Pušenje

...

• Pušim

• Ne pušim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Transcendental

Buduća legenda
Poruka
29.502
Bilo je ovakvih tema ihaj ovde, aktuelizuju se s vremena na vreme...Nije na odmet da sprovedemo još jednu anketicu da se proveri trenutno stanje, a još bitnije, da se malo i popriča o tome...
Ako pušite, što pušite, i kad ste počeli...Šta za vas predstavlja ova navika, otrovna svakako...A i šta danas nije otrovno...
Nije na odmet da i nepušači dodaju neko mišljenje...

Ne staj mi na čukljeve, bre....!
El' ti nisu dovoljne moje tri ?
Nedugo kako su postavljene.

Rasplakalo se pola foruma.
Žene još umazane od šminke....
I, aman - zaman....!
Primirilo se dan - dva, a ti opet teraš !
Batali,bre.....

Šta je krepto, propušio pa hoćeš da diskutuješ malo :lol:? To ide nešto uz promenu avatara, huh :mrgreen: ?
Ne pušim jer ne vidim svrhu.
Od travurde se smeješ i tripuješ, od ovog samo imaš loš zadah i zavisnost, pritom kida kintu redovno. Svi u mojoj kući su pušači, ćale i sestra počeli onim jeftinim duvanom gore sa Omladinskog da se truju, ona džibra je toliko smrdljiva da mi se čini kako su nesažvakane trave iščupali iz želuca mrtve krave, sasušili i spakovali za prodaju.

probao duvan vise puta i nije mi se svideo niti sam postao zavisnik. Probao travu i to je sviranje *****. Nema tripova,nema niceg,to je klasicno kenjanje klinaca da bi bili kul.
Ko zna cime su im ovi dileri prskali tu travu sto su oni pusili,isiti je osecaj kao kad se megazajebano napijes. Klasican opijat.
Od poroka samo pijem i to volim da pijem pivo jer obozavam osecaj kad mi se uvali u zeludac...

Juzeru, trebaš znati koju travu pušiš :) A to priče o prskanju, to je sve bulšit. Svašta sam čuo i neću sad ništa da uzimam kao univerzalnu istinu, ali postoje dve varijante:

1. "Prskanje" dopom ili čime god, nema nikakav uticaj na biljku
2. Čak i da ima uticaj, to se ne bi prodavalo za male pare i široke narodne mase

Više težim ka prvoj varijanti.
Drugo je hibridno uzgojena trava što mu dođe kao GMO, al' to samo pod veštačkim uslovima raste, znači u bilo koje doba godine.

Marihuana sama po sebi stvara uticaj na mozak al' nije to heroin pa da tripuješ neka srranja ili šta god. Utiče različito na osobe, zavisi od vrste, zavisi od trenutka i okruženja blabla. Typical story
Imao sam dobre, imao sam loše tripove. Imao sam kilo stondova i kilo smejanja.
Sad imam svoje semenke i planiram da uzgajam svoje biljke, nema cimanja, nema troška i mirna glava.

Šta je krepto, propušio pa hoćeš da diskutuješ malo :lol:? To ide nešto uz promenu avatara, huh :mrgreen: ?
Ne pušim jer ne vidim svrhu.
Od travurde se smeješ i tripuješ, od ovog samo imaš loš zadah i zavisnost, pritom kida kintu redovno. Svi u mojoj kući su pušači, ćale i sestra počeli onim jeftinim duvanom gore sa Omladinskog da se truju, ona džibra je toliko smrdljiva da mi se čini kako su nesažvakane trave iščupali iz želuca mrtve krave, sasušili i spakovali za prodaju.

Propušio davno davno, a 'oću da malo pokrenem one koji bi trebalo da pokreću...Uništiste pdf onom apatijom koju pljuješ u svojoj temi...
Nemam ja ništa protiv apatije, al' treba da postoji i kontratežnja da bi i ta apatija dobila na težini...ovako je komika.
A avatar je bio red malo da se promeni...Umorio sam se gledajući veselu kutiju...

