lola-loli
Obećava
- Poruka
- 62
mozda misli da ga prosvercuje u burencetu u kojem je kobajagi kupus???
i to je avantura
Pa sta da radim kad sam se jedva smestila u potpalublje. Moram nekako da ubijem vreme dok smo na putu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda misli da ga prosvercuje u burencetu u kojem je kobajagi kupus???
i to je avantura
Pa sta da radim kad sam se jedva smestila u potpalublje. Moram nekako da ubijem vreme dok smo na putu.

. uvatila me minus faza...
...nesto mi se desilo..ali ..gospodo draga,sidro je spremno i krecemo
nadam se da smo svi tu,za par minuta sledi prozivka![]()
cekaj dok se povratim u normalu. uvatila me minus faza...
polazak mora malo da ceka, zbog mene..da se presaberem...nesto mi se desilo..ali ..

znaci sledi prozivka,molim sve koje budem procitao da se odazovu,znaci:GEORGE,DANA,PILENCE,OKRUTNA,TARA,M.SPONZORUSA,PICVAJZ,RILE LAKI OBLAK,DIJENEK,DRAGANTAUR,PARKA,SAMANTA JOUNS,LOVAC NA POTEZU,KOSAMJAUOPSTE,EVA BRAUN!
znaci sledi prozivka,molim sve koje budem procitao da se odazovu,znaci:GEORGE,DANA,PILENCE,OKRUTNA,TARA,M.SPONZORUSA,PICVAJZ,RILE LAKI OBLAK,DIJENEK,DRAGANTAUR,PARKA,SAMANTA JOUNS,LOVAC NA POTEZU,KOSAMJAUOPSTE,EVA BRAUN!

Poveo bih samog sebe i onda ga ubio na spavanju i zakopao na najudaljenijem delu ostrva kada se pojavi Petko da me zameni.

da li si ti na brodu?
Po uzoru na jedan od poznatih brodova QUEEN MARY 2 predlazem da se nash brod zove "ZIVADINKA". Originalno, zar ne? U duhu domaceg brenda.vodite racuna kakav naziv dajete da ne zavrsimo ovako...![]()
![]()
E dager..ima jos zainteresovanih..lepo su me sinoc zamolile![]()
Po uzoru na jedan od poznatih brodova QUEEN MARY 2 predlazem da se nash brod zove "ZIVADINKA". Originalno, zar ne? U duhu domaceg brenda.

a el imamo tamo kompove da se kacimo na forum?![]()
a el imamo tamo kompove da se kacimo na forum?![]()