Pusti vodu da ode tema

Metla na vestici

Zaslužan član
VIP
Poruka
121.479
ja moram da otvorim ovu temu, jer svaki dan isto se desava, i ja prosto moram da vas pitam zene dal ste bre normalne :lol:
sad ce se neki krstiti kakva tema ovo ono, briga me, ja se sokiram svaki dan bre, aj malo i vi da se sokirate

jel vi sedate na wc solju u javnim wc-ima????
ma svaki put zaticem spustenu dasku, cak i kad ulazim ponovo u isti javni wc, izmedju dve moje posete neko je spusto dasku, koju sam ja pre toga podigla da mi ne smeta kad cucnem iznad solje

pa dal me zajbevate da smestite svoje cenjene guze na dasku javnog wca? :pop:

jedna od prvih lekcija kad si mali je ne sedaj na javni wc strokavo hbt

daska na wc šolji je uglavnom najčistiji deo, jer je svi briskaju i dezinfikuju

ono što je bakteriološki potpuno opasno je toalet papir, na čijoj površini obitavaju milijarde bakterija prethodnih korisnika, a koje vi (ne razmišljajući o papiru nego o dasci) zavučete u svoju bulju uvereni da ste rešili problem prekrivši čak i dasku tim istim papirom

ja moram da otvorim ovu temu, jer svaki dan isto se desava, i ja prosto moram da vas pitam zene dal ste bre normalne :lol:
sad ce se neki krstiti kakva tema ovo ono, briga me, ja se sokiram svaki dan bre, aj malo i vi da se sokirate

jel vi sedate na wc solju u javnim wc-ima????
ma svaki put zaticem spustenu dasku, cak i kad ulazim ponovo u isti javni wc, izmedju dve moje posete neko je spusto dasku, koju sam ja pre toga podigla da mi ne smeta kad cucnem iznad solje

pa dal me zajbevate da smestite svoje cenjene guze na dasku javnog wca? :pop:

jedna od prvih lekcija kad si mali je ne sedaj na javni wc strokavo hbt

Fuj javni wc, a skoro je fuj i wc u najekskluzivnijim restoranima. Svakakvih ljudi ima :(

ne sedam na wc solju u javnom wc, a ni u tudjim kucama...:lol: a moju dasku redovno brisem alkoholom.

isto, ja ni u gostima ne sedam
samo tamo gde sam je ja licno oribala domestosom :lol:

zeno svaki dan zaticem spustene daske u javnim wc, i svaki put dobijem mali slog kad pomislim koje sve bakt sad ta fura na jadnoj vulvi :lol:

a tek oni znaci po evropi da muskarci sednu a da ne stoje, majko mila idioti, kao jelte cistije ce biti u wcu ako sednu a da ne prskaju stojeci, pa nek mi dodje posle sedenja na javnoj dasci sa takvom guzicom, pa u domestos bih ga potapala :lol:

Fuj javni wc, a skoro je fuj i wc u najekskluzivnijim restoranima. Svakakvih ljudi ima :(

lako je tebi kad ne moras da cucis u prirodi.

- - - - - - - - - -

isto, ja ni u gostima ne sedam
samo tamo gde sam je ja licno oribala domestosom :lol:

zeno svaki dan zaticem spustene daske u javnim wc, i svaki put dobijem mali slog kad pomislim koje sve bakt sad ta fura na jadnoj vulvi :lol:

a tek oni znaci po evropi da muskarci sednu a da ne stoje, majko mila idioti, kao jelte cistije ce biti u wcu ako sednu a da ne prskaju stojeci, pa nek mi dodje posle sedenja na javnoj dasci sa takvom guzicom, pa u domestos bih ga potapala :lol:

ja s eplasim zaraznih bolesti...to je valjda poznato. nisma looda da sednem na dasku ni kod najbolje drugarice, otkud ja znam ko je sve tu sedao i pisao nad tom daskom.

daska na wc šolji je uglavnom najčistiji deo, jer je svi briskaju i dezinfikuju

ono što je bakteriološki potpuno opasno je toalet papir, na čijoj površini obitavaju milijarde bakterija prethodnih korisnika, a koje vi (ne razmišljajući o papiru nego o dasci) zavučete u svoju bulju uvereni da ste rešili problem prekrivši čak i dasku tim istim papirom

jok more
ja koristim svoje maramice
ako bas nemam onda papir, ali uvek obmotam spoljni sloj i bacim taj deo, tek kad dodjem do cistijeg unutrasnjeg dela onda uzmem

nije papir problem no brava, pipas bravu a onda tom rukom se brises

u kuci je daska cistija od mnogih elemenata, ali u javnom wcu nije, jer one cistacice brisu istom krpom celu solju iz kabine u kabinu, ono je da ti se smuci kad gledas kako ciste :bljuc:

jok more
ja koristim svoje maramice
ako bas nemam onda papir, ali uvek obmotam spoljni sloj i bacim taj deo, tek kad dodjem do cistijeg unutrasnjeg dela onda uzmem

nije papir problem no brava, pipas bravu a onda tom rukom se brises

u kuci je daska cistija od mnogih elemenata, ali u javnom wcu nije, jer one cistacice brisu istom krpom celu solju iz kabine u kabinu, ono je da ti se smuci kad gledas kako ciste :bljuc:

sve je u javnim klonjama problem

ja posle svakog vecea odem direkt u Teslin muzej da tamo sve bakterije pobijem strujnim akceleratorom..

Samo to je dovoljno dobro

krajnje je vrijeme za rehabilitaciju cucavaca
ako moze kalabic mogu i cucavci! pravda za cucavce!

a sad odo na plazu
vjerojatno cu i piskit u more

nista sladje od zapishavanja mora:lol:...al samo pazi da koja ajkula ne dopliva. tako je stradao onaj australijski reziser, odgovor na pitanje zasto je bas njega rastrgla od tolikih ljudi okolo je u tome sto je bas on u tom casu zapishao more. ja kad pishkim u moru odmah pobegnem sa tog mesta (izadjem iz vode), zbog ajkula. :mrgreen:

nista sladje od zapishavanja mora:lol:...al samo pazi da koja ajkula ne dopliva. tako je stradao onaj australijski reziser, odgovor na pitanje zasto je bas njega rastrgla od tolikih ljudi okolo je u tome sto je bas on u tom casu zapishao more. ja kad pishkim u moru odmah pobegnem sa tog mesta (izadjem iz vode), zbog ajkula. :mrgreen:

ajkule su sve u crnu goru
tamo svi plivaju sporije pa lakse uvate rucak

Ne sedam. Prvih nekoliko listica toalet papira bacam, a kad izlazim iz citavog toaleta vrata otvaram laktovima, koje posle dezinfikujem antibakterijskim vlaznim maramicama.
I idem u javne toalete samo kad vise stvarno ne mogu da izdrzim.

Back