Ne pušim i mnogo mi idu na kur'c oni koji puše (klinci uglavnom), glavni razlog je zato što je postalo IN pa svaki kepec tripuje da je faca ako puši. Redovno ispljujem i moje drugare sto puše, pogotovo one smradove koji su čak tvrdili da nikad nece propušiti...ili one koji prvih mesec dana kašlju k'o volovi zato što čak ni ne umeju da puše. Klovnovi.
Šta imate od toga sto pušite?

Od trave se makar navariš, od cigare samo smrdiš k'o da si iz stale izašao (zapravo gore, naspram cigara štala je cvetić)

Mnogo vise cenim one ljude koji na pitanje "Da li pusis?" kazu "Ne."

Порука за пушаче

Најебали сте, има да се брчкате у врелом лонцу за вјек и вјекова, бухухуахахха. Ма шта и ја серем, и ја ћу ту завршити, ал` због нечег другог.

Шалу на страну, не пушим (никада нисам ни конзумирао та срања, да не причам како ми страховито сметају) и не могу да скапирам те људе који ''инхалирају''
своја плућа са тим говнима, плус плаћају да се трују. Алкохол је друга ствар, ово је што рече Фани - ''статусни симбол'', сваки каракушљиви шмокљан који жели
да се ''докаже'' и да ''испадне кул у друштву'' ће да потегне за цигаром. Још су најјачи са копирањем Мики Рурка или Брус Вилиса, са ''мангупским држањем'' или са цигаром која виси из њихових балавих уста.

A i ruke što smrde, to neverovatno :lol: drugarica mi dala da joj pridržim cigaru da uđe u neku radnju u gradu, i posle toga sam zgađeno osećao ebeni smrad duvana na prstima. Činilo mi se kao da ni trljanje sapunom ne skida miris. :confused:

Prva jutarnja jedino lezi. Sve ostale su dosada manje vise...Takodje uz kafu i pivo zickam nenormalno...

- - - - - - - - - -

Порука за пушаче

Најебали сте, има да се брчкате у врелом лонцу за вјек и вјекова, бухухуахахха. Ма шта и ја серем, и ја ћу ту завршити, ал` због нечег другог.

Шалу на страну, не пушим (никада нисам ни конзумирао та срања, да не причам како ми страховито сметају) и не могу да скапирам те људе који ''инхалирају''
своја плућа са тим говнима, плус плаћају да се трују. Алкохол је друга ствар, ово је што рече Фани - ''статусни симбол'', сваки каракушљиви шмокљан који жели
да се ''докаже'' и да ''испадне кул у друштву'' ће да потегне за цигаром. Још су најјачи са копирањем Мики Рурка или Брус Вилиса, са ''мангупским држањем'' или са цигаром која виси из њихових балавих уста.

Besmislenost is too damn high u ovom postu...

Pametni su oni koji nikada nisu probali. I ne treba nikad da probaju. Ja sada pusim samo vikendom, jer je apsolutno nemoguce ne zapaliti uz vecu kolicinu piva. Ovako uglavnom uspevam da izdrzim, ali tesko je.
Nedostaje mi uzasno :/

Ne pušim jer imam astmu, mada sumnjam da bih redovno pušio i da nemam... nekako sumnjam da bih imao sredstava da održavam tu prljavu naviku :lol: Mada moram priznati da mi je u određenim periodima to pomalo i privlačno, ali i to se dešava poprilično retko :lol:

Dovoljno je pogledati kako neko propuši.
Koliko znam, svakome se sasvim prirodno javlja fiziološka potreba za hranom i vodom, i njihovim odstranjivanjem iz organizma. U pubertetu se javi i seksualni nagon.
Potreba za pušenjem se ne javlja i to je nešto neprirodno. Štaviše, svi su, sa kojima sam razgovarao, izjavljivali da im je pušenje upočetku bilo odvratno. Uprkos svoj odvratnosti, oni su nastavljali da se muče zato što to radi neko drugi!!!
Molim vas lepo! Koji je to razum, karakter i ličnost, ako radi nešto protiv sebe, samo da bi imitirao druge?!
Da li su u pitanju karakteri ili beskarakteri – beskičmenjaci?!

