Put do muškog srca vodi preko stomaka

Realno, žena koja neće, ne zna i ne želi da nauči da kuva i ne vredi mnogo.

Muškarcu od žene trebaju tri stvari: Vođenje domaćinstva, reprodukcija&odgoj dece i ljubav&nežnost. Ako ona odbacuje ovu prvu funkciju, to je već veliki minus. A sa njime vrlo često ide i odbacivanje druge funkcije.

Kad se odbace njih dve, šta ostaje od treće? Da li se takva žena može voleti?

Muškarcu od žene trebaju tri stvari: Vođenje domaćinstva, reprodukcija&odgoj dece i ljubav&nežnost. Ako ona odbacuje ovu prvu funkciju, to je već veliki minus. A sa njime vrlo često ide i odbacivanje druge funkcije.

Zanimljivo pitanje...moj odgovor bi bio da muškarac koji uopšte to PITA
NE MOŽE VOLETI NIJEDNU (pa makar ona znala da skuva sva jela ovoga sveta)

Postoje, zadatak svakog roditelja je da nauči mušku decu da umeju da se brinu sami o sebi. Ako je to uspešno odrađeno, muškarac će tražiti ljubav i srodnu dušu...svakodnevne obaveze planiraće zajedno.
Sve to lepo zvuči ali je to prosto neostvarivo. Možda se kaže da je muškarac glava kuće ali se u svakoj kući sve vrti oko žene, odnosno žena je stub svake porodice.
Naravno da treba učiti decu sami obavljaju svoje kućne poslove ali ovde govorimo o kuhinji iskljičivo a ne o kućnim poslovima uopšte.

Мудра жена зна како иде природан поредак ствари.

1760106968695.png

Ljubav ne poznaje uslovljavanje, ako postoje uslovi da nekoga voliš, to više nije ljubav...to je cilj.
Koja tri uslova muškarac treba da ispuni?

Kakvo crno kuhanje i domacinstvo, zena koja uvijek hoce i zna da napravi novac je kvalitet, za domacinsvo i kuhanje nadji kuharicu i cistacicu ,neces njih zeniti.

Ja takve ne poznajem. Odnosno ne poznajem nijednog muškarca koji isključivo sam sprema hranu a u braku je, da ne bude zabune.
kod nas kuva ko kako stigne sa obavezama.
ugl mene nema po kuci ceo dan pa ne stizem

ali da. to je jedini razlog.

i nisam nista posebno, tako i kum i jos jedan prijatelj
a imam drugara koji je dadilja deci, kuva cisti dok zena ide na posao.

Back