Put do srece

Legalitet i validnost stava ne postiže se glupošću, agresijom i lošim pokušajem vređanja.

S obzirom da autoritativno stojiš iza tako očigledne gluposti kao što je univerzalni put do sreće koji bi važio za sve ljude, moj ti je savet da se maneš ad hominema - u suprotnom ostavljaš samo utisak osobe koja nije u stanju da argumentovano obrazloži svoj stav usled nedostatka kognitivnih i/ili verbalnih sposobnosti, narodski rečeno glupog čoveka.

To sto pokusavas je koprcanje neotesane dzuksonke u svojoj nedotupavosti.
Posto poto ti zinulo dupe da izgledas pametno?Nema veze sto je efekat suprotan.

Da ista znas o ovome dala bi kakav validan argument.
Ne, tebi je stalo samo da poziras? Cini ti se da su tvoje izjave valjane?Isuvise ti se cini.

Ja razumem dobronamernu kritiku sa argumentima. Tvoja kritika bez argumenata nije kritika.To je nesuvislo lajanje.

I postedi me tvog prisustva. Nema u tome niceg kreativnog.

Siroti Milan Gružanin... kada naiđe na stav koji mu se ne dopada i koji je suprotstavljen njegovom, sposoban je samo da neartikulisano i primitivno laje o inteligenciji sagovornika, u nedostatku sopstvene.
Sa druge strane, potpuno nesposoban da iznese i obrazloži svoj stav, i još nesposobniji da shvati da nebuloze lajanjem ne postaju ništa manje nebulozne.
Već viđeno.

Poslednja izmena:
Siroti Milan Gružanin... kada naiđe na stav koji mu se ne dopada i koji je suprotstavljen njegovom, sposoban je samo da neartikulisano i primitivno laje o inteligenciji sagovornika, u nedostatku iste.
Sa druge strane, potpuno nesposoban da iznese i obrazloži svoj stav, i još nesposobniji da shvati da nebuloze lajanjem ne postaju ništa manje nebulozne.
Već viđeno.

Stav je jasan sam po sebi ko dva i dva.

Nije potrebno obrazlagati da su dva i dva cetiri, ali je potrebno obrazloziti kad neko tvrdi da dva i dva nisu cetiri.
Gde je dakle tvoje obrazlozenje?

Back