRA možeš zaključiti da je bio pop .
Nije on bio ni bolestan nego je bio lijenština kome je odgovaralo da se izležava a da ga drugi služe .
Možda je i ovaj tvoj depresivac takav .

Ja sam ti doktor Pivalica . Nisi čitala Bakonja fra Brnu ?
Ubijedio i sebe i druge da boluje od stotinu neizliječivih bolesti . Po onom FRA možeš zaključiti da je bio pop .
Nije on bio ni bolestan nego je bio lijenština kome je odgovaralo da se izležava a da ga drugi služe .
Možda je i ovaj tvoj depresivac takav .

Poznato mi je, al se ne secam bas radnje....

Ima toga....

Ali mislim da su ranije ljudi cesce imali obicaj da nekog proglase za - lenjog.
A osoba je imala ozbiljne,realne probleme.. depresije ili sl.

Danas se, naravno, takva stanja ozbiljno (ili ozbiljnije) shvataju... i lece, ako je potrebno.
Sto je dobro.

Bez obzira sta je tu krizu prouzrokovalo....

i koji elementi su vam pomogli da se opet osecate "dobro" ? :)

Jednostavno cekas da vreme ucini svoje. Mogla sam sebi zadavati hiljadu aktivnosti, raditi i tegliti kao konj....To mi je isto bilo mrcvarenje jer sve sto sam radila u takvom stanju, radila sam bez volje . Fizicki se umoris ali mozak se ne da zavarati. Mislim sve je individualno, svako reaguje drugacije. Ja sam u takvim nekim situacijama "mrtvak koji hoda".

Poslednja izmena:
dosta sam proučavao psihologiju, spiritualistiku, religiju, tajna učenja, parapsihologiju itd, sve to mi je puno, puno pomoglo da shvatim reči dr protića da ni jedan problem ne mogu rešiti već samo produbiti...

Back