Žene praktikijete li ovu foru ili i dalje mislite da će vas neki muškarac voleti praznog stomaka? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije to samo kod muskaraca.Žene praktikijete li ovu foru ili i dalje mislite da će vas neki muškarac voleti praznog stomaka?![]()
Da li takvi uopšte postoje?Neka praktikuju foru da sami spremaju.
pre nego sto postavim dijagnozu, jel ti to ozbiljno?Da li takvi uopšte postoje?
Ja takve ne poznajem. Odnosno ne poznajem nijednog muškarca koji isključivo sam sprema hranu a u braku je, da ne bude zabune.pre nego sto postavim dijagnozu, jel ti to ozbiljno?![]()
Zanimljivo pitanje...moj odgovor bi bio da muškarac koji uopšte to PITARealno, žena koja neće, ne zna i ne želi da nauči da kuva i ne vredi mnogo.
Muškarcu od žene trebaju tri stvari: Vođenje domaćinstva, reprodukcija&odgoj dece i ljubav&nežnost. Ako ona odbacuje ovu prvu funkciju, to je već veliki minus. A sa njime vrlo često ide i odbacivanje druge funkcije.
Kad se odbace njih dve, šta ostaje od treće? Da li se takva žena može voleti?
Pazi možda grubo zvuči ali muškarcima je važno da žena zna da kuva. Tako smo navikli kod svojih majki. Verujem da ima izuzetaka ali oni su u velikoj manjini.Zanimljivo pitanje...moj odgovor bi bio da muškarac koji uopšte to PITA
NE MOŽE VOLETI NIJEDNU (pa makar ona znala da skuva sva jela ovoga sveta)
Postoje, zadatak svakog roditelja je da nauči mušku decu da umeju da se brinu sami o sebi. Ako je to uspešno odrađeno, muškarac će tražiti ljubav i srodnu dušu...svakodnevne obaveze planiraće zajedno.Da li takvi uopšte postoje?
Sve to lepo zvuči ali je to prosto neostvarivo. Možda se kaže da je muškarac glava kuće ali se u svakoj kući sve vrti oko žene, odnosno žena je stub svake porodice.Postoje, zadatak svakog roditelja je da nauči mušku decu da umeju da se brinu sami o sebi. Ako je to uspešno odrađeno, muškarac će tražiti ljubav i srodnu dušu...svakodnevne obaveze planiraće zajedno.
Gresis.Zanimljivo pitanje...moj odgovor bi bio da muškarac koji uopšte to PITA
NE MOŽE VOLETI NIJEDNU (pa makar ona znala da skuva sva jela ovoga sveta)
Ljubav ne poznaje uslovljavanje, ako postoje uslovi da nekoga voliš, to više nije ljubav...to je cilj.Realno, žena koja neće, ne zna i ne želi da nauči da kuva i ne vredi mnogo.
Muškarcu od žene trebaju tri stvari: Vođenje domaćinstva, reprodukcija&odgoj dece i ljubav&nežnost. Ako ona odbacuje ovu prvu funkciju, to je već veliki minus. A sa njime vrlo često ide i odbacivanje druge funkcije.
,,,da je mazi,,,da je pazi,,,da je chuva,,, )))Ljubav ne poznaje uslovljavanje, ako postoje uslovi da nekoga voliš, to više nije ljubav...to je cilj.
Koja tri uslova muškarac treba da ispuni?
Pa valjda vi ženske to trebate da nam kažeteLjubav ne poznaje uslovljavanje, ako postoje uslovi da nekoga voliš, to više nije ljubav...to je cilj.
Koja tri uslova muškarac treba da ispuni?
Kakvo crno kuhanje i domacinstvo, zena koja uvijek hoce i zna da napravi novac je kvalitet, za domacinsvo i kuhanje nadji kuharicu i cistacicu ,neces njih zeniti.Realno, žena koja neće, ne zna i ne želi da nauči da kuva i ne vredi mnogo.
Ta što zna i hoće da pravi novac ti neće biti žena za ceo život. Šutnuće te čim nađe boljeg i mlađeg.Kakvo crno kuhanje i domacinstvo, zena koja uvijek hoce i zna da napravi novac je kvalitet, za domacinsvo i kuhanje nadji kuharicu i cistacicu ,neces njih zeniti.
Pored pametnih i vrednih žena, samo isti muškarci opstaju...Ta što zna i hoće da pravi novac ti neće biti žena za ceo život. Šutnuće te čim nađe boljeg i mlađeg.
kod nas kuva ko kako stigne sa obavezama.Ja takve ne poznajem. Odnosno ne poznajem nijednog muškarca koji isključivo sam sprema hranu a u braku je, da ne bude zabune.
Mora se kvalitetno ručati da bi se kvalitetno radilo.Pored pametnih i vrednih žena, samo isti muškarci opstaju...
nijedna žena se ne odriče kvalitetnog muškarca.