Pušenje

Ti si mlada, pa imaš malo staža i lako ti je prestati...ja sam i prestao zbog nedostatka love pre svega, a voleo sam cigarete...pa tek onda zdravlje...Ipak mi je sad zdravlje na prvom mestu, a ako budem išta pušio, to će biti samo čista ganja
Moguće da je i zbog toga... ne znam... meni ni sad nije teško da ih batalim. Doduše ja sam takva... kad kažem da nešto neću, onda neću. Rekla sam da ne želim jesti meso više, samo sam prestala. Ni ne pada mi na pamet više.

Moguće da je i zbog toga... ne znam... meni ni sad nije teško da ih batalim. Doduše ja sam takva... kad kažem da nešto neću, onda neću. Rekla sam da ne želim jesti meso više, samo sam prestala. Ni ne pada mi na pamet više.

Jesus Marija, pa ti si luda ženska
Ko ti je to utuvio u glavu da ne jedeš meso ?
Nemoj biti budala jer ćeš umreti brže nego što misliš.
Proteini iz mesa su nam u genima, a ne hrana za zečeve i tri kutije cigarete dnevno.

jedna moja drugarica se tako kurobecala, pa kao veganka, pa kao fora joga, i te sektaške fore, nema mesa i to... jedva se iščupala iz smrti....Sad redovno jede što treba, a to je meso i sve ostalo vvoće i povrće.

Proteini iz mesa su nam u genima, a ne hrana za zečeve i tri kutije cigarete dnevno.

jedna moja drugarica se tako kurobecala, pa kao veganka, pa kao fora joga, i te sektaške fore, nema mesa i to... jedva se iščupala iz smrti....Sad redovno jede što treba, a to je meso i sve ostalo vvoće i povrće.

mashAllah...podpisujem...

Gadi mi se, ne mogu. A protein je protein... tebi svejedno on nije bitan već amino- kiselina...
A cigare će me ubiti, to stoji..:D

I razgrađuje u organizmu.... pusti me što se toga tiče, pokačićemo se.... najviše mrzim kad me neko upućuje u biohemiju i ishranu.

Razmenjujemo mišljenja, a sa ženskom ako bi se kačio, naka to bude u krevet ringu, pa da vidi kako Brajko udara
Niko te ne upućuje da ti to moraš, nego ti govorim da ćeš imati posledica i to negativnih ako budeš odbacivala nešto što nam je urodjeno

Razmenjujemo mišljenja, a sa ženskom ako bi se kačio, naka to bude u krevet ringu, pa da vidi kako Brajko udara
Niko te ne upućuje da ti to moraš, nego ti govorim da ćeš imati posledica i to negativnih ako budeš odbacivala nešto što nam je urodjeno

Pa u tome i jeste fazon, što ja ne verujem da je to urođeno.... i toliko puta sam vodila taj razgovor da mi je više dosadilo.:D

Back