PUSTO OSTRVO!

Banshee:
dvoumim se izmedju drugog i treceg :lol:

ma nikome.

ponela bih sebi oba,jedan za plivanje,drugi za pod glavu kada dodjem na ostrvo a za drustvo ne brinem,nasao bi se vec neki urodjenik...a ja bih bila ko robinson kruso :D
.......urođenik crnčić ti napravio bebu, kad ono stiže brod "spasilac" a na njemu tvoji matorci i verenik...šta ćeš im reći?

pa nisam znala da su robinson kruso i petko imali bebu no dobro :lol:

reci cu 'mama,tata...ovo je vas unuk' :D i ondak bih im pokazala na golisavo crnce koje trci plazom :D
a vereniku bih nasla zenskog urodjenika da i oni prave decu...
ili bih zivela u poliandriji :lol: oni valjda to ne zabranjuju :mrgreen:

ma ja mislim da u slucaju forumasa,dolazi do promene pola kod ponudjenih odgovora...
npr. zgodna plavusa (ili ridjokosa u lepiafomom slucaju :lol: ) koja ne zna da bekne (bimbo :D) a ni da upali vatru kad smo kod toga
onda punacka intelektualka koja nosi coroskope i jednodelni kostim ali je mnogo pametna i nacitana
i na kraju momak koga ste tek upoznali na krstarenju.
aha...sad da te vidim :D

Pa s obzirom na izbor hrane na pustom ostrvu, ova punachka bi sigurno brzo smrshala... a poshto nema shta ni da se vidi, moze da skine i naochare. A glupa ce ostati glupa.
Prema tome, dabome.

Ja bih bacila zgoljavom intelektualcu. On bi mozda nekako i uspeo da nas izvuce, najpre od ovih ostalih, i jos je i zanimljiv. A sto se tice ovog zgodnog a glupog - i na kopnu izdrzavam bez sexa, pa mi ne bi bio problem ni na pustom ostrvu.
icon_rolleyes.gif

Larra:
Aaaaaahhhhhh ne mogu da verujem da postoji ovaj smajli. He still freaks me out!!!
:smajli koji se vristeci hvata za glavu i bezi prema horizontu:
I mene :roll: .
Pogledala 3 horor filma u životu.
To je bio jedan od njih...
Fredi Kruger dolazi po vas...buahahahahahaahahaha

devojci!!!
ljudi, svakodnevni zivot sa zenom je prava stvar. Muski, pa i ti dzgoljavi, su "muski" i slabo da sta kapiraju. Sa zenom se razumes bez reci, u sekundi i sve funkcionise fenomenalno, bez reci. E sad, ni sex nije nezanimljiv, a valjda bi se naslo nesto na tom ostrvu da zameni misic koji bi nam obema nedostajao...

Sharlote:
Ja bih bacila zgoljavom intelektualcu. On bi mozda nekako i uspeo da nas izvuce, najpre od ovih ostalih, i jos je i zanimljiv. A sto se tice ovog zgodnog a glupog - i na kopnu izdrzavam bez sexa, pa mi ne bi bio problem ni na pustom ostrvu.
icon_rolleyes.gif

Hahahaha.............baš sam se slatko nasmejala................i ja sam izabrala žgoljavog.............nešto drugo mi je smešno....................:-D:-D:-D

Back