Više u tekstu: "Istina o pušenju i pušačima" - drugi po redu na toj strani, posle napisa "Udar struje"

Pusim, navukao sam se, ali zelim da prestanem, resio sam da krenem u teretanu od sledeceg meseca, ona ce mi valjda malo pomoci u tome, da se vise bacim na sport i da ostavim smrdljive cigare :S

Bilo je ovakvih tema ihaj ovde, aktuelizuju se s vremena na vreme...Nije na odmet da sprovedemo još jednu anketicu da se proveri trenutno stanje, a još bitnije, da se malo i popriča o tome...
Ako pušite, što pušite, i kad ste počeli...Šta za vas predstavlja ova navika, otrovna svakako...A i šta danas nije otrovno...
Nije na odmet da i nepušači dodaju neko mišljenje...

Pušim... počela sam pre neke tri godine... kao i svi... jedna cigara kad mi dođe neko ko puši... pa dve, tri četiri... Onda sam imala nekih problema, stres konstantan. Tad sam kupila prvu svoju paklu... I dan- danas kad god se uplašim, iznerviram... ja se uhvatim pakle. Bilo je perioda kad sam pušila tri pakle dnevno... isto, nervozna, pa pali bzv. Poprilično sam se brzo navukla, valjda zbog inteziteta... nemam pojma...
Trenutno pušim paklu i po dnevno....
Da li smatram korisnim? Ne... Da li je otrovno? Jeste... samo sve zavisi kakva ti je genetika... neko puši sto godina i nije mu ništa... Nekoga strefi pušačka noga u tridesetoj. Baš smo na faxu radili povezanost raka pluća, pušenja i genetike.
Ja se već danima budim sa bolovima u plućima. Ne smem da odem kod lekara, jer ono što nađu neće biti dobro... Studiram medicinsku nauku, znam da nije nekakva bzv upala i znam da nije od nakupina sluzi.
E da... i sećam se prve koju sam zapalila. Bratov crveni Malboro...
I ima nešto u cigarama... preživela bih ja sve krize. Bataljivala sam sijaset stvari u životu. Treba samo volje. Ali osećaj kad je zapalim ujutru, posle sexa ili posle jela.. genijalan osećaj. I ne, nije mit da su te cigare nešto posebno.

Poslednja izmena:
Pušač, takođe. Mada koliko vidim nešto nas malo ima ovde :)

Počela sam sa 17 godina, a mami sam rekla u dvadesetoj, a njeno pitanje je bilo krajnje ozbiljno: " Što nisi počela da pušiš ko sva normalna deca u 15 godina!?" :zcepanje:

Ne pušim, niti mi pada na pamet da probam. :lol:
Al ne smetaju mi ljudi koji puše, jedino ispizdim na cimerku ponekad kad operem kosu i onda sednem s njom da popijem kafu i ona napravi oblak oko sebe, i nekako se ceo taj oblak uvuče u moju kosu i onda smrdi kad oću da spavam i dekoncentriše me, pa moram ili da luftiram na terasi ili da opet perem, što je smor.

Imala sam običaj da popujem ranije (recimo tati kad sam imala 12 godina i tako to), al onda sam skotala, jbg, ako te ne ubiju cigare, ubiće te mleko, tkd ti je svejedno u principu.

Ne pusim, ali za zivota sam popusio mozda 20-ak cigara ukupno. Isto i vutru probao. Cigare su stetne za zdravlje i ne donose mi nikakvo zadovoljstvo dok ih pusim, stoga to i ne radim. Ne smetaju mi osobe koje puse, 90 posto njih pusi, jedino ne volim kada duvaju dim u mene ili kada izadjem iz kafica i mirisem na pikslu.

Back