Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
pa ovaj kako da ti kaem ne treba mi, ja samo spontano rodjen, tj. preziveo kevin sopontanizoki, treba ti lekcija o spontanosti ili sta????.....![]()

ali ljubopitljiv sam u pogledu stvari koje ne znam

pa cepaj analna damo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ovaj kako da ti kaem ne treba mi, ja samo spontano rodjen, tj. preziveo kevin sopontanizoki, treba ti lekcija o spontanosti ili sta????.....![]()
surovo, mamemipa obično se kao nešto pita...u fazonu ha ha hihi pa ako prodje-prodje, a ko ne, bar odbijanje ne boli jako.
Moja frendica, npr uvek ima spreman odgovor - izvadi svoju "igračku" i kaže: aj prvo ja tebe, pa onda ti mene. Koliko znam....još se ni jedan nije osmelio![]()
evo sta mi pade na pamet, nije pitanje analnog seksa tj. nema veze sa samim cinom
okej neki upraznjavaju, ne vidim neku srecu u tome, ali treba podrazati razlicitosti i slobode
ali kako neko , na koji nacin predlozi partnerki analni sex, mislim el to ide tirektno tipa da je pitas ,el se cukas u ankicu, koljes u medenjacic, udaras u dvojcicu i sl. ili spontano kao prvo prstic, pa dva, pa...ma idi da ne bude previse grozno ovo sto sam hteo da kazem
ili ga samo cusnes, izvadis ispod jastuka lubrikant i onako strcnes i opala
???
Cuti i paz da ne upadnes u srz problema.odakle si ti ispao
i to na analnoj temi![]()
ne znam sto volite anal toliko? meni to je plasticno hladno usko, nikakvo zadovoljstvo, bas mi se ne svidja. sreo sam vise riba koje to vole i hoce traze ali ja nisam za to ybg.
Jesi li razmišljao da probaš sa nekom ženskom umesto sa baštenskim crevom?
eh majstore, pa ja probao, eto tako mi izgledalo, nije mi sexi uopste, ne znam zasto volite to ali volite nije problem, vole ljudi svasta, ok :-)
pa ovaj kako da ti kaem ne treba mi, ja samo spontano rodjen, tj. preziveo kevin sopontani
ali ljubopitljiv sam u pogledu stvari koje ne znam
pa cepaj analna damo))
pa čisto informativnoA sa cim onda ima veze?![]()
ne znam sto volite anal toliko? meni to je plasticno hladno usko, nikakvo zadovoljstvo, bas mi se ne svidja. sreo sam vise riba koje to vole i hoce traze ali ja nisam za to ybg.
...sreo sam vise riba koje to vole i hoce traze ali ja nisam za to ybg.