Pušenje

Nema tu nista paranormalno, sasvim je logicno. Ljubis se sa nepusacem a razmisljas o tome kakav ti je zadah od cigareta... Izgubis slast poljupca! I jos... s pusacem zapalis cigaru poslije pusenja, ovaj, pardon, poslije sexa:) sladje je udvoje..

Bukvalno pušenje cigara... Je l' vam smeta kad partner puši?

Smeta mi jer je u jednom periodu ostavio cigare i ugojio se kao medved ali je meni bio tako veliki i ogroman seksi i sad mi to nedostaje.Da se razumemo,nije bio debeo,samo ocaravajuce veeeeeliki :zaljubljena: Onda je opet poceo da pusi i tako,sad je samo onako,klasican.

Ne smeta mi kada neko puši u normalnim količinama, 10-20 cigareta dnevno, ali mi smeta kada se neko truje sa 3 pakle dnevno i bukvalno nije u stanju da provede bez cigarete 10 minuta.

Jedna moja bivša je tukla po 3 pakle dnevno. Uz kafu sje.be 6-7 cigareta, ajde to toliko i ne smeta. Ali šta god da je radila, njoj cigareta zabodena u uglu usana, k'o da je u majstorskoj radionici - stvarno je seksi, nema šta :sad2:

To "ždranje" cigareta je bio poprilično veliki faktor raskida.

Bukvalno pušenje cigara... Je l' vam smeta kad partner puši?

smeta mi dim, ne dajem u mojoj sobi da se pusi recimo, iako zivim sa kevom pusacem
trudim se da ne budem fasista neki veliki po tom pitanju ali ume bas da mi zasmeta kad ocu da izigravam liberalca, krenem da kasljem i gusim se
ne bih odbila na prvu loptu nekog u muvanju zbog pusenja, al mi se cini da ne bi daleko dogurali, jer jjebes ti to ako cu ja da se gusim a njega da boli uvo, ili ako ce da se udaljava od mene bezi u drugu sobu kad oce da pusi....nema tu opustenosti

smeta mi dim, ne dajem u mojoj sobi da se pusi recimo, iako zivim sa kevom pusacem
trudim se da ne budem fasista neki veliki po tom pitanju ali ume bas da mi zasmeta kad ocu da izigravam liberalca, krenem da kasljem i gusim se
ne bih odbila na prvu loptu nekog u muvanju zbog pusenja, al mi se cini da ne bi daleko dogurali, jer jjebes ti to ako cu ja da se gusim a njega da boli uvo, ili ako ce da se udaljava od mene bezi u drugu sobu kad oce da pusi....nema tu opustenosti

pa ti pusi ekeloske :mrgreen: a on prave cigarete :lol:

Back